redxaris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον απο χτες ειμαι και εγω ενα χαρουμενος κατοχος του κ750i! Το εψαξα λιγο εκανα τα πειραματακια μου και εχω να πω πως μεχρι τωρα ειμαι 100% ικανοποιημενος και πιστευω πως τα λεφτα μου επιασαν τοπο!!\ Θελω να ρωτησω κατι,κοιταξα στο υπομνημα για το k750i και τα αλλα κιν και ειδα πολλα προγραμματα τα οποια και κατεβασα αλλα δεν μπορεσα να τα κανω εγκατασταση στο κιν! Αυτο που κανω ειναι copy/paste τα προγραμματα στον φακελο αλλο του κιν! Μετα απο το κιν μου οταν παω στον φακελο ''αλλο'' μου τα εχει περασμενα και στα αριστερα τους εχει εναν μπλε ρομβο,αλλα απο εκει και περα δεν μπορω να τα τρεξω,μπορω μονο να τα στειλω αλλου και να τα επεξεργαστω οπως αλλα αρχεια! Τι πρεπει να κανω για να τα εγκαταστησω?
redxaris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον απο χτες ειμαι και εγω ενα χαρουμενος κατοχος του κ750i! Το εψαξα λιγο εκανα τα πειραματακια μου και εχω να πω πως μεχρι τωρα ειμαι 100% ικανοποιημενος και πιστευω πως τα λεφτα μου επιασαν τοπο!!\ Θελω να ρωτησω κατι,κοιταξα στο υπομνημα για το k750i και τα αλλα κιν και ειδα πολλα προγραμματα τα οποια και κατεβασα αλλα δεν μπορεσα να τα κανω εγκατασταση στο κιν! Αυτο που κανω ειναι copy/paste τα προγραμματα στον φακελο αλλο του κιν! Μετα απο το κιν μου οταν παω στον φακελο ''αλλο'' μου τα εχει περασμενα και στα αριστερα τους εχει εναν μπλε ρομβο,αλλα απο εκει και περα δεν μπορω να τα τρεξω,μπορω μονο να τα στειλω αλλου και να τα επεξεργαστω οπως αλλα αρχεια! Τι πρεπει να κανω για να τα εγκαταστησω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.