Προς το περιεχόμενο

5 ωρες δωρεαν χρονος ομιλιας απο HOL στο computer active...τι παιζει?

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηρα σημερα το computer active να δω τι παιζει με την προσφορα της HOL που εχει.

5 ωρες λεει δωρεαν χρονο ομιλιας μεσω voice over IP της evoice.

αν θελουμε λεει να παρουμε απο σταθερο εχουμε 3,5 μονο ωρες και πρεπει να καλεσουμε το 800-200-386483.

εκανα κανονικα την ενεργοποιηση online οπως εγραφαν οι οδηγιες στο περιοδικο, παιρνω τηλεφωνο και μου λεει να βαλω τον δεκαψηφιο αριθμο της καρτας μου!

στην καρτα ομως λεει serial number (2 κεφαλαια γραμματα και 7 ψηφια) και PIN (8 κεφαλαια γραμματα)

με δουλευουνε???

τελικα ειναι μονο για voice over IP η καρτα???

αν εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια ας μας πει αποψεις!

γενικα ειναι καλη η προσφορα με 2 ευρω 5 ωρες χρονο ομιλιας?

Δημοσ.

παιδια πηρα σημερα το computer active να δω τι παιζει με την προσφορα της HOL που εχει.

5 ωρες λεει δωρεαν χρονο ομιλιας μεσω voice over IP της evoice.

αν θελουμε λεει να παρουμε απο σταθερο εχουμε 3,5 μονο ωρες και πρεπει να καλεσουμε το 800-200-386483.

εκανα κανονικα την ενεργοποιηση online οπως εγραφαν οι οδηγιες στο περιοδικο, παιρνω τηλεφωνο και μου λεει να βαλω τον δεκαψηφιο αριθμο της καρτας μου!

στην καρτα ομως λεει serial number (2 κεφαλαια γραμματα και 7 ψηφια) και PIN (8 κεφαλαια γραμματα)

με δουλευουνε???

τελικα ειναι μονο για voice over IP η καρτα???

αν εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια ας μας πει αποψεις!

γενικα ειναι καλη η προσφορα με 2 ευρω 5 ωρες χρονο ομιλιας?

Δημοσ.

tin evoice tin echo chrisimopiisei me otenet san ISP den emina enthousiasmenos...chalia tha elega alla toulachiston itan free -den chriazete na eise user tis HOL gia na grafteis stin ipiresia-

vevea to eicha dokimasei peripou dio mines prin...to computeractive etsi kai allios to agorazo opote tha to ksanadokimaso ama einia

Δημοσ.

tin evoice tin echo chrisimopiisei me otenet san ISP den emina enthousiasmenos...chalia tha elega alla toulachiston itan free -den chriazete na eise user tis HOL gia na grafteis stin ipiresia-

vevea to eicha dokimasei peripou dio mines prin...to computeractive etsi kai allios to agorazo opote tha to ksanadokimaso ama einia

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγαινε σε αυτήν την σελίδα βάλε τους κωδικούς που απέκτησες κατα την διαδικασία εγγραφής και θα δεις τον δεκαψηφιο κωδικό σου για χρήση απο το 8002003864 http://evoice.hol.gr/online/evoice/index.aspx?mid=4078

Την έχω δοκιμάσει την υπηρεσία .Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον χώρο της φτηνής σταθερής τηλεφωνίας. Μπορείς να καλέσεις και εξωτρεικό με φοβερές τιμές.

Δημοσ.

ναι ειναι πολυ καλο το εχω ξεσκισει,χιχι!

εχω παρει 16 περιοδικα και σκεφτομαι σοβαρα να τσιμπησω κι αλλα!:razz:

thanks man!:)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Πήγαινε σε αυτήν την σελίδα βάλε τους κωδικούς που απέκτησες κατα την διαδικασία εγγραφής και θα δεις τον δεκαψηφιο κωδικό σου για χρήση απο το 8002003864 http://evoice.hol.gr/online/evoice/index.aspx?mid=4078

Την έχω δοκιμάσει την υπηρεσία .Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον χώρο της φτηνής σταθερής τηλεφωνίας. Μπορείς να καλέσεις και εξωτρεικό με φοβερές τιμές.

Με το που κανω login μου πεταει ενα error.Καμια αλλη ιδεα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γραφτηκα στην ΗΟL, εκανα οτι ελεγε, και τελος κατεβασα το εικονικο τηλεφωνο που προτεινουν. Εκει πρεπει να το ρυθμισω για να συνδεεται με την Ηοl.. Δυστυχως καθε φορα που το ενεργοποιω, κοβομαι απο το νετ. Ειμαι Dsl me Lan apo allo pc.. ξερετε τιποτα γ'αυτο???? thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...