Αbominable Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Επραξα συμφωνα με τις οδηγιες της Intracom σχετικα με την ενεργοποιηση του Netmod αλλα μου παρουσιαστηκαν καποια προβληματα.. Καταρχην οταν πληκτρολογησα: mount -t usbdevfs none /proc/bus/usb Μου πεταξε μνμ usbdevfs unknown file system Tι ειναι το usbdevfs;; Εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω; 2)Πληκτρολογησα modeprob acm αλλα ουτε αυτο το ειχε.. Τι ειναι το acm;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Επραξα συμφωνα με τις οδηγιες της Intracom σχετικα με την ενεργοποιηση του Netmod αλλα μου παρουσιαστηκαν καποια προβληματα.. Καταρχην οταν πληκτρολογησα: mount -t usbdevfs none /proc/bus/usb Μου πεταξε μνμ usbdevfs unknown file system Tι ειναι το usbdevfs;; Εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω; 2)Πληκτρολογησα modeprob acm αλλα ουτε αυτο το ειχε.. Τι ειναι το acm;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoKo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Για το πρώτο θα χρειαστεί να επιλέξεις το αντίστοιχο filesystem από το μενού του πυρήνα και να το κάνεις compile είτε εγγενώς στον πυρήνα, είτε σαν module. Τώρα για το άλλο, η εντολή δεν είναι modprobe;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoKo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Για το πρώτο θα χρειαστεί να επιλέξεις το αντίστοιχο filesystem από το μενού του πυρήνα και να το κάνεις compile είτε εγγενώς στον πυρήνα, είτε σαν module. Τώρα για το άλλο, η εντολή δεν είναι modprobe;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Για το πρώτο θα χρειαστεί να επιλέξεις το αντίστοιχο filesystem από το μενού του πυρήνα και να το κάνεις compile είτε εγγενώς στον πυρήνα, είτε σαν module. Δεεν.. Δηλαδη;; Τώρα για το άλλο, η εντολή δεν είναι modprobe;;; Ναι εγω την εγραψα λαθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ok τα βρηκα και τα 2.. Αντι για usbdevfs χρησιμοποιησα usbfs και δουλεψε.. Κατι αλλο,στις εντολες: mknod /dev/ttyACM0 c 166 0 mknod /dev/ttyACM1 c 166 1 mknod /dev/ttyACM2 c 166 2 mknod /dev/ttyACM3 c 166 3 μπας και ξερει κανεις τι δειχνουν τα 166 0/1/2/3;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 man mknod το αναφέρει σα "major" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.