Προς το περιεχόμενο

1gb mouvie pleyer,photo,mp3,radio,voice recork ktl.. 50euro ;)

stehellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Stehellas to eixa parei 120 eurw peripou apo Korea.Edw pou koitaksa sto germano exei kapou 200 eurw to 512mb.

swstos o sebu alla kai pali 80 euro diafora mou fenonte pola me ton germano mou fenete oti kai kaltses tha psonizw apo ebay prokimeno na mhn kanw plousious tous kerdoskopous !!!! imarton pia imarton :???:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry παιδιά, το είχα ξεχάσει το topic (ευχαριστώ τον stehellas που μου το θύμησε).

3 μέρες μετά τη δημοπρασία, μου έστειλαν email ότι το πακέτο ταχυδρομήθηκε. Σ'εμένα ήρθε μετά από 15 μέρες, που νομίζω ότι είναι αρκετά καλά γιά απλό ταχυδρομείο από ΗΠΑ (το κουτί ήταν σε μέγεθος βιντεοκασέτας και χωρούσε άνετα σε φάκελο ασφαλείας). Ευτυχώς είχε δηλωθεί σαν gift αξίας $30, οπότε δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα με το τελωνείο.

Το player είναι αρκετά καλό γιά τα λεφτά που έδωσα. Αν και δεν έχω εμπειρία από άλλα παρόμοια, ήταν περίπου αυτό που περίμενα. Πάρα πολύ μικρό (σε μέγεθος σπιρτόκουτου), ελαφρύ και με αρκετά καλή ποιότητα ήχου. Το ραδιόφωνο έχει καλή λήψη (γιά συσκευή χωρίς κεραία), αλλά δεν το έχω δοκιμάσει σε προβληματική περιοχή γιά να διαπιστώσω τις δυνατότητές του.

Η οθόνη έχει μέγεθος 96x64 pixels, οπότε δεν κάνει γιά video player ούτε γιά photo viewer (χρήσιμες σαν δευτερεύουσες λειτουργίες, αλλά τίποτε περισσότερο).

Δύο μεγάλα μειονεκτήματα είναι η πολύ μικρή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων (δυστυχώς δεν υποστηρίζει USB 2.0) και η δυνατότητα φόρτισης μόνο από USB. Το 1ο το θεωρώ σημαντικό γιά την περίπτωση που θέλουμε να το χρησιμοποιούμε και ως μνήμη flash γιά μεταφορά δεδομένων (γιά μουσική δε νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό αφού σπάνια μεταφέρουμε πάρα πολλά MB μαζεμένα) και το 2ο αντιμετωπίζεται με έναν φορτιστή γιά USB που είναι χρήσιμος και γιά άλλες συσκευές που φορτίζουν από USB.

Η ενσωματωμένη μπαταρία διαρκεί περίπου 8-9 ώρες και φορτίζει σε 1,5-2 ώρες.

vl54516hv.th.jpg

vl54526fs.th.jpg

vl54530ff.th.jpg

vl54549xh.th.jpg

Δημοσ.

Για να ρωτήσω μερικά πραγματάκια:

Σύνολο μαζί με τα ταχυδρομικά μέσα πόσα πλήρωσες?

-Edit- άκυρο μόλις τώρα πρόσεξα τελική = 89 euro .

Με τα ελληνικά Tags/filename πως τα πάει?Σαν usb flash χρησιμοποιείται χωρίς πρόσθετο software?Γενικά πάντως είσαι ικανοποιημένος (Για τα λεφτά του ) απ'οτι κατάλαβα...

Δημοσ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υποστηρίζει Ελληνικά tags. Γιά Windows XP δεν χρειάζεται software. Γιά παλιότερες εκδόσεις των Windows που δεν έχουν εγγενή υποστήριξη γιά αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης υπάρχουν οι απαραίτητοι drivers στο συνοδευτικό CD .

Δημοσ.

Για το usb είσαι 100 % σίγουρος οτι είναι 1?Στο http://cgi.ebay.co.uk/1G-Movie-Player-Photo-Viewer-MP4-MP3-VL545C-Beats-iPod_W0QQitemZ5803398870QQcategoryZ80020QQrdZ1QQcmdZViewItem

λέει οτι είναι 2 (βέβαια για να το πουλήσουν θα έλεγαν οτι είναι ακομα και 3 αν υπήρχε :-p ) γμτ αν δεν ήταν τόσο αργό θα το χτύπαγα σίγουρα...

Δημοσ.

Ίσως τελικά να είναι USB 2.0, αλλά αυτό δε χρησιμεύει σε κάτι όταν οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής είναι 700 και 400 KB/sec αντίστοιχα (όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά του). Μάλλον δε φταίει το USB αλλά η πολύ αργή μνήμη που έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...