Προς το περιεχόμενο

Lg-701b

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό,η οθόνη μου είναι στο 100% brightness και τα δείχνει όλα πολύ σκοτεινά,δεν ξέρω τι να κάνω για να το διορθώσω,μήπως φταίει η κάρτα γραφικών μου?Έχω την fx 5200 albatron και τον τελευταίο nvidia detonator και από τις ρυθμίσεις της κάρτας μου η φωτεινότητα είναι στο μέγιστο.

Δεν θυμάμαι να ήταν πάντα έτσι η οθόνη μου,τι λέτε να φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό,η οθόνη μου είναι στο 100% brightness και τα δείχνει όλα πολύ σκοτεινά,δεν ξέρω τι να κάνω για να το διορθώσω,μήπως φταίει η κάρτα γραφικών μου?Έχω την fx 5200 albatron και τον τελευταίο nvidia detonator και από τις ρυθμίσεις της κάρτας μου η φωτεινότητα είναι στο μέγιστο.

Δεν θυμάμαι να ήταν πάντα έτσι η οθόνη μου,τι λέτε να φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

telika peiraksa mia ruthmish apo tois ru8miseis nvidia kai to eftiaksa,eixa ruthmisei mono to video na einai sto full brightness,twra energopoihsa thn epilogh OLA kai einai mia xara :) s euxaristw pantws gia th grhgorh apanthsh sou..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...