butilas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα στο forum.Έχω το εξής πρόβλημα.Προσπαθώ να εγκαταστήσω xp pro(upgrade pack)σ εναν υπολογιστή αλλα σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης ζητάει να τοποθετήσω ενα cd με προηγούμενη έκδοση windows το οποίο βέβαια δεν έχω!Έχει κανέις καμία ιδέα πως μπορεί να ξεπεραστεί αυτο το προβ?
butilas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα στο forum.Έχω το εξής πρόβλημα.Προσπαθώ να εγκαταστήσω xp pro(upgrade pack)σ εναν υπολογιστή αλλα σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης ζητάει να τοποθετήσω ενα cd με προηγούμενη έκδοση windows το οποίο βέβαια δεν έχω!Έχει κανέις καμία ιδέα πως μπορεί να ξεπεραστεί αυτο το προβ?
blackwar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα! έχεις δοκιμάσει από boot καθαρή εγκατάσταση με format;
blackwar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα! έχεις δοκιμάσει από boot καθαρή εγκατάσταση με format;
butilas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Χμ παρέλειψα να πω οτι η εγκατάσταση θα γίνει σε powerbook με virtual pc οπότε format δεν μπορεί να γίνει.Αλλά πιστεύω οτι και να μπορούσα να κάνω format πάλι θα ζήταγε qualifying products.Το ζήτημα είναι αν θα μπορούσαμε να το "ξεγέλασουμε" βάζοντας κάποιο crack ή απλά τα συγκεκριμένα αρχεία απο κάποια έκδοση windows που χρειάζονται για να γίνει η ταυτοποίηση.
butilas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Χμ παρέλειψα να πω οτι η εγκατάσταση θα γίνει σε powerbook με virtual pc οπότε format δεν μπορεί να γίνει.Αλλά πιστεύω οτι και να μπορούσα να κάνω format πάλι θα ζήταγε qualifying products.Το ζήτημα είναι αν θα μπορούσαμε να το "ξεγέλασουμε" βάζοντας κάποιο crack ή απλά τα συγκεκριμένα αρχεία απο κάποια έκδοση windows που χρειάζονται για να γίνει η ταυτοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.