Omiloparmenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Ξέρετε κανά καλό και αξιόπιστο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλεια;
Quasimodo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 To kalytero pou xerw eine to motherboard monitor version 5.0 pleon,kai boreis na to katevaseis apo to download.com i apo to site tou http://mbm.livewiredev.com/
Omiloparmenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Αυτό το είχε μέσα το CD του PC Magazine...αλλά δεν βρήκα πουθενά να μου λέει την θερμοκρασία της CPU! Μήπως είμαι τελίως....;;;;
Quasimodo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Katevase ti teleftea ekdosi apo to site tou,kane to install,mesa exei ena help vhma pros vhma pws na to ftiaxeis na doulevei swsta,eine para poly kalo!
doc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 phgene fosi.da.ru kai katevase to sis sandra
kafros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Εδώ έχει 2-3 ακόμα προγραμματάκια γι' αυτή τη δουλειά. Ένας φίλος χρησιμοποιεί το MBProbe και είναι αξιόπιστο, αλλά από ότι μου είχε πει ήθελε πολλές ρυθμίσεις κι αυτό...
pyro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 em anti na ftiaxneis to pc pas sta frontisthria na ma0eis agglika kai na ti ginete! <p>loipwn, 0a to anoijeis kai 0a pas sto system properties, h kati tetoio. Ekei 0a exei diafora peri tis ram pou exeis kai tous sensores toy systhmatos. 0a sou leei dhl possible sencors: kai 0a sou leei pioi. Meta 0a pas sto config kai ua allajeis toys pelious sensores (1,2,3 ktl) me aytous pou sou eipe (possible sensors) ama den ta kataferneis perimene nar0w online na to lysoumai!
doc1000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 και το cpucool είναι πολύ καλό για ένδειξη θερμοκρασιών κπλ και πανεύκολο στη χρήση. check it out
Omiloparmenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Ρε pyro μου έκαψα το PC μου οπότε δε θα μπορέσω να εκπληρώσω τις συμβουλές σου.... Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά για τα προγράμματα που μου είπαν
pyro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Omiloparmenos: <strong>Ρε pyro μου έκαψα το PC μου οπότε δε θα μπορέσω να εκπληρώσω τις συμβουλές σου.... Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά για τα προγράμματα που μου είπαν</strong><hr></blockquote><p>τι εκανες ρε?!?!?!?!?! μπαα.....ποσο τον ειχες παει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.