wizard Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω φτιάξει ένα Upload form, αλλά υπάρχει πρόβλημα με αρχεία μεγέθους πάνω από 2MB. Οι μόνες επιλογές σχετικά με περιορισμούς φαίνεται να υπάρχουν σαν settings στο php.ini Έχω αλλάξει τα παρακάτω: 1. upload_max_filesize=10M 2. memory_limit=10M Έχω επίσης αλλάξει σε λογικά υψηλές τιμές τους μέγιστους χρόνους input και execution. Παρόλα αυτά επιμένει να μη μου δέχεται τίποτα παραπάνω από 2MB. Ξέρετε τι άλλο θα πρέπει να πειράξω?
wizard Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω φτιάξει ένα Upload form, αλλά υπάρχει πρόβλημα με αρχεία μεγέθους πάνω από 2MB. Οι μόνες επιλογές σχετικά με περιορισμούς φαίνεται να υπάρχουν σαν settings στο php.ini Έχω αλλάξει τα παρακάτω: 1. upload_max_filesize=10M 2. memory_limit=10M Έχω επίσης αλλάξει σε λογικά υψηλές τιμές τους μέγιστους χρόνους input και execution. Παρόλα αυτά επιμένει να μη μου δέχεται τίποτα παραπάνω από 2MB. Ξέρετε τι άλλο θα πρέπει να πειράξω?
wizard Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό το έχω δει και τα έχω δοκιμάσει. Και πάλι κανένα αποτέλεσμα
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλει και στο config του SQL Server αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.