ASSOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 ego me tiseira mou tha protino AMD 64 dual core giati eidi to xrisimopio kai eimai poli eyxaristimenos exo ena 3800+ x2 me asuw A8N-SLI deluxe kai san systhma douleuei parapoli kala kai stathera.kai na fantastis oti o 3800+einai o pio mikros dual corepantos kano bariew doulies opow encoding' date=' photoshop kai epeksergasia video mporo na pos douleuei ikanopiitika duo programata mazi[/quote'] Poso sou kostise M/B kai CPU?
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Poso sou kostise M/B kai CPU? Τόσο δύσκολο είναι να μπεί κανείς σε ένα site καταστήματος και να κοιτάξει τις τιμές ? Έστω και http://www.skroutz.gr ... AMD Athlon 64 x2 3800+ = ~ 380 euro Asus = δεν θυμάμαι
andreas_m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 AMD Athlon 64 x2 3800+ = 370 euro Asus A8N-SLI deluxe =146 euro synolo=516 euro arketa xrimata alla aksizei na ta doseis an theleis kati kalo
ASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Telika apofasisa na parw systhma dual zeon giati einai mia mesh lysh. Oi x2 Athlox einai panakrivoi. Oi Opteron xreiazontai ECC register mnimes pou einai panakrives. Oi Dual core P4 den mporoun na xtyphsoun kanena dual xeon systhma.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 elpizw na vgei opws to perimeneis
plpapadopoulos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια και χαρά. Ψάχνοντας στο Internet εντελώς τυχαία για επιδόσεις Dual Xeon vs Dual Core systems, ανακάλυψα το post αυτού τον οποίο κι έψαχνα τα χαρακτηριστικά και τα benchmarks. Δε θα μπώ σε περαιτέρω λεπτομέρειες και αναλύσεις, όποιος γνωρίζει τη χρήση ενός καλού search engine, λίγων αγγλικών και με τη βοήθεια του Θεού, μπορτεί να καταλάβει πολύ απλά το τί μπορεί να αγοράσει και με πόσα χρήματα και με τί αντίκτυπο στις επιδόσεις και στη δουλεία του... Με άλλα λόγια, είμαι ο ιδιοκτήτης του συστήματος που θέλει να αγοράσει ο Assos. Δεν κάνω post για να πω τα υπέρ ή τα κατά αυτού σε σχέση με οποιοδήποτε επεξεργαστή ή σύστημα, γιατί στην τελική δε με απασχολεί για τα λεφτά που έδωσα για να αποκτήσω τα παραπάνω. Εξάλλου ό,τι πληρώνει παίρνει κανείς. Δε γίνεται πάντα να κερδίζουμε το λαχείο... Έτσι δεν είναι? Το post λοιπόν γίνεται επειδή έχω κουραστεί με τις συχνές ερωτήσεις κι επειδή δε θέλω να νομίζει ο φίλος μου ο Assos ότι του κάνω ψηστήρι για να πάρει το σύστημά μου. [ ... ] ________________________________________________________ η δημοσίευση διορθώθηκε: το κομμάτι του κειμένου που αφορούσε αγγελία πώλησης, αφαιρέθηκε georgeadams
georgeadams Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 plpapadopoulos, καλωσήρθες στην insomnia. Οι κανόνες του forum μας απαγορεύουν τη δημοσίευση αγγελιών πώλησης παρά μόνο στο ειδικό τμήμα του forum (προσβάσιμο μόνο από μέλη με ικανό αριθμό μυνημάτων). Για το λόγο αυτό, το κομμάτι του παραπάνω μυνήματος σου (όσο καλοπροαίρετο κι αν ήταν) που αφορούσε αγγελία πώλησης διεγράφη.
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα. Ζητώ συγγνώμη γι'αυτό, γιατί ίσως να μου διέφυγε διαβάζοντας τους κανόνες του forum όταν έκανα εγγραφή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση georgeadams και δε θα ξαναεπαναληφθεί.
ea6gka Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΝΤΑ ισχυε αυτο και απαντα θα ισχυει... στους ΗΥ ΔΕΝ ισχυει, πολυ απλα πραγματα. απειρα παραδειγματα μπορω να σου δωσω , Intel pentium D 840 EE = 1100 $ ειναι καλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.