geovard Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Γεία σας, είμαι ο γιος του geovard και έχω το εξής πρόβλημα.Ενώ το παιχνίδι φορτώνει κανονικά, τη στιγμή που είναι να ξεκινήσει, η οθόνη γίνεται μαύρη και το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται.Όμως χθες μπορούσα και έπαιζα κανονικά.Τί μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
geovard Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Γεία σας, είμαι ο γιος του geovard και έχω το εξής πρόβλημα.Ενώ το παιχνίδι φορτώνει κανονικά, τη στιγμή που είναι να ξεκινήσει, η οθόνη γίνεται μαύρη και το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται.Όμως χθες μπορούσα και έπαιζα κανονικά.Τί μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
Pink_Panther Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Apo extes mexri simera vgike kapio kenourgio patch? Kati pextike me thn karta grafikwn sou mallon, katevase tous teleftaious drivers k egatestise tous, elpizw etsi na ftiaksei.
Pink_Panther Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Apo extes mexri simera vgike kapio kenourgio patch? Kati pextike me thn karta grafikwn sou mallon, katevase tous teleftaious drivers k egatestise tous, elpizw etsi na ftiaksei.
geovard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Thanks Pink Panther.Τελικά ήθελε νέους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.