Προς το περιεχόμενο

provlima me to motion capture tou tv-tuner

lazanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia kanw video capture apo to tv-tuner mou kai to video pou apothikevete ston skliro mou einai para poly vary.gia paradeigma 5 lepta video einai peripou 2GB!!!

polla den einai 2GB gia 5 lepta video;;;

ti borw na kanw;exw mathei oti yparxei lysi.xerei tipota kaneis;;;

Δημοσ.

paidia kanw video capture apo to tv-tuner mou kai to video pou apothikevete ston skliro mou einai para poly vary.gia paradeigma 5 lepta video einai peripou 2GB!!!

polla den einai 2GB gia 5 lepta video;;;

ti borw na kanw;exw mathei oti yparxei lysi.xerei tipota kaneis;;;

Δημοσ.

katevasa to vitrualdub-1.5.10.den borw na katalavw omws ti ginetai;pataw gia kanei capture k mou grafei monimos mia ble othoni.mayto borw na vlepw ta kanalia opws me ayto tis k-world;giati den mou fainete k poly soi

Δημοσ.

sto virtualdubmod pata sto "File" na kanei "capture Avi...".

ekei stin kartela "video" pata to "source...".

epelekse tin tv tuner sou, k pata sto koumpi pouy grafei "dektis tileorasis".

tha se bgalei se ena parathiro sintonismou. epelekse sto input to "antenna" k meta pata autotune. tha sou bgalei tis sixnotites kathe kanaliou. px i et1 einai sto 21 k o ant1 sto 28. to vazeis sto kanali pou thes k meta patas ok.

tis ipoloipes rithmiseis vres tes monos sou k opou kolliseis edw eimaste. to programma einai poli parametropoiisimo

Δημοσ.

loipon to ekana opws mou eipes kai evgala akri.mono to teleytaio pou les den vgazei ta kanalia,san na kanei autoscan.telos padwn vazw tin syxnotita pou thelaw kai grafw.to megethos omws tou video pou apothikevw ston skliro einai pali poly vary.ti rythmyseis na kanw wste na einai mikro kai na xwraei se ena cd mias wras video(leme twra).se zalisa e;;;seyxaristw padws(apo tv-tuner eimai se nipiaki katastasi)

Δημοσ.

dialekse kapoio elafri codec (px divx 6 me 1 pass k bitrate sta 2000). kane peiramata. den exw asxolithei k poli me poioi codec einai kaloi se capturing me tv tuner giati agorasa epitrapezio dvd recorder me ensomatomeno skliro k to ekopsa to capturing :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...