Προς το περιεχόμενο

Software για εμπορικό μαγαζί, αποθήκη, τιμολόγια

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ουσία θέλω να περάσω όλα τα προϊόντα στον υπολογιστή και πληκτρολογόντας τα πρώτα γράμματα, να μου δείχνει τη τιμή κτλ. Θέλω καταργήσω τα χειρόγραφα τιμολόγια, αλλά θα κρατήσω τη ταμειακή για τις απλές αποδείξεις. Έχω και ένα απλό αλλά πολύ καλό πολυμηχάνημα για τον υπολογιστή και θέλω να εκτυπώνω τα τιμολόγια εκεί.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασε Prisma Win

Το έχουν βελτιώσει αισθητά και έχουν προσθέσει πολλά καλούδια.

Edit: http://www.megasoft.gr

Κάνει αυτό που λες.

Πληκτρολογείς τα πρώτα γράμματα και σου εμφανίζει αυτά που συμπίπτουν.

Σε κάποια άλλα software πρέπει να βάλεις μπροστά ειδικούς χαρακτήρες όπως *, %, = κλπ. π.χ. eidos*

Δημοσ.

Στην εταιρια που δουλευα είχαμε κεφαλαιο4 τησ altec και υποστηριξη την asnet.

Οταν το πρωτοβαλαμε καναμε λιγο χρονο να το συνηθισουμε αλλα μετα απο λιγο ολα οκ.πολυ σημαντικο ειναι η υποστηριξη που πρεπει να εχεις για οποιοδηποτε προγραμμα.

π.χ κατι κανατε λαθος να μη ψαχνεις 2 μερες να βρεις καποιον να σε βοηθησει.

Δημοσ.
Στην εταιρια που δουλευα είχαμε κεφαλαιο4 τησ altec και υποστηριξη την asnet.

Οταν το πρωτοβαλαμε καναμε λιγο χρονο να το συνηθισουμε αλλα μετα απο λιγο ολα οκ.πολυ σημαντικο ειναι η υποστηριξη που πρεπει να εχεις για οποιοδηποτε προγραμμα.

π.χ κατι κανατε λαθος να μη ψαχνεις 2 μερες να βρεις καποιον να σε βοηθησει.

Το πρόγραμμα είναι 20ετίας και για την εποχή του ήταν πολύ καλό.

Τώρα έχουμε 2009 και είναι για τα μπάζα.

Ακόμα περιμένω μια διόρθωση σημαντική και απλά με έχουν γράψει.

Από 1/1/2010 ξεκινάμε με άλλο. Απλά.

Δημοσ.

τι να πω?δε ξερω.παντως σε εμας μια χαρα επαιζε! αναλογως βεβαια τι θελει ο καθενας να κανει.αυτο που αναφερθηκε πιο πανω το κανει το κεφαλαιο και απο οσο ξερω εχει τις περισσοτερες εγκαταστασεις στην ελλαδα. βγαζουν συνεχεια νεες εκδοσεις.τι διορθωση περιμενεις???????????

Δημοσ.
Καλημέρα, βρήκα αυτή τη συζήτηση ψάχνοντας πρόγραμμα για την επιχείρηση του πατέρα μου. Το μαγαζί είναι 80 χρονών και πουλάμε βίδες και άλλα βιομηχανικά εργαλεία. Φανταστείτε τί γίνεται όταν έχεις πάνω από 2000 τύπους και νούμερα πάνω σε ράφια μέχρι το ταβάνι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν μπορώ να τρέχω λογισμικό μέσω windows xp ή 7 με ένα πολύ καλό laptop και να τυπώνω τιμολόγια και να κρατάω αποθήκη. Ψαχνω κάτι απλό και οικονομικό.

Ξέρει κανείς ποιά προγράμματα κυκλοφορούν τώρα?

(α ωραία, ξέθαψα το topic μετά από 4 χρόνια !)

γειά σας και πάλι μετά απο πάρα πολύ καιρό... (έχω να ποστάρω (νομίζω) κάπου 2 χρόνια... )

Φίλε μου, σχετικά με το πρόγραμμα που ζητάς, θα σου πρότεινα να μην πας σε απαρχαιωμένες λύσεις τύπου "Κεφάλαιο" κλπ..

Σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλεις να πας σε πρόγραμμα της Singular ή LogicDis (είναι αρκετά ακριβά, και δεν έχουν καλή υποστήριξη (σχετικό))

Αυτά που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή ενός εμπορικού προγράμματος είναι (κατα την γνώμη μου) τα παρακάτω:

1) Το αρχικό σου κόστος

2) Η ετήσια συντήρηση του προγράμματος

3) Συμβόλαιο υποστήριξης

Αυτά για την "οικονομική" φύση του θέματος μηχανογράφηση...

Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας σου:

Το μόνο που θα σου πω είναι πως θα πρέπει να επιλέξεις ένα "εύπλαστο" πρόγραμμα στο οποίο θα μπορείς ακόμα κι εσύ (με τον καιρό) να δημιουργήσεις κάποια απλά πραγματάκια.

Δυστυχώς οι επιλογές σου είναι πολλές, αλλά λίγες απο αυτές αξίζουν τα λεφτά τους!

Για να μην λεω, λεω και λέω.. σου προτείνω να δείς και να ζητήσεις να σου παρουσιαστούν τα παρακάτω προγράμματα:

1) Entersoft http://www.entersoft.gr

2) Soft1 Panorama http://www.softone.gr

Και τα 2 κάνουν παπάδες και είναι γραμμένα ούτε 4-5 χρόνια πριν. Οπότε μιλάμε για ότι ποιο τελευταίο κυκλοφορεί.

εαν θέλεις κάποιες παραπάνω info για τα 2 προγράμματα, στη διάθεσή σου. (απλά στείλε μου mail ([email protected]))

Καλή επιτυχία στην επιλογή σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...