kSiS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 επιτέλους ή .... συμφορά ! ? εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αφού βρήκα την ησυχία μου με το DC++. http://www.mad.tv/news/?id=19198&c=
httpd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Σίγα το πρόγραμμα που θα πρέπει να ασχοληθούμε και μαζί του ...
MariaTs. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Είτε η απόφαση είναι δικαστική είτε όχι για το κλείδωμα του Kazaa, το ίδιο και το αυτό είναι αφού εδώ και καιρό χάνει έδαφος, λόγω των μολύνσεων που σπέρνει μέσω των χρηστών του!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 ..δήλωσε ο πρόεδρος της IFPI, John Kennedy,"Από σήμερα όλα τα παράνομα δίκτυα ανταλλαγής αρχείων, πρέπει να αναπροσαρμόσουν την λειτουργία τους σε νόμιμη." Οπως είπε ο Παλαιοκρασάς πριν πολλά χρόνια "να κάνουν διορθωτική δήλωση οι φορολογούμενοι και να δηλώσουν ότι απέκρυψαν!" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Και να μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς.Τα p2p στο στιλ του καζαα δεν μπορούν να κλείσουν.
triantis7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 giati bassstarlet?ti diafora exei to kazaa me to napster pou to kleisane?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 who gives a sith...
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 τι λετε τωρα!! το καλυτερο p2p ειναι! ( και αφηστε τα torrents! δεν εχουν ολοι DSL ) καμμια σχεση με το DC++. στο kazaa με isdn πιανω συνεχεια 8,5 και κατεβαζω πολυ γρηγορα. με το DC++ πρεπει να κανω και share, να κατεβαζω μονο απο εναν και δεν πιανω και καλες ταχυτητες. το kazaa εχει αλλαξει παρα πολυ. μπορεις και να βλεπεις ποιες Ip ειναι επικυνδυνες και να μην κατεβαζεις απο εκει..!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 8eleis na peis oti to Kazaa "zouse" akoma... lol exw kapou 2 xronia na to xrhsimopoihsw kai 8a orkizomoun oti to kairo pou to eixa stamathsei, eixan anakoinwnsei oti "terma to Kazaa....."
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 egw den mporousa na mpw edw kai mhnes pantws
kSiS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 lazaross εγώ με 56άρα χρησιμοποιούσα καζαα και νόμιζα πως το dc++ και τα torrent είναι ιδανικά μόνο για DSL user... μόλις όμως έβαλα το dc++ βρήκα την ησυχία μου. ίσως να το δοκιμάσεις για καμιά 50αριά downloads και μετά να το ξανασκεφτείς
giankyr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 kazaa goes graveyard, soulseek comes home to kazaa me tosa xalasmena arxeia mp3 pou moiraze, den aksize ton kopo na asxoleisai mazi tou. poso mallon an exeis dial up, kaneis aman mexri na katebaseis ena lala kai sou bgei moufa kai mplitsi mplitsi.. go fetch
cassidy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Γενικά όσα χρησιμοποιούσαν το FastTrack πρωτόκολλο ήταν για τα μπάζα (kazzaa, grokster, imesh κτλ). Στα τσακίδια να πάνε. Είχανε αυτό το χάλια hashing που επέτρεπε τη διακίνηση "ψεύτικων" αρχείων. Κατέβαζες από 5 άτομα, ο ένας είχε μούφα αρχείο, το πρόγραμμα δε το αναγνώριζε με αποτέλεσμα να σου αχρηστεύει το download. To soulseek είναι πολύ καλό ενώ πιο κοντά στο στυλ kazaa είναι τα ares και piolet νομίζω.
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 μόλις όμως έβαλα το dc++ βρήκα την ησυχία μου. ίσως να το δοκιμάσεις για καμιά 50αριά downloads και μετά να το ξανασκεφτείςτο χρησιμοποιουσα εδω και πολυ καιρο, αλλα δεν λεει και τιποτα.. πολλοι εχουν παραπονα. οσο για τα χαλασμενα αρχεια στο kazaa εχουν σχεδον εξαφανιστει.. Κατεβαστε το Kazaa Lite 2.7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.