Προς το περιεχόμενο

Computer active & evoice by HOL

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Αγορασα σημερα το περιοδικο και εβαλα την προσφορα με τις 5 ωρες δωρεαν χρονο ομιλιας μεσω της υπηρεσιας evoice της HOL.Μιλαμε για πρωτο πραμα.παιρνω οπου θελω και με χρεωσεις απαιχτες!!!Συμφερει πολυ να μιλας απο το ιντερνετ μεσω αυτης της υπηρεσιας παρα απο το σταθερο τηλεφωνο.Αν την εχει βαλει καποιος αυτην την υπηρεσια ας δωσει εντυπωσεις!!!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Αγορασα σημερα το περιοδικο και εβαλα την προσφορα με τις 5 ωρες δωρεαν χρονο ομιλιας μεσω της υπηρεσιας evoice της HOL.Μιλαμε για πρωτο πραμα.παιρνω οπου θελω και με χρεωσεις απαιχτες!!!Συμφερει πολυ να μιλας απο το ιντερνετ μεσω αυτης της υπηρεσιας παρα απο το σταθερο τηλεφωνο.Αν την εχει βαλει καποιος αυτην την υπηρεσια ας δωσει εντυπωσεις!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω βάλει την υπηρεσία εδώ και λίγες μέρες. Ο τιμές είναι καταπληκτικές. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Τηλεφωνώ από οποιοδήποτε σταθερό (δε χρειάζεται να είμαι συνδεδεμένος) αφού καλέσω πρώτα κάποια ψηφία. Δεν είχα συνδρομή στη Hol, έχω στον ΟΤΕ και έτσι έκανα δωρεάν συνδρομή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...