tsiolk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα, έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα κατά την εγκατάσταση ή τρέξιμο των παρακάτω παιχνιδιών. Battlefield 2 πρόβλημα κατά το τρέξιμο του παιχνιδιού μετά το video της εισαγωγής με πετάει στα windows. Act of war πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του. Δοκιμάστηκε και σε άλλο υπολογιστή και εγκαθιστάτε κανονικά. Το error που βγάζει είναι error copying file τάδε… Ξαναστήθηκε ο υπολογιστής στον nvidia raid controller από τον Silicon 3114 που ήταν αλλά τίποτα. Δοκίμασα διαγνωστικά μνημών δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα , BIOS update, firmware update για τα δύο plextor και αλλαγή των drivers για όλο το υλικό αλλά τίποτα. Δοκιμή εγκατάστασης από το DVD-RW και DVD τα ίδια. Αν έχει κανείς καμία ιδέα έχω τρελαθεί θα το φουντάρω από το παράθυρο…… Είδα σήμερα ένα Patch για το Battlefield 2 version 1.02 θα το δοκιμάσω το απόγευμα λέτε να γίνει τίποτα….
tsiolk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα, έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα κατά την εγκατάσταση ή τρέξιμο των παρακάτω παιχνιδιών. Battlefield 2 πρόβλημα κατά το τρέξιμο του παιχνιδιού μετά το video της εισαγωγής με πετάει στα windows. Act of war πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του. Δοκιμάστηκε και σε άλλο υπολογιστή και εγκαθιστάτε κανονικά. Το error που βγάζει είναι error copying file τάδε… Ξαναστήθηκε ο υπολογιστής στον nvidia raid controller από τον Silicon 3114 που ήταν αλλά τίποτα. Δοκίμασα διαγνωστικά μνημών δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα , BIOS update, firmware update για τα δύο plextor και αλλαγή των drivers για όλο το υλικό αλλά τίποτα. Δοκιμή εγκατάστασης από το DVD-RW και DVD τα ίδια. Αν έχει κανείς καμία ιδέα έχω τρελαθεί θα το φουντάρω από το παράθυρο…… Είδα σήμερα ένα Patch για το Battlefield 2 version 1.02 θα το δοκιμάσω το απόγευμα λέτε να γίνει τίποτα….
chill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν μας βοηθάς και πολύ όμως, τι gpu φοράς??? Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρεις στο act of war, το έχω κατά καιρούς παρατηρήσει σε άλλα παιχνίδια. Το μόνο σχέδιο που δουλεύει είναι η αντιγραφή του δίσκου από κάποιον άλλο υπολογιστή που το διαβάζει.
chill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν μας βοηθάς και πολύ όμως, τι gpu φοράς??? Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρεις στο act of war, το έχω κατά καιρούς παρατηρήσει σε άλλα παιχνίδια. Το μόνο σχέδιο που δουλεύει είναι η αντιγραφή του δίσκου από κάποιον άλλο υπολογιστή που το διαβάζει.
tsiolk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 CPU: Athlon 64 3200 mother: Gigabyte GA-K8NXP VGA: GIGABYTE GEFORCE 6600 PCIEx16 256MB memory: 2* KINGSTON 512MB PC3200 400MHz Θα δοκιμάσω αυτό που λές για το AOW.
tsiolk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 CPU: Athlon 64 3200 mother: Gigabyte GA-K8NXP VGA: GIGABYTE GEFORCE 6600 PCIEx16 256MB memory: 2* KINGSTON 512MB PC3200 400MHz Θα δοκιμάσω αυτό που λές για το AOW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.