lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 εχω μια ταινια που εχει 2 versions. οταν την ανοιγω με το DVD Shrink στο full disc, στο main movie εχει ενα αρχειο με ονομα title 1,2 διαρκεια 3 και κατι ωρες και ολο ειναι 4 GB. αυτο ειναι και οι 2 ταινιες μαζι. προφανως ειναι μονο 4 GB επειδη δεν εχει και τις ταινιες μαζι, αλλα αναλογα βαζει/βγαζει ορισμενες σκηνες, αναλογα με το version. οταν παω στο re-author, στο main movie εχεις 2 αρχεια το καθενα ειναι 5 GB. τι να κανω; θελω σε ενα DVD να εχω και τις 2 εκδοσεις. επισης αν προσπαθησω να κανω copy το αρχειο που εχει και τις 2 ταινιες μαζι και το κανω Paste στο re-author μου κανει επικολησση μονο το μισο αρχειο, δλδ το ενα απο τα 2 αρχεια που υπαρχουν στο re-author. τι μπορω να κανω; θελω να κρατησω το menu της ταινιας που σε ρωταω ποια εκδοση προτιμας, και αναλογα να παιζει και η εκδοση.. * βεβαια αυτο μπορω να το κανω αμεσως απο το fulll disc και backup, χωρις να χρησιμοποιησω το re-author, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θελω τα extras... * ελπιζω να μην σας μπερδεψα...
zavlakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Tα extras μπορεις να τα αντικαταστησεις με still image, απο το DVD Shrink... ...ή να χρησιμοποιησεις το VobBlanker και να τα αφαιρεσεις τελειως...
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 το ειχα ξεχασει αυτο.. το εκανα ετσι. αλλα παλι δεν καταλαβαινω γιατι στο re-author δεν εχει σε ενα αρχειο και τις δυο εκδοσεις.. γιατι τις διαχωριζει;
martyras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Koitaxe, otan dialegeis poia teneia 8eleis na deis, diavazei to ifo kai se paei sthn analogh tenoia. Stin ousia, ta titles 1,2 einai 4+4=8GB. Sto re-author, to DVD Shrink ta vgazei xexorista giati prokeitai na xanaftiaxei to ifo kai den borei na dhmiourghsei tetoia polyploka ifo. H 8a thn grapseis kateu8eian se DVD+-R DL h ka8e version se xexoristo dvd.
blackwar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 θελω να κρατησω το menu της ταινιας που σε ρωταω ποια εκδοση προτιμας, και αναλογα να παιζει και η εκδοση Αυτό που ζητάς να κάνεις γίνεται πολύ εύκολα με το clonedvd2 άπλα στις επιλογές θα κρατήσεις τις δυο εκδόσεις της ταινίας και το αρχικό μενού,με την μονη διάφορα ότι θα υποστείς μια συμπίεση της ταξης 55-60% γιατί από οτι καταλαβαίνω η ταινία (και στις δυο εκδόσεις συνολικά) ξεπερνάει το τρίωρο. Η διαφορετικά κάνεις αυτό που είπε και ο μάρτυρας!!!
lazaross Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 εκανα αυτο που ειπε ο zavlakas. ειναι το καλυτερο εξαλλου. εχω και τις δυο εκδοσεις σε ενα αρχειο.. και αναλογα οποια version επιλεξω, ξεκινανε και οι αναλογες σκηνες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.