Προς το περιεχόμενο

Αναγνώριση κλήσεων

Hawk069

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα

(δωρεάν αν γίνεται) στο Διαδίκτυο, το οποίο να μου δίνει τη δυνατότητα να βλέπω ποιος με καλεί στο σταθερό την ώρα που είμαι συνδεδεμένος στο Internet.

Η τηλεφωνική μου γραμμή είναι η απλή του ΟΤΕ (όχι ISDN) και

έχω ενεργοποιημένη την αναγνώριση κλήσης.

Επίσης έχω και ένα πρόγραμμα (FaxTalk NetOnHold), που με ειδοποιεί όταν κάποιος με καλεί την ώρα που είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, αλλά εκείνο δεν μου βγάζει αναγνώριση...

Γνωρίζετε να υπάρχει κάτι (δωρεάν) στο Internet για την περιπτωσή μου και από που μπορώ να το κατεβάσω;

Χίλια ευχαριστώ...

Σημ: Άσχετο, αλλά πως μπορώ να βάλω εικόνα μαζί με το κείμενο στην υπογραφή μου (αναλυτικα please, γιατί είμαι πρωτάρης και δεν τα πιάνω εύκολα)!!!

Και πάλι Thanks A Lot!!!

:)

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα

(δωρεάν αν γίνεται) στο Διαδίκτυο, το οποίο να μου δίνει τη δυνατότητα να βλέπω ποιος με καλεί στο σταθερό την ώρα που είμαι συνδεδεμένος στο Internet.

Η τηλεφωνική μου γραμμή είναι η απλή του ΟΤΕ (όχι ISDN) και

έχω ενεργοποιημένη την αναγνώριση κλήσης.

Επίσης έχω και ένα πρόγραμμα (FaxTalk NetOnHold), που με ειδοποιεί όταν κάποιος με καλεί την ώρα που είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, αλλά εκείνο δεν μου βγάζει αναγνώριση...

Γνωρίζετε να υπάρχει κάτι (δωρεάν) στο Internet για την περιπτωσή μου και από που μπορώ να το κατεβάσω;

Χίλια ευχαριστώ...

Σημ: Άσχετο, αλλά πως μπορώ να βάλω εικόνα μαζί με το κείμενο στην υπογραφή μου (αναλυτικα please, γιατί είμαι πρωτάρης και δεν τα πιάνω εύκολα)!!!

Και πάλι Thanks A Lot!!!

:)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Σημ: Άσχετο' date=' αλλά πως μπορώ να βάλω εικόνα μαζί με το κείμενο στην υπογραφή μου (αναλυτικα please, γιατί είμαι πρωτάρης και δεν τα πιάνω εύκολα)!!![/quote']

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=61440

;)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Σημ: Άσχετο' date=' αλλά πως μπορώ να βάλω εικόνα μαζί με το κείμενο στην υπογραφή μου (αναλυτικα please, γιατί είμαι πρωτάρης και δεν τα πιάνω εύκολα)!!![/quote']

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=61440

;)

Δημοσ.

1) Φίλε Xalva, το NetOnHold δεν είναι ούτε Free, ούτε Trial...

Είναι κανονικό Shareware και μου το δώσανε πακέτο μαζί με το Modem μου (Crypto). Ξοδεψα 8 ολόκληρα ? για να τα αποκτήσω και τα 2 μαζί!

:-)

2) Φίλε qspock,

σ' ευχαριστώ για την παραπομπή, αλλά εκεί υπάρχουν απαντήσεις στο θέμα της αναμονής κλήσης (που το έχω λυμένο) και όχι κάτι για την αναγνώριση κλήσης, που αποζητώ! Try again... :-P :)

3) Αγαπητέ Paredwse,

σ' ευχαριστώ και σένα για την παραπομπή...

Απλά απ' ό,τι κατάλαβα, θα πρέπει να δώσω τη διεύθυνση της φωτογραφίας σε κάποια τοποθεσία του Internet (επιλογή που δεν ξέρω να εφαρμόζω). Μάλλον το να βρίσκει τη φωτό απ' ευθείας από τον σκληρό μου δίσκο δε γίνεται, ε;

Δώσε καμιά εξτρά ιδέα, please... ;-)

Thx

Γενική Σημείωση:

Καλές οι συμβουλές για τη φωτό, αλλά εγώ για την αναγνώριση κλήσης καίγομαι...

& πάλι πολλά ευχαριστώ σε όσους μπήκαν σον κόπο να μου απαντήσουν, αλλά και σ' όσους το ψάχνουν ακόμη...

Θα συνεχίσω να περιμένω, ελπίζοντας για κάτι πιο συγκεκριμένο... ;-)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

3) Αγαπητέ Paredwse' date='

σ' ευχαριστώ και σένα για την παραπομπή...

Απλά απ' ό,τι κατάλαβα, θα πρέπει να δώσω τη διεύθυνση της φωτογραφίας σε κάποια τοποθεσία του Internet (επιλογή που δεν ξέρω να εφαρμόζω). Μάλλον το να βρίσκει τη φωτό απ' ευθείας από τον σκληρό μου δίσκο δε γίνεται, ε;

Δώσε καμιά εξτρά ιδέα, please... ;-) [/quote']

Όχι δεν γίνεται να βρίσκει φωτογραφία από τον σκληρό σου δίσκο. Μπορείς όμως να δημιουργήσεις φάκελο (briefcase) στο Pathfinder.gr κι εκεί να αποθηκεύσεις φωτογραφία. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες του link που σου έδωσα. Αν ΔΕΝ τα καταφέρεις, πάλι εδώ είμαστε. :)

ΥΓ: Δεν έχω ιδέα για την αναγνώριση κλήσης και δεν μπορώ να βοηθήσω. :(

Δημοσ.
2) Φίλε qspock' date='

σ' ευχαριστώ για την παραπομπή, αλλά εκεί υπάρχουν απαντήσεις στο θέμα της αναμονής κλήσης (που το έχω λυμένο) και όχι κάτι για την [b']αναγνώριση [/b]κλήσης, που αποζητώ! Try again... :-P :)

Αχ, μερικοι θελουν μασημενη τροφη μου φαινεται! :P

Aυτο που σου προτεινα, το V92 MOH (modem on hold), μια χαρα κανει για αναγνωριση κλισης, οταν σε καλει καποιος σου λεει σε καλει το ταδε νουμερο, αρκει να εχεις ενεργοποιημενη απο τον ΟΤΕ την υπηρεσια εννοειται. Και σου δινει την επιλογη διακοπης της συνδεσης για να μιλησεις στο τηλεφωνο. Η να κρατησεις τη συνδεση και παραλληλα να μιλησεις στο τηλεφωνο και να επανελθεις. Το τελευταιο δε δουλευει σε μενα.

Δημοσ.
Όχι δεν γίνεται να βρίσκει φωτογραφία από τον σκληρό σου δίσκο. Μπορείς όμως να δημιουργήσεις φάκελο (briefcase) στο Pathfinder.gr κι εκεί να αποθηκεύσεις φωτογραφία. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες του link που σου έδωσα. Αν ΔΕΝ τα καταφέρεις' date=' πάλι εδώ είμαστε. :)

ΥΓ: Δεν έχω ιδέα για την αναγνώριση κλήσης και δεν μπορώ να βοηθήσω. :([/quote']

Κι επειδή το briefcase του Pathfinder κάνει δέκα ώρες να αποθηκεύσει ένα μικρό αρχειάκι (μπορεί να φταίει η δική μου σύνδεση), μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το: http://www.imageshack.us . Γρήγορο και αποτελεσματικό! Αν θες εξηγήσεις στείλε pm για άμεση ανταπόκριση! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά με τις εξεταστικές και τις δουλειές, καταλαβαίνετε!!!

1) Paredwse & Μαράκι Τσ. από τα Τρελά Νερά

( αλήθεια κατά που πέφτει αυτό; ) :)

σας ευχαριστώ πολύ για την συνεισφορά σας στην δημιουργία της υπογραφής μου! Ήδη φόρτωσα μία φωτογραφία στον προσωπικό μου φάκελο στο Streamload (είναι το ίδιο φαντάζομαι με το imageshack, γιατί το link σε μένα δε δουλεύει...)!

Τώρα μένει μόνο να μπορέσω και να την συνάψω στην υπογραφή μου... :?: :)

Δώστε μου αν μπορείτε συγκεκριμένες και λεπτομερείς οδηγίες (γιατί είμαι και λίγο ντουβάρι σ΄αυτά τα θέματα :D ) σχετικά με το που μπαίνω, τι κάνω και σε ποια μπάρα γράφω τί ακριβώς...

Μαράκι, μιας και λογικά χρησιμοποιείς και συ το Streamload, δώσε μου ένα ακριβές παράδειγμα της πλήρους διεύθυνσης της οποίας θα έβαζες στην μπάρα του προκειμένου να μπορέσω να βάλω και γω μία δική μου...

Και μπορώ και να χρησιμοποιήσω και γραπτό κείμενο και εικόνες μαζί;

Σας ευχαριστώ αμφότερους!!! :grin:

2) Φίλε, καρντάσι και συντοπίτη qspock, αναζήτησα το link που μου έδωσες, αλλά δυστυχώς τα μόνα προγράμματα που βρήκα και κατέβασα είναι το "ident40" και το "idlite", που όσο κι αν έπαιξα με τις ρυθμίσεις τους (όπως έλεγες στις οδηγίες σου) δεν κατάφερα να τα κάνουν αν λειτουργήσουν!!!

Το δε ltmoh.exe δεν το βρήκα πουθενά! Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει όνομα ή αν σταμάτησαν να το διαθέτουν...

Μήπως θα μπορούσες να τσεκάρεις αν ισχύει ακόμη το link και να μου πεις; Κι αν έχει αλλάξει, μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το νέο;

Ή ακόμη καλύτερα, γίνεται να μου στείλεις το πρόγραμμα με e-mail, συνοδευόμενο με λίγο αναλυτικότερη περιγραφή του ποιες ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξω προκειμένου να το κάνω να τρέχει; (Αν φυσικά έχεις να προσθέσεις κάτι διαφορετικό από όσα γράφεις στο προηγούμενο link, εννοείται...)

Και κάτι τελευταίο ακόμη... Το modem μου (SoftV92 Data Fax Modem της Crypto) δεν ξέρω αν υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης... Παίζει ρόλο κι αυτό;

Σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την υπομονή και τον χρόνο σου και sorry αν γίνομαι λίγο σπασοκλαμπάνιας, αλλά πραγματικά τον υπολογιστή τον έχω μόλις 1,5 μήνα και ακόμη προσπαθώ να μάθω πως λειτουργούν κάποια προγράμματα!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε... :rolleyes:

Δημοσ.
Dokimase to "Phone Tray Free" & "Phone Tray DialUp"...

Φίλε Pl. Παπαδόπουλε, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά πες μου αν θες και από που μπορώ να τα κατεβάσω αυτά ή κάνε μου ένα link αν δε σου κάνει κόπο... :grin:

Χίλια ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...