Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hub-άκι για USB

Vangogh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει ένα hub-άκι για USB τεσσάρων θέσεων(το καλώδιο με την θέση USB στο κουτί -το τροφοδοτικό-κάμερα,εκτυπωτή και modem στίς θέσεις 1,2,3)και με αυτή την συνδεσμολογία δεν έχω λειτουργία.Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχω συνδέσει ένα hub-άκι για USB τεσσάρων θέσεων(το καλώδιο με την θέση USB στο κουτί -το τροφοδοτικό-κάμερα,εκτυπωτή και modem στίς θέσεις 1,2,3)και με αυτή την συνδεσμολογία δεν έχω λειτουργία.Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει, ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές.

/sc

Δημοσ.

Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει, ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές.

/sc

Δημοσ.
Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει' date=' ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές.

/sc[/quote']

Το τροφοδοτικό το έχω συνδέσει αλλα τίποτα...

Δημοσ.
Αν δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία το usb hub που πήρες καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο που να έχει' date=' ή να συνδέσεις λιγότερες συσκευές.

/sc[/quote']

Το τροφοδοτικό το έχω συνδέσει αλλα τίποτα...

Δημοσ.
Δοκίμασες να συνδέσεις 1 ή 2 συσκευές ;

Λειτουργεί ;

Έχεις δει στο manual του κατασκευαστή τις οδηγίες σύνδεσης ;

Έχω δοκιμάσει με 1 ή 2 συσκευές και δεν λειτουργεί,στην συσκευασία όσο κι αν φαίνεται περίεργο δεν είχε manual αλλά δυό τρείς εικονίτσες για την συνδεσμολογία την οποία εφάρμοσα ακριβώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...