djargad Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Ta kainouria apo to metwpo einai oti otan paizw paixnidia sta 1280x1024 me AA kai AF -se full load dhladh, otan h karta ftanei tous 82-83 vathmous, kolaei to syban (crash me reset kai bainw sta windows mono ama kryswsei h karta). Arxise na ginetai apo shmera to prwi. Ta rixnw sth thermokrasia giati epaixa to GTA SA me oso xalia grafika ginetai (me apotelesma xamhles thermokrasies) kai ola trexan roloi. Apo methayrio logika tha exei fortwmeno ena vf700 opote anameinate perissotera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Το θεμα με ενδιαφερει και εμενα μετα απο αυτα που διαβασα. Αν οντως ριχνει τοσους βαθμους τη θερμοκρασια τοτε αξιζει να τη δοκιμασω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djargad Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μου εχει έρθει το φανάκι περιμένω να έρθει και το Ceramique ( αν ειναι να κάνουμε δουλειά να την κάνουμε σωστά.) βρήκα ένα πολυ καλό tutorial για το πως να βάλεις το vf700 ακόμα και τα ramsinks : http://www.ocia.net/reviews/vf700/page1.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 djargad τι εγινε τελικα την εβαλες την ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djargad Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Οχι evansdimo γιατί ακόμα περιμένω να μου έρθει το Ceramique. Σπουδάζω εκτός Αθηνών βλέπεις και τα ΕΛΤΑ στέλνουν προειδοποιήσεις 2 φορές τη βδομάδα. Ελπίζω την Παρασκευή να έρθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πάντως με την Msi6600gt δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κουτί 6Α19 herolchi. H ψύκτρα είνια χαλκινη αν θυμάμε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πάντως με την Msi6600gt δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κουτί 6Α19 herolchi. H ψύκτρα είνια χαλκινη αν θυμάμε καλά. Μωρε και μενα χαλκινη ειναι αλλα αν μπορουμε να ριξουμε λιγο τις θερμοκρασιες why not? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω εχω ενα ζευγαρι Asus 6600GT καρτες γραφικων και idle δινουν 55C, ενω μετα απο κανα 2ωρο Doom 3 με αναλυση 1280x1024 ολα τα γραφικα στο full δινει γυρω στους 70C. Οφειλεται στο οτι ειναι PCI Express η τοση διφορα σε σχεση με το παιδι που εχει AGP, η απλα ειμαι τυχερος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Οι AGP έχουν μιά πρόσθετη πηγή θερμότητας, τη γέφυρα PCI Express σε AGP που μπορεί να μοιράζεται τον ίδιο ψυκτήρα με το chip γραφικών ή να είναι ξεχωριστό κομμάτι (όπως η Albatron που έχω). Πάντως το Doom 3 δεν το βλέπω γιά καλό τεστ θερμοκρασίας. Το HL2 ανεβάζει περισσότερο και ακόμα καλύτερα το NFSU2 επειδή δεν έχει διακυμάνσεις. Το καλύτερο πάντως, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είναι το Winamp να παίζει μουσική με το visualization Milkdrop σε πλήρη οθόνη. Εκεί χτυπάει τις μέγιστες θερμοκρασίες σε κάρτα γραφικών και επεξεργαστή :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Οποτε θα κανω ενα τεστ με το Winamp.Ποση ωρα να το τεσταρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 10 λεπτά σε εμένα φτάνουν. Αλλά μη βασίζεσαι στα λόγια μου: Εγκατέστησε το RivaTuner ( http://guru3d.com/ ) και όση ώρα τεστάρεις ή παίζεις κανονικά, έχε ανοιχτό το Hardware Monitoring. Στο τέλος θα έχεις μιά ωραία καμπύλη θερμοκρασίας σε συνάρτηση με το χρόνο, που θα σου πει τα πάντα: Μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες, σε πόση ώρα φτάνουμε τη μέγιστη θερμοκρασία, ποιά παιχνίδια και ποιά σημεία του παιχνιδιού καταπονούν περισσότερο την κάρτα, κλπ. Αν μάλιστα βάλουμε και το Motherboard Monitor ή κάποιο παρόμοιο να καταγράφει τη θερμοκρασία του επεξεργαστή (και του κουτιού, και τις τάσεις κλπ) ανά 1-2 δευτερόλεπτα, τότε έχουμε το απόλυτο εργαλείο σ' αυτόν τον τομέα που θα μας πει πράγματα γιά το σύστημά μας που θα είναι πιό ακριβή από οποιοδήποτε τεστ στο δίκτυο ή σε περιοδικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Οκ, ευχαριστω για την ενημερωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djargad Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Loipon paidia evala telika to Zalman Vf700 kai pragmatika apo ta apotelesmata pou eida axize ton kopo. Enw prin eixa thermokrasies idle/full 58/74 twra exw 47/54 To xerw fainetai periergo akoma kai 20 C diafora alla odws etsi einai. Pragmatika axizei Mallon tha kanw kai kana OC mou fainetai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Τοσο μεγαλη διαφορα??? Μωρε μπραβο... Την εβαλες κανονικα ηταν ευκολο τελικα? Τα ψυκτρακια για τις μνημουλες μπηκαν τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djargad Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Nai thn evala kanonika xwris provlhma. H kolla katharise xalara me isopropylikh alkoolh (apo farmakeio thn phra) kai evala arctic ceramique kai sto HSI kai ston pyrhna. Pragmatika exw edypwsiastei. Axize ton kopo. Pisteyw oti an h thermokrasia tou koutiou mou htan xamhloterh (twra einai stous 31-32 C) ta apotelesmata tha htan theamatika Ta psyktrakia ta evala kovodas vevaia kapoia ftera kai vazodas 2-3 apo ayta oxi na kalyptoun oloklhres tis mnhmes, alla afhnodas kapoio mikro meros twn mnhmwn akalypto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.