qspock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εκτός απ' την Τράπεζα Αττικής που έχει την Attica Gift Card, ποια άλλη τράπεζα έχει κάποια παρόμοια κάρτα; Το αναφερω παραπανω, η Eurobank. Μαλιστα εδω για 100ρικα η επαναφορτιση ειναι 1€, οχι 2 οπως στη Eurobank. Και η αρχικη φορτιση 2€ (3 στην Attika).
e-tic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάντως που έχω την χρεωστική της Eurobank(με το σήμα Visa) και μια Visa-Debit της Εμπορικής, στα περισσότερα site (Ελληνικά και ξένα) "τρώω άκυρο". Μια καλή λύση, για όσους είναι ακόμα φοιτητές, είναι η Student Visa της Citibank, που δεν έχει συνδρομές και τόκους, ενώ έχει και χαμηλό πιστωτικό όριο, που βέβαια μπορεί να το καθορίσει καθένας στα επίπεδα που το θέλει.
qspock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάντως που έχω την χρεωστική της Eurobank(με το σήμα Visa) Visa Electron σημα εχει αυτη, οχι ΣΚΕΤΟ Visa. Λογικο ειναι να τρως πορτα με την Electron. Η προπληρωμενη ομως εχει η Eurobank ειναι κανονικοτατη Visa (σκετο). Σε αυτην αναφερομαι.
mpregos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 τελικα ρε παιδια για να βγει κ ενα συμπερασμα ποια καρτα πρεπει να παρει καποιοσ για να κανει αγορες μεσω νετ(βλεπε paypal,ebay,eshop's,στοιχημα) και εννοειται να μην ειναι πιστωτικη(....αν γινεται καταρχην αυτό!!!!!!) ασ τις παραθεσει καποιος συγκεντρωτικα για να ξέρουμε
spirosta Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάντως ποτέ μου δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη Electron Visa της Apha Bank... Δεν κάνει το electron τη διαφορά στο τι κάνει η κάρτα... Απλά οι τράπεζες βάζουν πολλές φορές περιορισμούς..
karolos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 egw file moy piga thn prohgoymenh bdomada sthn alpha kai toys lew thelw mia xrewstikh gia agores apo net,stoixhma ktl.eytyxws exoyn bgalei mia gia ayto to skopo akrivws(h e8nikh poy eixe paei pio prin den eixe).thn karta den thn exw parei akoma na soy pw pws legetai,mallon opos leei o spirosta...alla nomizw einai to programma ALPHA400
e-tic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Visa Electron σημα εχει αυτη, οχι ΣΚΕΤΟ Visa. Λογικο ειναι να τρως πορτα με την Electron. Η προπληρωμενη ομως εχει η Eurobank ειναι κανονικοτατη Visa (σκετο). Σε αυτην αναφερομαι. Sorry, δικό μου σφάλμα στην αναφορά του τύπου. Την προπληρωμένη της Eurobank έχω, που έχει το σήμα της Visa σκέτο, αλλά όπως προείπα, αντιμετωπίζω "πόρτες" σε κάποιες (όχι σε όλες) αγορές.
Timwros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα. Θέλω να βγάλω μια χρεωστική κάρτα για on-line αγορές και πήγα στην Alpha Bank. Απόρησα όμως σχετικά με το εξής: Ενώ η κάρτα θα είναι electron, δεν ξέρω πώς θα λέγεται... Θα πρέπει να επιλέγω VISA στις ιστοσελίδες; Αφού δεν είναι VISA... Μπορείτε να με βοηθήσετε;
boubou_19 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση? εγω που ειμαι κατοχος τησ ethno cash απο την εθνικη τραπεζα δε μπορω να τη χρησιμοποιησω σε εμπορικα καταστηματα για οποιαδηποτε αγορα μου?? ειναι μονο για να βγαζω και να βαζω χρηματα στο λογαριασμο μου??
caveneo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Εγώ να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη χρεωστική της Alpha που είναι electron visa (μου τη δώσαν όταν άνοιξα το λογαριασμό), πήγα προχθές στο eshop και πλήρωσα με αυτήν και στο e-banking μου κράτησε 27,08 που κάναν τα μελάνια + 2€. Αυτά τα 2€ τί είναι; Τα έξοδα; Τις κάρτες για αυτό δεν τις βγάλαν; Για να μην τους απασχολούμε στις τράπεζες; Μας χρεώνουν κιόλας; Την προηγούμενη φορά (το καλοκαίρι) που είχα πληρώσει με αυτόν τον τρόπο στο eshop δεν μου είχαν κρατήσει παραπάνω.
MONSTER655 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Εγώ να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη χρεωστική της Alpha που είναι electron visa (μου τη δώσαν όταν άνοιξα το λογαριασμό), πήγα προχθές στο eshop και πλήρωσα με αυτήν και στο e-banking μου κράτησε 27,08 που κάναν τα μελάνια + 2€. Αυτά τα 2€ τί είναι; Τα έξοδα; Τις κάρτες για αυτό δεν τις βγάλαν; Για να μην τους απασχολούμε στις τράπεζες; Μας χρεώνουν κιόλας; Την προηγούμενη φορά (το καλοκαίρι) που είχα πληρώσει με αυτόν τον τρόπο στο eshop δεν μου είχαν κρατήσει παραπάνω. Και εγω έχω χρεοστική αλλα αυτο πρώτη φορά το ακούω. Καλύτερα να μην αγοράζεις αντή για μετρητά με την κάρτα. Εγώ την έχω για το Internet.
Spyrosss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 θελω να βγαλω μια χρεωστικη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ αλλα στην περιοχη μου(επαρχια)ειναι κοντα αυτες η τραπεζες Alphabank,ATEbank,Eθνικη,Τραπεζα Πειραιως,Ταχυδρομικο ταμιευτηριο ---------- Προσθήκη στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:04 ---------- αυτη εδω η καρτα ειναι χρεωστικη http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=239792&lang=1&nt=96%20&sid=
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ...αυτη εδω η καρτα ειναι χρεωστικη http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=239792&lang=1&nt=96%20&sid= Αν εκφράζεις ερώτηση, η απάντηση ειναι ΟΧΙ. Απο το Α στην εικόνα φαίνεται οτι ειναι πιστωτική και όχι χρεωστική. Για να δεις τις χρεωστικές δες το Β στην παραπάνω εικόνα. Μεταξύ μας η χρεωστική της Πειραιώς είναι απο τις καλύτερες λύσεις. Tip: Κάνε ΔΥΟ λογαριασμούς και σύνδεσε τους με την ίδια κάρτα.
Spyrosss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν εκφράζεις ερώτηση, η απάντηση ειναι ΟΧΙ. Απο το Α στην εικόνα φαίνεται οτι ειναι πιστωτική και όχι χρεωστική. Για να δεις τις χρεωστικές δες το Β στην παραπάνω εικόνα. Μεταξύ μας η χρεωστική της Πειραιώς είναι απο τις καλύτερες λύσεις. Tip: Κάνε ΔΥΟ λογαριασμούς και σύνδεσε τους με την ίδια κάρτα. ενοεις αυτη http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=297656&lang=1&nt=96%20&sid=
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ενοεις αυτη http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=297656&lang=1&nt=96%20&sid= Ναι αυτή εννοώ (και να πεις ότι εχει πολλές ... μια εχει, εκτός αν είσαι δικηγόρος στην Αθήνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.