Προς το περιεχόμενο

Μέτρηση θερμοκρασίας της CPU

Omiloparmenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ έχει 2-3 ακόμα προγραμματάκια γι' αυτή τη δουλειά. Ένας φίλος χρησιμοποιεί το MBProbe και είναι αξιόπιστο, αλλά από ότι μου είχε πει ήθελε πολλές ρυθμίσεις κι αυτό...
Δημοσ.

em anti na ftiaxneis to pc pas sta frontisthria na ma0eis agglika kai na ti ginete! tongue.gif" border="0 <p>loipwn, 0a to anoijeis kai 0a pas sto system properties, h kati tetoio. Ekei 0a exei diafora peri tis ram pou exeis kai tous sensores toy systhmatos. 0a sou leei dhl possible sencors:

kai 0a sou leei pioi. Meta 0a pas sto config kai ua allajeis toys pelious sensores (1,2,3 ktl) me aytous pou sou eipe (possible sensors) ama den ta kataferneis perimene nar0w online na to lysoumai! tongue.gif" border="0

Δημοσ.

Ρε pyro μου έκαψα το PC μου οπότε δε θα μπορέσω να εκπληρώσω τις συμβουλές σου.... mad.gif" border="0

Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά για τα προγράμματα που μου είπαν

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Omiloparmenos:

<strong>Ρε pyro μου έκαψα το PC μου οπότε δε θα μπορέσω να εκπληρώσω τις συμβουλές σου.... mad.gif" border="0

Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά για τα προγράμματα που μου είπαν</strong><hr></blockquote><p>τι εκανες ρε?!?!?!?!?!

μπαα.....ποσο τον ειχες παει?

confused.gif" border="0 confused.gif" border="0 confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...