Προς το περιεχόμενο

Λίστα MP3 σε .txt

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φάκελο με MP3 και θέλω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να τα βάλω σε ένα αρχείο .txt

Δηλαδή ένα αρχείο .txt με τα filenames το ένα κάτω από το άλλο.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή γενικά κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος;

Δημοσ.

Έχω ένα φάκελο με MP3 και θέλω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να τα βάλω σε ένα αρχείο .txt

Δηλαδή ένα αρχείο .txt με τα filenames το ένα κάτω από το άλλο.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή γενικά κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος;

Δημοσ.
Γινεται πολυ ευκολα με το winamp.

Βαλε ολα τα mp3 σου σε λιστα στο winampκ και υστερα πατα Μisc ---->>Generate html playlist!!

KAI EIΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Μπορώ κάπως αυτή την λίστα να την τροποποιήσω εγώ; Πχ να βγάζει filiname.mp3 και να μην βγάζει την διάρκεια;

Δημοσ.

Βαλε ολα τα mp3 σου σε λιστα στο winampκ και υστερα πατα Μisc ---->>Generate html playlist!!

KAI EIΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Μπορώ κάπως αυτή την λίστα να την τροποποιήσω εγώ; Πχ να βγάζει filiname.mp3 και να μην βγάζει την διάρκεια;

Δημοσ.

O παλιός τρόπος από DOS :-) είναι με την εντολή

dir /s >c:\mp3.txt

Απλά να βρίσκεσαι στο κατάλογο που έχεις τα mp3. To /s το βάζεις μόνο αν θέλεις να γίνει εγγραφή και για τα περιεχόμενα των υποκαταλόγων.

Δημοσ.

O παλιός τρόπος από DOS :-) είναι με την εντολή

dir /s >c:\mp3.txt

Απλά να βρίσκεσαι στο κατάλογο που έχεις τα mp3. To /s το βάζεις μόνο αν θέλεις να γίνει εγγραφή και για τα περιεχόμενα των υποκαταλόγων.

Δημοσ.

KAI EIΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Η επιλογή Misc που βρίσκεται?

Sam.

Δημοσ.

KAI EIΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Η επιλογή Misc που βρίσκεται?

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...