Vangogh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω συνδέσει ένα hub-άκι για USB τεσσάρων θέσεων(το καλώδιο με την θέση USB στο κουτί -το τροφοδοτικό-κάμερα,εκτυπωτή και modem στίς θέσεις 1,2,3)και με αυτή την συνδεσμολογία δεν έχω λειτουργία.Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Vangogh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω συνδέσει ένα hub-άκι για USB τεσσάρων θέσεων(το καλώδιο με την θέση USB στο κουτί -το τροφοδοτικό-κάμερα,εκτυπωτή και modem στίς θέσεις 1,2,3)και με αυτή την συνδεσμολογία δεν έχω λειτουργία.Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
madsc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει, ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές. /sc
madsc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει, ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές. /sc
Vangogh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει' date=' ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές. /sc[/quote'] Το τροφοδοτικό το έχω συνδέσει αλλα τίποτα...
Vangogh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει' date=' ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές. /sc[/quote'] Το τροφοδοτικό το έχω συνδέσει αλλα τίποτα...
Highlander Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασες να συνδέσεις 1 ή 2 συσκευές ; Λειτουργεί ; Έχεις δει στο manual του κατασκευαστή τις οδηγίες σύνδεσης ;
Vangogh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασες να συνδέσεις 1 ή 2 συσκευές ;Λειτουργεί ; Έχεις δει στο manual του κατασκευαστή τις οδηγίες σύνδεσης ; Έχω δοκιμάσει με 1 ή 2 συσκευές και δεν λειτουργεί,στην συσκευασία όσο κι αν φαίνεται περίεργο δεν είχε manual αλλά δυό τρείς εικονίτσες για την συνδεσμολογία την οποία εφάρμοσα ακριβώς...
dpolal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Τί λειτουργικό έχεις καταρχήν.... Ποιό μπόρντ και τί υποστηρίζει;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.