Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με pc

ydrokinisi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να την απενεργοποιήσεις και εντελώς την θερμοκρασία ειδοποίησης.Με 6 ανεμιστηράκια δεν νομίζω να χρειάζεται.

Δημοσ.

Η θερμικρασια μου μεσο bios στο cpu τη βλεπω να ειναι 68-71(εκει παιζει) λεει οτι beep κανει στα 75 και shut down στα 85. Ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια ή οχι? Λογικα ανεβαινει η θερμοκρασια οταν παιζω παιχνιδια αλλα 71 στο χαλαρο ειναι καλη 'η οχι? Διαφορετικα τι συμβαινει?

Δημοσ.

Η θερμικρασια μου μεσο bios στο cpu τη βλεπω να ειναι 68-71(εκει παιζει) λεει οτι beep κανει στα 75 και shut down στα 85. Ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια ή οχι? Λογικα ανεβαινει η θερμοκρασια οταν παιζω παιχνιδια αλλα 71 στο χαλαρο ειναι καλη 'η οχι? Διαφορετικα τι συμβαινει?

Δημοσ.

apenergopoieise to... To PC pou to exeis? an to exeis se epiplo, koitakse na min exei tipota pisw kai panw pou na empodizei ton aera na vgei i pou na ton eglovizei olo panw kai pisw apo to PC sou...

Δημοσ.

Το case τι θερμοκρασία έχει; Αν το system έχει φυσιολογική θερμοκρασία <40 C, τότε μπορεί να μην πατάει καλά η ψύχτρα στη cpu ή να έχει γίνει κακή εγκατάσταση της ψύχτρας.

Δημοσ.

Στο κουτι η θερμοκρασια μου λεει 40-43 και οταν παιζω παιχνιδια μου λεει το πολυ 50 οτι ειναι η θερμοκρασια. Αλλα ακουω το μηχανημα να δυναμωνει πολυ, ο θορυβος(οχι το beep)

Δημοσ.

kati paizei me tis thermokrasies...

mporei an exei fugei i thermoagogimi pasta anamesa sto cpu kai tin psiktra...

dokimase na to doulepseis anoixto kai pes mas poso anevazei thermokrasies kai an sunexizei ton thorivo kai me anoikto kouti

Δημοσ.
Η θερμικρασια μου μεσο bios στο cpu τη βλεπω να ειναι 68-71(εκει παιζει) λεει οτι beep κανει στα 75 και shut down στα 85. Ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια ή οχι? Λογικα ανεβαινει η θερμοκρασια οταν παιζω παιχνιδια αλλα 71 στο χαλαρο

Φίλε μου πολυ υψηλές οι θερμοκρασιες σου.Εγω με τον 2.8 τον prescott E που είναι ο πραγματικη θερμαστρα οπως ολη η σειρα Ε σε κουτι Full ATX με 5 ανεμιστηρες είχα 54 idle και 65 max load θερμοκρασια cpu

Στο κουτι η θερμοκρασια μου λεει 40-43 και οταν παιζω παιχνιδια μου λεει το πολυ 50 οτι ειναι η θερμοκρασια

Aυτη παλι ειναι ελαφρα ανεβασμενη

kati paizei me tis thermokrasies...

mporei an exei fugei i thermoagogimi pasta anamesa sto cpu kai tin psiktra...

dokimase na to doulepseis anoixto kai pes mas poso anevazei thermokrasies kai an sunexizei ton thorivo kai me anoikto kouti

Το μηχανημα το έχω 1 χρόνο και κατι.Πρόσφατα αλλαξα κάρτα γραφικων 6800gt από 5900xt.Παρατήρησα άνοδο θερμοκρασιας σε όλες τις ενδείξεις 5 βαθμους.Επίσης πρώτη φορά μου βάρεσε ο συναγερμος υπερθέρμανσης κατα την διαρκεια encoding ταινίας.Ετσι πήρα μια ψυχτρα της Thermaltake.Όταν πηγα να την βάλω ανακαλυψα οτι όλη η πάστα που είχαν βάλεi στο Πλαίσιο ειχε φύγει στην περιφέρεια.

Τώρα με Arctic Silver5 και την Thermaltake έχω 51 idle και 61 full load χωρις να εχει η περιοδος στρωσιματος της πάστας ολοκληρωθει

Βεβαιώσου οτι τα ανεμιστηράκια σου είναι τοποθετημένα σωστά-Τα μπροστα τα πλαινα και τα πάνω πρέπει να βάζουν αέρα και τα πίσω να βγάζουν

Είναι σωστα τοποθετημένη η μαμα ψυκτρα του επεξεργαστή?

Η πάστα ειναι στην θέση της?

Εαν αλλαξες κάρτα γραφικών με καποια πιο ενεργοβορα η έβαλες τροφοδοτικο με πιο πολλα Watt τότε εχεις παραπάνω παραγωγή θερμοκρασιας

και πρέπει να αναβαθμίσεις το σύστημα ψύξης της cpu

Δημοσ.

apo skoni? pws ta pas? to exeis katharisei? mporei en meri na ftaei kai ayti ligoulaki..... kseskonise to oso pio kala mporeis...... pistolakia pinelaki kai oti allo mporeis na xrisimopoiiseis alla PROSOXI!!!! oxi panakia katharismou pou xrisimopoioun statiko ilektrismo!!! tha sou dialisei ti mobo!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...