4saken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 μπηκα στον μαγικο κοσμο του dsl... Μετα απο 6 χρονια 56k μπορω χωρις αγχος να ειμαι οση ωρα θελω στο νετ... Dsl in a Box 384....το update για το antivirus μου το κατεβαζει με 38k... καλα ειμαστε.... Το modem εγκατασταθηκε μια χαρα....αντε να δουμε... Σας ευχαριστω ολους για οποιες απορειες μου λυσατε... :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 ante, kai kala downloads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Καλώς ήρθες κ με γειά την καινούρια σύνδεση 4saken. Καλά surfing & κατεβάσματα . /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getsa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 καλη επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 sou efxomai kala downloads kai na gineis megalos sharer sto dc++!! oso gia to surfing, kai i g@mo 56ara kaloutsikia einai... min me prizonete na valw adsl tora... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 sou efxomai kala downloads kai na gineis megalos sharer sto dc++!! oso gia to surfing, kai i g@mo 56ara kaloutsikia einai... min me prizonete na valw adsl tora... Lipamai alla auto pou les den isxuei oute gia asteio. Emena an mou poun twra oti prepei na ksanagirisw sta 56K 8a frikarw (kai milaw gia to serfarisma). Kammia sxesi metaksi tous. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 sou efxomai kala downloads kai na gineis megalos sharer sto dc++!! oso gia to surfing, kai i g@mo 56ara kaloutsikia einai... min me prizonete na valw adsl tora... δεν ξέρεις τι χάνεις... online gaming... new demos downloads... ...live video & audio chat... ...skype.. rofl , σε έψησα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos66 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Και τρελή οικονομία για κάποιον που κάνει πολύωρη χρήση ίντερνετ. Το έχω ξαναπεί: η adsl είναι το μοναδικό προϊόν με το οποίο πληρώνω λιγότερα για να έχω καλύτερες υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prantzos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 poso dikio exei o nikos66.kala o billpeppas panta dikio exei autos o an8rwpos... (geia sou re bill sunonomate). Ontws to DSL den einai apla mia anaba8mish tou internet einai mia lush gia osous mpainoun sunexeia sto net.Egw plhrwna 80eurw to mhna sto internet kai mono gia ton OTE.Eixa dwrean ISP apo thn Vodafone.Twra dinw 40 nomizw gia 384 Vivodi. Einai allh empeiria.Den se biazei kanenas.Opote sou er8ei na deis kati sto net patas to shortcut tou explorer (kai gia na mhn pare3hgoumaste tou Firefox...). Auta ta oliga gia ton gregdais! Ante me to kalo DSL kai grhgora e? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 enoite!!!!!! ego feygo paraskeuh girizo deytera as poume me to pc anameno,ola anikta ti Moularia, ti dcakia,kai o stoxos panta enas: Gonatisma tou pOTE apo ta download! An den gemisei o diskos me polla GIGA niotho apotiximenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petesoulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 oso gia to surfing, kai i g@mo 56ara kaloutsikia einai Αν δεν ανοίξεις καμμιά δεκαριά tabs ταυτόχρονα στον firefox δε σερφάρεις, απλά... επιπλέεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω να σου ευχηθω και καλη αναβαθμιση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 οντως. αντε ολοι βαλτε μπρος για την DSL 2!!! οπτικες ινες και τρελα!! τεσπα εγω ακομα με isdn ειμαι.. μπαινω στο Internet περιπου 2-4 ωρες το πρωι και 3-6 ωρες το βραδυ και γινεται χαμος στον λογαριασμο!! γυρω στα 120 ευρω (!!! ) χωρις του τηλεφωνουν, γιατι εχουμε tellas και ερχεται ξεχωριστα ( !!!!!!!! ). ευτυχως τωρα αρχιζουν σχολεια και στοπ το Internet.. ( δλδ δυστυχως, για εμενα. ) δεν συμφαιρει καθολου η isdn, ουτε η pstn.. θανατος ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 billpeppas kserw file mou ti xanw... stin douleia exw 384kb mono alla einai dika mou stin ousia giati mono egw exw sharing apo ton dhcp kai etsi exw kakomathei gmt!!! otan erxomai spiti trelenomai!!!! tosa xronia (7) vlepw ena us robotics na me koitaei gerasmeno san na mou leei oti den tin palevei allo! alla aptin alli den tin palevei kai i tsepoula... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redxaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Λεμε και οντως ετσι ειναι πως για εναν χρηστη που μπαινει 3-4 ωρες την μερα στο νετ η dsl ειναι πιο οικονομικη απο μια απλη γραμμη(ασχετος με τα αλλα πλεονεκτιματα)φανταζεστε να ειχαμε και τις τιμες και τις συνδεσεις που εχουν τα ''αδερφια μας" στην europe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.