Προς το περιεχόμενο

Dsl στα Γιάννενα και αποριές..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες ήρθε επιτέλους η ώρα και για μένα να βάλω dsl στο σπίτι που φοιτώ στα Γιάννενα. ΤΟ θέμα είναι, έχω μπερδευτεί λίογ με όλα αυτά τα "θα πέσουν οι τιμές, θα ανέβουν οι ταχύτητες" και δεν ξέρω πότε πρέπει να κάνω κίνηση και ποίον provider να επιλέξω.

Τι μου προτείνετε; (ακόμα, αν πάρω 384 σύνδεση θα μου την αναβαθμίσουν αυτόματα και δωρεάν αν αποφασίσουν να κάνουν τις 384-->512;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετίζω το πατριωτάκι! Τηλεφώνησε αρχικά στις εταιρείες τις γνωστές εκτός OTE (άστον στο τέλος), να μάθεις αν μπορούν να σου ενεργοποιήσουν γραμμή στην περιοχή που είσαι. Αν οι απαντήσεις που θα λαβαίνεις είναι θετικές, τους ζητάς και τις προσφορές τους. Προτίμησε 384/128 είναι ότι πρέπει για να κάνεις οτιδήποτε. Μπορούν να σου αναβαθμίσουν την γραμμή σε 512, δεν ξέρω όμως αν πληρώνεις κάποιο τέλος ενεργοποίησης. Εγώ που έκανα αλλαγή από OnDSL ECOnomy σε Home (έχω του ΟΤΕ σύνδεση), μου είπαν ότι θα πληρώσω με τον λογαριασμό μου 34 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. Βέβαια αυτό δεν θα το πληρώνω σε κάθε λογαριασμό' μόνο στον πρώτο! Να ξεκαθαρίσω, αφορά στην περίπτωση κανονικής σύνδεσης dsl!

Για ρώτα όμως στον ΟΤΕ να δεις τι παίζει με τα πακέτα για φοιτητές. Για ρώτα εδώ τα παιδιά γι'αυτό!

έλα ρε Φάνη παικταρά, ο Παντελ είμαι. Vivodi rules σε ένα κολλητό. υπάρχει επίσης η λύση να αγοράσεις εξοπλισμό και να αγοράζεις paycards μηνιαίες σε διάφορους providers μέχρι να βρεις αυτό που σου αποδίδει και να καταλήξεις σε μόνιμη συνδρομή. Πάρε με phone να σου πω τι έχω κατεβάσει θα πάθεις πλάκα!!

έλα ρε Φάνη παικταρά, ο Παντελ είμαι. Vivodi rules σε ένα κολλητό. υπάρχει επίσης η λύση να αγοράσεις εξοπλισμό και να αγοράζεις paycards μηνιαίες σε διάφορους providers μέχρι να βρεις αυτό που σου αποδίδει και να καταλήξεις σε μόνιμη συνδρομή. Πάρε με phone να σου πω τι έχω κατεβάσει θα πάθεις πλάκα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...