Highlander Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 [offtopic] kSiS, πάντως καλό θα είναι να αποφύγεις αυτού του τύπου τις ερωτήσεις. Έχουν άλλοι τα πρωτεία σε αυτές και ίσως τους ενοχλήσει.... [/offtopic]
jimakos00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Οραία, χαίρομαι που το κατάλαβες. Πάντως φθηνά την γλύτωσες. Οι Insomniacs στάθηκαν για ακόμη μια φορά στο ύψος τους. χαχαχα
DrLo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Η ερώτηση αρχικά μου φάνηκε πολύ αστεία Σκεπτόμενος ότι κάθε μουσικό κομμάτι είναι διαδοχικά 0 και 1, τότε η απόθηκευση στο mp3 player είναι κατάλληλη φόρτιση των περιοχών της μονάδας αποθήκευσης. Οπότε θεωρώ ότι δεν αυξάνεται το βάρος κατά καμία έννοια. Δε ξέρω πως "ακριβώς" φόρτιση εννοείς. Δε ξέρω το μηχανισμό της καταγραφής. Νομίζω ότι έχει να κάνει με μαγνήτιση/απομαγνήτιση περιοχών. Αν φόρτιση είναι ηλεκτροστατική φόρτιση (που δε το νομίζω) τότε για κάθε 1 του σκληρού θα έπρεπε να προστίθεται η μάζα του ηλεκτρικού φορτίου. Επειδή όμως δεν πρέπει να είναι έτσι θα έλεγα και εγώ όχι.
DIMERR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Η ερώτηση αρχικά μου φάνηκε πολύ αστεία Δε ξέρω πως "ακριβώς" φόρτιση εννοείς. Δε ξέρω το μηχανισμό της καταγραφής. Νομίζω ότι έχει να κάνει με μαγνήτιση/απομαγνήτιση περιοχών. Αν φόρτιση είναι ηλεκτροστατική φόρτιση (που δε το νομίζω) τότε για κάθε 1 του σκληρού θα έπρεπε να προστίθεται η μάζα του ηλεκτρικού φορτίου. Επειδή όμως δεν πρέπει να είναι έτσι θα έλεγα και εγώ όχι. Malon to fortio alazei katanomi.Diladi etsi opws einai ta + kai ta - skorpia(sinolika oudetero fortio) alazoun thesi kai etsi sigentrwnontai pola + mazi kai pola - mazi kai etsi exoume fortisi thetiki h arnitiki antistoixa.Opote den alazei to baros afou apla ginete anadiataksi twn fortiwn sto xwro.
persival Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 παιδιά δεν ξέρω τελικά που καταλήγετε, εμένα πάντως αυτό το topic πολύ μου άρεσε...
gfilippas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 παιδιά δεν ξέρω τελικά που καταλήγετε' date=' εμένα πάντως αυτό το topic πολύ μου άρεσε...[/quote'] Δεν το συζητώ. Από τα καλύτερα των τελευταίων μηνών.
GT1807 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Βασικα επειτα απο απειρη οινοποσια μπορω να σου πω τα εξης.Τα 0 κ 1 ειναι τασεις.Ας πουμε 0 κ 5 Volt.Οι τασεις δημιουργουνται απο μετακινηση φορτιων ομως στο εναλλασομενο τα φορτια δεν μετακινουνται αλλα κανουν "μπακαλιστι" μια κινηση εμπρος πισω.Αρα εφοσον το mp3 Player ειναι γεματο τοτε εχει πανω του ενος 1 μεσα στην αλληλουχια δυαδικων ψηφιων του.Αρα αυτο το 1 εχει ταση "κ καλα" 5 Volt αρα βαλε ποσα ampere αναλογως την αντισταση του mp3 player κ εχεις τα coulomb σου επειτα απο αναγωγη στο χρονο.Πολλαπλασιαζεις επι τον αριθμο Avogandro κ το βαρος του ηλεκτρονιου κ βρισκεις την διαφορα.Λεμε Τωρα.Ωραια ερωτηση παντως. Τα σέβη μου
zaxoys Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να πάιζει κάπου ρόλο και το είδος της μουσικής - δεν μπορεί πχ 1 GB heavy metal να ζυγίζει το ίδιο με 1 GB ελαφρολαικά........
evansdimo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να πάιζει κάπου ρόλο και το είδος της μουσικής - δεν μπορεί πχ 1 GB heavy metal να ζυγίζει το ίδιο με 1 GB ελαφρολαικά........ Θα ζυγιζε το ιδιο ομως με 1GB ρεμπετικα!!! Εχω κατι πολυ βαρια και ασηκωτα κομματια!!!
polaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να πάιζει κάπου ρόλο και το είδος της μουσικής - δεν μπορεί πχ 1 GB heavy metal να ζυγίζει το ίδιο με 1 GB ελαφρολαικά........ Ναι, ισχύει το ίδιο όπως με τον καφέ! Αν τον πιείς ελαφρυ θα παρατηρήσεις τουλάχιστον 200γραμμάρια διαφορά στο βάρος σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.