kleidokratwr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν επειδή εδω που βρίσκομαι η δεη είναι λιγάαααακι γτπ [εως πολύ θα έλεγα..] αποφάσισα να πάρω ένα UPS μπας και προστατέψω οτι μπορώ. Λοιπόν μιας και άσχετος με το θέμα και έψαξα όσο μπορούσα αποφάσισα να πάρω line interactive και κάποια μάρκα απο τις Merlin Gerin ή Accupower [Την Pico την άφησα εκτός.] [η apc απορίφθηκε γι αυτό το λόγο. Είναι πανάκριβη.] Λοιπόν θέλω η τιμή να είναι χαμηλά. Έχω βρει αυτά τα μοντέλα: MERLIN GERIN LINE INTERACTIVE 600VA NOVA - 65euro MERLIN GERIN 600VA Serial Line - 69euro ACCUPOWER MC-800 800VA -83euro Λοιπόν. έχω να ρωτήσω τα: 1) Πήγα σε΄μια σελίδα που είχε δοθεί εδώ μέσα και υπολόγισα πόσα καίει το πισί μου. Ηταν κάπου στα 320. Δεδομένου οτι επάνω θα μπει και μια 17άρα οθόνη πόσα VA χρειαζομαι ώστε να είμαι καλυμένος; 2) Merlin Gerin ή Accupower;
kleidokratwr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν επειδή εδω που βρίσκομαι η δεη είναι λιγάαααακι γτπ [εως πολύ θα έλεγα..] αποφάσισα να πάρω ένα UPS μπας και προστατέψω οτι μπορώ. Λοιπόν μιας και άσχετος με το θέμα και έψαξα όσο μπορούσα αποφάσισα να πάρω line interactive και κάποια μάρκα απο τις Merlin Gerin ή Accupower [Την Pico την άφησα εκτός.] [η apc απορίφθηκε γι αυτό το λόγο. Είναι πανάκριβη.] Λοιπόν θέλω η τιμή να είναι χαμηλά. Έχω βρει αυτά τα μοντέλα: MERLIN GERIN LINE INTERACTIVE 600VA NOVA - 65euro MERLIN GERIN 600VA Serial Line - 69euro ACCUPOWER MC-800 800VA -83euro Λοιπόν. έχω να ρωτήσω τα: 1) Πήγα σε΄μια σελίδα που είχε δοθεί εδώ μέσα και υπολόγισα πόσα καίει το πισί μου. Ηταν κάπου στα 320. Δεδομένου οτι επάνω θα μπει και μια 17άρα οθόνη πόσα VA χρειαζομαι ώστε να είμαι καλυμένος; 2) Merlin Gerin ή Accupower;
songless_bird Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πανακριβη η APC? Εχει line Interactive απο 180?...ΑPC SmartUPSvSC420 Edit: απο τα τρια που εχεις στον νου, το δευτερο, μιας και εχει δτυνατοτητα συνδεσης με pc. Πολυ φτηνα για line Interactive μου φαινονται...Τεσπα. Στο pc magazine εχει συγκριτικο με 36 UPS. Κοιτα και το Mustek-PowerMust office 650VA. 80? περιπου
songless_bird Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πανακριβη η APC? Εχει line Interactive απο 180?...ΑPC SmartUPSvSC420 Edit: απο τα τρια που εχεις στον νου, το δευτερο, μιας και εχει δτυνατοτητα συνδεσης με pc. Πολυ φτηνα για line Interactive μου φαινονται...Τεσπα. Στο pc magazine εχει συγκριτικο με 36 UPS. Κοιτα και το Mustek-PowerMust office 650VA. 80? περιπου
eliask Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Kai ta mustek einai poli kala tha symfoniso .oposdipote line interactive.kai ti othoni einai crt i tft ?
eliask Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Kai ta mustek einai poli kala tha symfoniso .oposdipote line interactive.kai ti othoni einai crt i tft ?
kleidokratwr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Kai ta mustek einai poli kala tha symfoniso .oposdipote line interactive.kai ti othoni einai crt i tft ? Είναι crt 17" η hitachi cm615.. Πανακριβη η APC? Εχει line Interactive απο 180?... Ρε συ μακάρι να μπορούσα να τα δώσω. Δυστυχώς ο προυπολογισμός δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 100ευρώ. απο τα τρια που εχεις στον νου, το δευτερο, μιας και εχει δτυνατοτητα συνδεσης με pc. Η σύνδεση με το πισι έχει κανένα αρνητικό αξιοσημείωτο; Κοιτα και το Mustek-PowerMust office 650VA. 80? περιπου οκ θα το δω κι αυτό. Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παιδιά.
kleidokratwr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Kai ta mustek einai poli kala tha symfoniso .oposdipote line interactive.kai ti othoni einai crt i tft ? Είναι crt 17" η hitachi cm615.. Πανακριβη η APC? Εχει line Interactive απο 180?... Ρε συ μακάρι να μπορούσα να τα δώσω. Δυστυχώς ο προυπολογισμός δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 100ευρώ. απο τα τρια που εχεις στον νου, το δευτερο, μιας και εχει δτυνατοτητα συνδεσης με pc. Η σύνδεση με το πισι έχει κανένα αρνητικό αξιοσημείωτο; Κοιτα και το Mustek-PowerMust office 650VA. 80? περιπου οκ θα το δω κι αυτό. Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παιδιά.
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Η σύνδεση με το πισι έχει κανένα αρνητικό αξιοσημείωτο; Κανένα, απλα σε βοηθάει να κλείνει μόνο του το PC αν πέσει το ρεύμα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τυχών βίαιο shutdown!
kleidokratwr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 @polaki: οκ. Σε ευχαριστώ. Και μια τελευταία ερώτηση: Mrlin Gerin ή Accupower; Ποιά απο τις δύο.; [αφου αποφάσια πανω κάτω τι χαρακτηριστικά χρειάζομαι, υποθέτω οτι θα βρώ και απο τις δύο μάρκες παρόμοια μοντέλα.]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.