Socom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά πριν από δύο μέρες μου έφεραν δώρο την παραπάνω οθόνη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με τον τρόπο σύνδεσής της με την κάρτα γραφικών μου. Η οθόνη έχει δύο υποδοχές, μια αναλογική (HD-15 την ονομάζει) και μία ψηφιακή(DVI-D).Και η κάρτα μου έχει δύο υποδοχές (έχω μία GeForce FX 6600GT). Προς το παρόν έχω συνδέσει την οθόνη αναλογικά. αν την συνδέσω ψηφιακά τι κερδίζω? (θα έχει μήπως καλυτερη ποιότητα εικόνας, ή καλύτερη απόδοση). Μήπως αυτό θα επιβαρύνει το σύστημα κατα κάποιο τρόπο? (γίνει πιο "βαρύ" ή κατι τέτοιο). (Ήδη φοβάμαι μήπως η αύξηση της ανάλυσης από 1024x768 σε 1280x1024 "ρίξει την απόδοση σε μερικές εφαρμογές, κυρίως παιχνίδια δηλαδή).
Socom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά πριν από δύο μέρες μου έφεραν δώρο την παραπάνω οθόνη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με τον τρόπο σύνδεσής της με την κάρτα γραφικών μου. Η οθόνη έχει δύο υποδοχές, μια αναλογική (HD-15 την ονομάζει) και μία ψηφιακή(DVI-D).Και η κάρτα μου έχει δύο υποδοχές (έχω μία GeForce FX 6600GT). Προς το παρόν έχω συνδέσει την οθόνη αναλογικά. αν την συνδέσω ψηφιακά τι κερδίζω? (θα έχει μήπως καλυτερη ποιότητα εικόνας, ή καλύτερη απόδοση). Μήπως αυτό θα επιβαρύνει το σύστημα κατα κάποιο τρόπο? (γίνει πιο "βαρύ" ή κατι τέτοιο). (Ήδη φοβάμαι μήπως η αύξηση της ανάλυσης από 1024x768 σε 1280x1024 "ρίξει την απόδοση σε μερικές εφαρμογές, κυρίως παιχνίδια δηλαδή).
urezin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 oxi den epibarunei katholou to susthma apla glutoneis tis apoleies sth poiothta apo tous DAC digital to analog converters
urezin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 oxi den epibarunei katholou to susthma apla glutoneis tis apoleies sth poiothta apo tous DAC digital to analog converters
Christos19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη? την έχει ένας φίλος μου στην ίδια κάρτα γραφικών και γενικά όλα φαίνονται περίεργα..Ειδικά όλα οι χαρακτήρες-γράμματα στα windows δε φαίνονται καθαρά...
Christos19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη? την έχει ένας φίλος μου στην ίδια κάρτα γραφικών και γενικά όλα φαίνονται περίεργα..Ειδικά όλα οι χαρακτήρες-γράμματα στα windows δε φαίνονται καθαρά...
martyras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη? την έχει ένας φίλος μου στην ίδια κάρτα γραφικών και γενικά όλα φαίνονται περίεργα..Ειδικά όλα οι χαρακτήρες-γράμματα στα windows δε φαίνονται καθαρά... Exei dokimasei to Microsoft Cleartype? http://www.microsoft.com/typography/ClearTypeInfo.mspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.