freskas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια, ποιος ξερει προγραμα που κανει τη gpu - stress/stability test. (...εκτος του AtiTool) Σαν το S&M, να τη ζεσταινει και να βλεπεις αν περναει τα test. Τρωει κολληματα στο FarCry και το SanAndreas μετα απο λιγο παιχνιδι και υποψιαζομαι την καρτα γιατι σβηνει η οθονη και το pc μενει κολλημενο μεχρι το restart. Οταν ειμαι windows, ολα ειναι κομπλε. Απο την πισω μερια που ειναι ο ανεμυστηρας της gpu, ποση ζεστη ειναι φυσιολογικη να εκπεμπεται? 1 σημειο της ειδικα, βγαζει πολλυ ζεστη. (9600 απλη ειναι η καρτα)
freskas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικα το βρηκα το προβλημα. Εκανα force απο το Βios να δουλευει σε AGPx4 και τρεχει μια χαρα. Τι φταιει και το κανει αυτο ομως δεν ξερω. Η καρτα δουλευε σε x4 για 1 χρονο περιπου και φαινεται οτι το x8 δεν της αρεσει τλκ. Μλκια, αλλα λυνεται. Εχει παθει καποιος το ιδιο μπς? Ξερει καποια λεπτομερια παραπανω?
billpeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεί να έχεις πρόβλημα στο AGP 8x Interface. ή της κάρτας ή της motherboard. Εμένα παλιότερα μου είχε κάτσει Radeon 9800PRO ( παίζει να ήταν η πρώτη που ήρθε Ελλάδα ) που είχε προβληματικό AGP 8x Interface. Σε AGP 4x έπαιζε ρέντα
freskas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει και 'δω... Αν δεν αλλαζει θα την αφησω στα x4, μικρο το κακο. Thanks BiLL! :wink: (Κατι τελευταιο, το x4 και το x8 σε MHz ειναι 66 και τα 2?)
billpeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι στα ίδια MHz δουλεύει η θύρα. Και στις επιδόσεις διαφορά δεν θα δείς... ( max 2% performance margin )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.