vagos789 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μετά απο format και εγκατάσταση εχω το εξης προβλημα, οταν bootάρει μου ζητά να διαλέξω ανάμεσα σε δύο εγκαταστάσεις των XP.Αν δεν διαλέξω παιρνει την πρώτη μάλλον και φορτώνει,αλλα υστερα απο 30sec. Μπορώ με κάποιον τρόπο να σβήσω την μία και να απαλλαγω από αυτό;
vagos789 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μετά απο format και εγκατάσταση εχω το εξης προβλημα, οταν bootάρει μου ζητά να διαλέξω ανάμεσα σε δύο εγκαταστάσεις των XP.Αν δεν διαλέξω παιρνει την πρώτη μάλλον και φορτώνει,αλλα υστερα απο 30sec. Μπορώ με κάποιον τρόπο να σβήσω την μία και να απαλλαγω από αυτό;
Dikemou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 kane edit to c:\boot.ini sou kai afairese ti 2i egatastasi apo ton loader
Dikemou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 kane edit to c:\boot.ini sou kai afairese ti 2i egatastasi apo ton loader
xalva Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Episis mporis apo start -> control panel ->system -> advanced -> startup and recovery mporis na deis ton loader pou leei o Dikemou h' na allaxeis auta pou 8es apo interface pio user friendly
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.