badvariemai Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω την παραπάνω οθόνη 17" περίπου 5 χρόνια. Γενικά ήταν σκοτεινή αλλά όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα έχουν γίνει οριακά. Καταρχήν με το που ανάβει ο υπολογιστής κάνει κάπου στα 3-4 λεπτά για να ανοίξει η οθόνη. Έχω στο τέρμα τη φωτεινότητα το κοντράστ καθώς και τα 3 χρώματα RGB στο 100%, δηλαδή τα ρυθμιστικά της οθόνης είναι στο μέγιστο. Το ρυθμιστικό της φωτεινότητας (είναι ροδέλα) με το που απομακρύνεται από το μέγιστο σκοτεινιάζει ραγδαία. Αν το μειώσω κατά 1/5 δεν φαίνεται τίποτα. Για τα υπόλοιπα 4/5 έχω σκοτάδι. Από την κάρτα γραφικών η φωτεινότητα είναι και αυτή σχεδόν στο τέρμα... Η οθόνη όντως τα φτύνει? Μπορώ να κάνω κάτι για να της δώσω παράταση ζωής? Αυτή την στιγμή δεν έχω χρήματα για καινούρια οθόνη...
badvariemai Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω την παραπάνω οθόνη 17" περίπου 5 χρόνια. Γενικά ήταν σκοτεινή αλλά όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα έχουν γίνει οριακά. Καταρχήν με το που ανάβει ο υπολογιστής κάνει κάπου στα 3-4 λεπτά για να ανοίξει η οθόνη. Έχω στο τέρμα τη φωτεινότητα το κοντράστ καθώς και τα 3 χρώματα RGB στο 100%, δηλαδή τα ρυθμιστικά της οθόνης είναι στο μέγιστο. Το ρυθμιστικό της φωτεινότητας (είναι ροδέλα) με το που απομακρύνεται από το μέγιστο σκοτεινιάζει ραγδαία. Αν το μειώσω κατά 1/5 δεν φαίνεται τίποτα. Για τα υπόλοιπα 4/5 έχω σκοτάδι. Από την κάρτα γραφικών η φωτεινότητα είναι και αυτή σχεδόν στο τέρμα... Η οθόνη όντως τα φτύνει? Μπορώ να κάνω κάτι για να της δώσω παράταση ζωής? Αυτή την στιγμή δεν έχω χρήματα για καινούρια οθόνη...
trv Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 dokimase to programmataki powerstrip gia na pas kai allo panw to brightness/gamma ... tha sou kratisei ligo akoma..
trv Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 dokimase to programmataki powerstrip gia na pas kai allo panw to brightness/gamma ... tha sou kratisei ligo akoma..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.