Προς το περιεχόμενο

Το καλυτερο μοdem για μένα!

CodeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!θελω να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο mοdem(κυριως για download) για αποστάση γύρω στα 2κμ απο το DSLAM,επισης για PSTN με αρκετό θόρυβο στις γράμμες.

Δημοσ.

Καλησπέρα!θελω να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο mοdem(κυριως για download) για αποστάση γύρω στα 2κμ απο το DSLAM,επισης για PSTN με αρκετό θόρυβο στις γράμμες.

Δημοσ.

i erotisi pou etheses den einai kai i pio sosti.ola ta modem exoun anoxi ston thorivo grammis kai se spanies periptoseis mporei kapoio modem na min sigxronisei eno kapoio allo na sigxronisei.auto ginetai poles fores logo firmware i poles fores logo tou chipset tou modem/router.px exo dei zyxel na sigxronizei pou kanei 100 euro kai na min sigxronizei cisco pou kanei 400.gia mena pare ena router kai oxi apla modem.auta pou exo dokimasei kai ta theoro kala einai :zyxel 660.speedtouch,linksys me ta kainouria firmware.tha akouseis kai gia to usr na legontai pola edomesa.as sxoliasoun autoi pou exoun.to oti exeis thorivo stin pstn den simenei oti kai to adsl tha einai to idio xalia. 2 km einai mikri apostasi.auta ta liga gia arxi.

Δημοσ.

το FRITZ!BOX κατα τη γνώμη μου είναι top. μπορείς να το συνδέσεις η με usb h με ethernet ,είναι modem/router και έχει πολύ καλό firewall

Δημοσ.

auto ine diskolo.prepei na xereis pou ine kai pote den xereis pos paei to kalodio.ase pou den pezei rolo dioti einai kati pou den mporeis na to allaxeis.stin praksi pezei rolo alla afou den mporeis na to allaxeis den exei noima na to anafereis.

Δημοσ.

poulinos έχει βγει προγραμματάκι που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και βρίσκεται στο adslgr.com

εμένα πάντως στο 9106 δεν μου το έχει παρουσιάσει ποτέ. όταν είχα το 9105 το είχε κάνει 3 φορές μέσα σε 3 μήνες.

Δημοσ.

Η λογικη λεει οτι τα modem που πουλαει ο πΟΤΕ ειναι τεσταρισμενα και συμφωνα με τις προδιαγραφες του δικτυου.Στο γραφειο δουλευουμε με ενα router siemens απο τον πΟΤΕ και δεν ειχαμε ποτε πρόβλημα.Και στο σπιτι που θα βάλω, θα βαλω το πιο απλο του πΟΤΕ μαλλον.

Δημοσ.
Η λογικη λεει οτι τα modem που πουλαει ο πΟΤΕ ειναι τεσταρισμενα και συμφωνα με τις προδιαγραφες του δικτυου.Στο γραφειο δουλευουμε με ενα router siemens απο τον πΟΤΕ και δεν ειχαμε ποτε πρόβλημα.Και στο σπιτι που θα βάλω, θα βαλω το πιο απλο του πΟΤΕ μαλλον.

Χμμμ... κάπου κάνεις λάθος..

Η λογική δεν λέει αυτό, η λογική λέει ότι ο ΟΤΕ βρηκε και έκανε συμφωνία με ότι πιο φθηνό αλλά επώνυμο μπορούσε για να έχει λιγότερα έξοδα δίνοντας σου το μόντεμ "δωρεάν".. :D :D :D

Το να συγκρίνουμε ενα πχ Cisco με οτιδήποτε άλλο είναι αδιανόητο, απτην άλλη το βάζεις το απλό και αν δεις ότι σε βολεύει τότε φυσικά το κρατάς. Και ουσιαστικά αυτό προτείνω σε όλους τους φίλους μου που με ρωτάνε τί μοντεμ να πάρουν.

Εγω εχω ενα Zyxel, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ΟΛΟΙ χρειάζονται zyxel για να κατεβάσουν ένα email ή κάτι...

Τώρα το άν ενα απλό μοντεμ αντέχει τις απειρες connections που ζητάνε κάτι torrents, emule, κλπ, και συγχρόνως να μπορείς να κάνεις ένα browsing είναι ένα άλλο θέμα.

Δημοσ.

Η λογική δεν λέει αυτό' date=' η λογική λέει ότι ο ΟΤΕ βρηκε και έκανε συμφωνία με ότι πιο φθηνό αλλά επώνυμο μπορούσε για να έχει λιγότερα έξοδα δίνοντας σου το μόντεμ "δωρεάν".. :D :D :D

Τώρα το άν ενα απλό μοντεμ αντέχει τις απειρες connections που ζητάνε κάτι torrents, emule, κλπ, και συγχρόνως να μπορείς να κάνεις ένα browsing είναι ένα άλλο θέμα.[/quote']

Ομως ταυτοχρονα θα επρεπε να ελεγξει οτι το μηχανημα μπορει να συνεργαστει στο δίκτυο,κατι πιθανως εύκολο εφοσον υπαρχουν προδιαγραφές αλλά οχι παντα αφου ειναι θεμα συνεργασίας software,hardware,providers κτλ,και προσωπικα το τελευταιο που θα ήθελα θα ηταν να εχω δωσει πχ 300Ε και να εχω πεσει σε καμια τρελη υποπερίπτωση σφάλματος.

Το αν ειναι απλο μοντεμ αντεχει αυτα που αναφέρεις ειναι παρεμφερες θεμα και σιγουρα ενδιαφερον.

• Super Moderators
Δημοσ.

an dwseis 300 euro kai peseis se yperperiptwsh 8a to pas pisw kai 8a zhthseis ta lefta sou pisw...siga etsi kai alliws exeis to dikaiwma mesa se 15 meres...

pantws ta modems/routers tou ote den pianoun mia mprosta sta kala Zyxel (px 652H kai 662H) kai sta Cisco...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...