polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω την Audigy 2 και έπεσε στα χέρια μου μια ZS.. Αναρωτιεμαι αν αξίζει τον κοπο να την βάλω στη θέση της 2, μιας και η αντίστοιχη αναβάθμιση απο 1 σε 2 που έκανα πριν 1 χρόνο ήταν ουσιαστικά άσκοπη......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 otan les epese sta xeria sou ennoeis tsampa? an nai tote valth giati oxi ? an einai omws na plhrwseis estw kai ligo den a3izei...an 8es karta hxoun perimene tis nees X-FI
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Αν είναι τσάμπα, φυσικά βάζεις την 2 ZS επάνω. ΑΝ είναι να την αγοράσεις όμως στην κανονική τιμή της, οι διαφορές Audigy 2 - Audigy 2 ZS δεν αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές...δεν δικαιολογούν τέτοια κίνηση... πόσο μάλλον αν δεν έχεις πολύ καλά ηχεία... Αν ψήνεσαι να πάρεις κάρτα, κοίτα για Creative X-Fi [ υποθέτω πως θες για gaming , movies & general audio listening ]
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 εχω τα Ζ680 ηχεία της Logitech, κορυφαία.. Έπεσε στα χέρια μου εννοώ τελείως τσάμπα, δεν τη χρειάζεται κάποιος γιατί χαρίζει το pc και μπορώ να την τραμπάρω με την δικιά μου χωρίς καθόλου κόστος..
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 ε τότε που κόλλησες ρε man? Uninstall Audigy 2 Drivers...remove the Audigy 2 PCI Card... insert the Aud. 2 ZS PCI Card...boot...drivers setup...restart Have fun
polaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Το κολλημα ηταν αν αξιζε η ταλαιπωρεια να τρεχω να συνανταω το παιδι καμια ωρα δρόμο, που δεν ξερει μια απο PC, να ανοιγοκλεινω υπολογιστες για να εχω ενα αποτελεσμα 0 διαφορά στον ηχο. Τελικα θα την πάρω μιας και ειπαμε να του την πληρώσω (χωρίς ανταλλαγή δηλαδη) και αυτός απλα θα την βγάλει απτο pc του, και θα πουλήσω την δικιά μου! Αν τυχει και ακούσω καμια διαφορά (χλωμό, αλλά κατι διαβασα οτι στα FPS καταλαβαινεις λιγο καλυτερα την αίσθηση του χώρου, πχ όταν εισαι σε διάδρομο και βγαίνεις σε αλλάνα... τρεχα γυρευε δηλαδη!) θα το γράψω εδώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.