LL_NEO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Ρε πάιδες προσπαθώ να εγκαταστήσω την Pinnacle PCTV Pro στα ΧΡ. Ενώ τους οδηγούς και τα διάφορα προγράμματα τηλεόρασης και ραδιοφώνου τα εγκατάστησα, το πρόγραμμα σύλληψης δεν εγκαθίσταται, βασικά το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν με ρωτάει καν για το serial number προχωράει μόνο του στην εγκάτασταση όλων των υπολοίπων. Σε αυτό δεν έδωσα μεγάλη σημασία, εφόσον έχω ήδη βρει το Adobe Premier. Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω σύλληψη εικόνας απο τη PCTV Pro με το Adobe?
shumi_m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 To studio pctv den einai symbato me nt/2000/xp kai h pinnacle synista na agorasoume to studio 7. Omws yparxei tropos na egatasta8ei se xp,se compatibility mode.An 8ymamai kala ekana install drivers mono meta se compatibility mode gia winme evala to software(kai to studio pctv)kai meta ksanaekana install to software kanonika(xwris to studio pctv) kai douleye kanonika.Mexri na to petyxw omws ta pidiksa ta XP giayto PROSOXH. Twra gia premiere pekse ligo 8a ta vreis an oxi yparxoun poly pio eyxrhsta programmatakia...
LL_NEO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Σίγουρα το έκανες όπως μου είπες; Γιατί μόλις πάω να βάλω ξανά τα προγράμματα για ΧP μου λέει οτι έχει βρεθεί προηγούμενη έκδοση και πριν προχωρήσει σε εγκατάσταση, πρέπει να απεγκαταστήσει την προηγούμενη. Αν θυμάσαι λοιπόν δώσε περισσότερες λεπτομέρειες.
LL_NEO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Λοιπόν έπαιξα λίγο με τις εγκαταστάσεις, το βρήκα και το παραθέτω για τους επόμενους ταλαίπωρους. 1. Με το που τα ΧΡ βρουν νέα συσκευή δηλώνουμε d:\drivers ως τοποθεσία των νέων οδηγών. 2. Εγκαθιστούμε κανονικά τα utilities 3. ΔΕΝ κάνουμε restart μόλις μας ζητηθεί 4. Κάνουμε δεξί κλικ στο autorun.exe και επιλέγουμε όπως είπε ο φίλος schumi 98/me compatibility 5. Εκτελούμε το autorun και προσέχουμε να διαλέξουμε για εγκατάσταση ΜΟΝΟ το Studio. 6. Ξανα ΔΕΝ κάνουμε restart 7. Αποεπιλέγουμε τη compatibility mode 8. Ξαναεκτελούμε το autorun και στην ερώτηση για απεγκατάσταση των προηγούμενων προγραμμάτων απαντούμε ΑΡΝΗΤΙΚΑ 9. Ε ας κάνουμε και ενα restart<p>Τι κακό και αυτό; Ένα σωστό λειτουργικό έχει βγάλει η Microsoft και να μου το θυμηθείτε θα χαντακωθεί επειδή όλες οι εταιρίες hardware/software τα ξύνουν.
panagos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Mia alli lusi einai na poulisoume tin pctv (opws ekana egw) kai na agorasoume tin wintv tis hauppage pou douleuei apsoga katw apo opoiodipote leitourgiko.
panagos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 epeidi mallon kaneis tous den eixe dokimasei tin wintv...
LL_NEO Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Γιατί είχα μείνει εγώ με την εντύπωση οτι σε ένα ανάλογο τοπικ που είχε γίνει όλοι συνιστούσαν PCTV Pro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.