Perris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλω να αγοράσω ένα Pocket PC από τη Γαλλία όπου βρίσκομαι. Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλω γαλλικά windows! Η αλλαγή σε αγγλικά windows είναι εφικτή;
Perris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλω να αγοράσω ένα Pocket PC από τη Γαλλία όπου βρίσκομαι. Το πρόβλημα είναι ότι δε θέλω γαλλικά windows! Η αλλαγή σε αγγλικά windows είναι εφικτή;
limas_mtb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ...αυτή είναι μια απορία που έχω κ εγώ. Υπάρχει τρόπος να ξαναπεραστούν τα "Παραθύρια" (η ίδια ή και κάποια άλλη έκδοση) αν αυτό χρειαστεί, ή μήπως πρέπει να σταλλεί το PDA σε κάποιο service center και να γίνει από τεχνικό η δουλειά; (Υποψιάζομαι πως μάλλον το δεύτερο πρέπει να ισχύει...)
master_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Τι να πω και γω που έχω γερμανική έκδοση???. Καμμιά βοήθεια ρε παιδιά να τ'αλλαξουμε σε Αγγλικά???
Irene p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 edo nomizo oti mporeite na promhtheyteite to programma http://www.widget.gr/.
FELIX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 h hp kai h dell pou exw asxolh8ei dinoun ta win ce gia at mhxanakia tous se diafores glwses gia download wste na ta flashareis kai na alla3eis glwssa.ellhnika omws den exei
Minotavrs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 To programmataki pou thelete (to opoio exei kai ellhnika menou an thelete) legete Paragon Language Extender (panw apo 30 ypostirizomenes glwsses symperilambanomenou kai twn En , GR pou sas endiaferoun )
dr_psiloulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Exis kanis to Paragon Language Extender na mas to stili?
jimn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Exis kanis to Paragon Language Extender na mas to stili? kai se emena an brethei kapoios parakalw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.