gherudos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρά παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό,η οθόνη μου είναι στο 100% brightness και τα δείχνει όλα πολύ σκοτεινά,δεν ξέρω τι να κάνω για να το διορθώσω,μήπως φταίει η κάρτα γραφικών μου?Έχω την fx 5200 albatron και τον τελευταίο nvidia detonator και από τις ρυθμίσεις της κάρτας μου η φωτεινότητα είναι στο μέγιστο. Δεν θυμάμαι να ήταν πάντα έτσι η οθόνη μου,τι λέτε να φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών?
gherudos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρά παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό,η οθόνη μου είναι στο 100% brightness και τα δείχνει όλα πολύ σκοτεινά,δεν ξέρω τι να κάνω για να το διορθώσω,μήπως φταίει η κάρτα γραφικών μου?Έχω την fx 5200 albatron και τον τελευταίο nvidia detonator και από τις ρυθμίσεις της κάρτας μου η φωτεινότητα είναι στο μέγιστο. Δεν θυμάμαι να ήταν πάντα έτσι η οθόνη μου,τι λέτε να φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών?
trv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 h othoni ftaiei, kai des to powerstrip gia na afksiseis kai allo to gamma/brightness, diaforetika pare alli othoni!
gherudos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 telika peiraksa mia ruthmish apo tois ru8miseis nvidia kai to eftiaksa,eixa ruthmisei mono to video na einai sto full brightness,twra energopoihsa thn epilogh OLA kai einai mia xara s euxaristw pantws gia th grhgorh apanthsh sou..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.