Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός οθόνης sony vaio

ndou.lf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί ήδη να έχει ήδη τεθεί παρόμοιο θέμα, πάντως μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει κάτι. Έχω ένα καινούργιο laptop Vaio και δεν ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσω την οθόνη του δεδομένου ότι η οθόνη του έχει διαφορετική υφή από τις άλλες tft. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Μπορεί ήδη να έχει ήδη τεθεί παρόμοιο θέμα, πάντως μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει κάτι. Έχω ένα καινούργιο laptop Vaio και δεν ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσω την οθόνη του δεδομένου ότι η οθόνη του έχει διαφορετική υφή από τις άλλες tft. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Βάλε σε ένα μικρο δοχείο μισό νερό και μισό καθαρό οινόπνευμα και με λίγο βαμβάκι η ένα μαλακό πανί καθάρισε την οθόνη. Πρόσεχε να μην την πιέσεις.

Έχω και εγώ ένα Vaio και τον χρησιμοποιώ πολύ έξω και γεμίζει συνέχειά σκόνη.

Δημοσ.

Βάλε σε ένα μικρο δοχείο μισό νερό και μισό καθαρό οινόπνευμα και με λίγο βαμβάκι η ένα μαλακό πανί καθάρισε την οθόνη. Πρόσεχε να μην την πιέσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

uparxoun eidika panakia gia ka8arismo TFT pou px poulaei to Plaisio...

kai nai...einai to 100000000st topic gia ka8arismo tft :P

• Super Moderators
Δημοσ.

uparxoun eidika panakia gia ka8arismo TFT pou px poulaei to Plaisio...

kai nai...einai to 100000000st topic gia ka8arismo tft :P

Δημοσ.
Κάνουν αυτά τα πανάκια για την (WXGA) x-black της Sony??

Εγώ τέτοια πανάκια από το Πλαίσιο χρησιμοποιώ με το Vaio μου και είναι μια χαρά!

Δημοσ.
Κάνουν αυτά τα πανάκια για την (WXGA) x-black της Sony??

Εγώ τέτοια πανάκια από το Πλαίσιο χρησιμοποιώ με το Vaio μου και είναι μια χαρά!

Δημοσ.

Ποτε οινοπνευμα,αργα ή γρηγορα θα καταλαβεις γιατι...

Δημοσ.

Ποτε οινοπνευμα,αργα ή γρηγορα θα καταλαβεις γιατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...