Προς το περιεχόμενο

Ποσοστό στο uploading!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όταν επιλέγουμε 'download' βλέπουμε το ποσοστό αυτού που κατεβάζει κι όταν κάνουμε 'upload' δεν το βλέπουμε; Υπάρχει δυνατότητα να βλέπει κανείς το ποσοστό στο upload;

Ίσως η απορία μου θεωρηθεί ανόητη, αλλά προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να φορτώσω κάποια αρχεία μέσω σελίδας τύπου 'yousendit' και δυστυχώς αν και μικρά στο μέγεθος αργούν πάρα πολύ! Και θα ήθελα να βλέπω την κίνηση τους. :neutral:

Δημοσ.

9.333 Posts.. 3+3+3=9 κατι θελει να πει αυτο..; τεσπα!

το netlimiter χωρις να το εχω χρησιμοποιησει, αλλα απο την περιγραφη που του δινεις δεν πρεπει να δειχνει την ταχυτητα του upload, σωστα; το FlashFXP μου φαινεται καλυτερο.

Δημοσ.

ΟΦΦ-ΤΟΠΙΚ ή OFF-TOPIC

το παιρνω σαν προσβολη και απαιτω ban του παραπανω χρηστη..

:P με ολη την σοβαροτητα που με διακρινει και θα με διακρινει σε ολη μου την ζωη! :P

( εσυ με ωθησες να μπω στο off-topic )

Δημοσ.

Παίδες μην χαλάτε το θέμα! Τις αψιμαχίες σας συνεχίστε τις με μηνύματα! Μια ερώτηση έθεσα, που ίσως ενδιαφέρει κι άλλους, κρίμα είναι να κλειδωθεί το θέμα! :(

Δημοσ.

Δοκίμασα για λίγο το NetLimiter και δεν είναι αυτό ακριβώς που ζητάω! Το δε FlashFXP είναι για FTP.

Να σημειώσω τι ακριβώς ψάχνω: Κάνω uploading ενός αρχείου στο 'yousendit'! Που θα δω το ποσοστό uploading του αρχείου και την ταχύτητα;

Όπως βλέπω στον Opera στις Μεταφορές το ποσοστό και την ταχύτητα του κάποιου αρχείου που κατεβάζω, θέλω κάτι παρόμοιο για το uploading!

Αν αυτό γίνεται με το NetLimiter, που το βλέπω; Το εγκατέστησα και δεν ξέρω που πάνε τα 4!!! :neutral:

Δημοσ.

Μαρία, δεν σου δείχνει ποσοστό, αλλά πόσα MB έχει διακινήσει το κάθε πρόγραμμα και πόσο bandwidth χρησιμοποιεί. Αν στη λίστα με τα προγράμματα επιλέξεις τον browser και βρεις το thread που κάνει upload, θα δεις ακριβώς πόσα MB έχει στείλει.

netlimiter9ns.jpg

το netlimiter χωρις να το εχω χρησιμοποιησει, αλλα απο την περιγραφη που του δινεις δεν πρεπει να δειχνει την ταχυτητα του upload, σωστα; το FlashFXP μου φαινεται καλυτερο.

Αφού δεν έχεις χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο, είναι καλύτερα να μην εκφέρεις γνώμη ;)

Δημοσ.

dim_b και τα Mb μια χαρά είναι! Η εικόνα είναι κατατοπιστική!

KenZone θα κοιτάξω κι αυτό που μου προτείνεις!

Δημοσ.

To DU Meter δίχνει μόνο το DL/UL την δεδομένη στιγμή καθώς και πόσο DL/UL έχεις κάνει συνολικά με το Stopwatch, δεν δείχνει ποσοστό του αρχείου που έχεις ανεβάσει.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...