Προς το περιεχόμενο

Πληρωμές με χρεωστική κάρτα

Xdanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν ειναι γι αυτο τον λογο μηπως καλυτερα για ολους να μην την βγαλεις η...λεω η...να ..μην εγκριθει...

Φιλικα παντα.. ;-)

ελα ρε γιατι??δεν παρασυρομαι ευκολα.εχω και καποια ορια!!!:P

thanks παντως

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν ειναι γι αυτο τον λογο μηπως καλυτερα για ολους να μην την βγαλεις η...λεω η...να ..μην εγκριθει...

Φιλικα παντα.. ;-)

ελα ρε γιατι??δεν παρασυρομαι ευκολα.εχω και καποια ορια!!!:P

thanks παντως

Δημοσ.

@redkostas φίλε είναι πολύ καλή η επιλογή αλλά στην online αίτηση μου ζηταει ΑΦΜ χωρίς ΑΦΜ μπορώ να βγάλω (μην πάω τσαμπα μέχρι την τράπεζα είναι και λίγο μακριά...)

Θα σου πρότεινα να περάσεις μια βόλτα από την τράπεζα πάντως γιατί πολλά από τα στοιχεία της online αίτησης δεν τα ζητάνε όταν καταθέσεις προσωπική αίτηση.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο το οποιο δεν αναφέρεται στο site της κάρτας και χρήσιμο είναι να το ξέρεις, είναι το γεγονός ότι όταν καταθέτεις χρήματα στον λογαριασμό υπάρχει και ένα "καπέλο" το ύψος του οποίου δεν θυμάμαι τώρα (ίσως να κυμαίνεται γύρω στο 10% του ποσού το οποίο κατατίθεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μην πάρω κανένα στον λαιμό μου :))

Κώστας

Δημοσ.

@redkostas φίλε είναι πολύ καλή η επιλογή αλλά στην online αίτηση μου ζηταει ΑΦΜ χωρίς ΑΦΜ μπορώ να βγάλω (μην πάω τσαμπα μέχρι την τράπεζα είναι και λίγο μακριά...)

Θα σου πρότεινα να περάσεις μια βόλτα από την τράπεζα πάντως γιατί πολλά από τα στοιχεία της online αίτησης δεν τα ζητάνε όταν καταθέσεις προσωπική αίτηση.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο το οποιο δεν αναφέρεται στο site της κάρτας και χρήσιμο είναι να το ξέρεις, είναι το γεγονός ότι όταν καταθέτεις χρήματα στον λογαριασμό υπάρχει και ένα "καπέλο" το ύψος του οποίου δεν θυμάμαι τώρα (ίσως να κυμαίνεται γύρω στο 10% του ποσού το οποίο κατατίθεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μην πάρω κανένα στον λαιμό μου :))

Κώστας

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Κώστας

Nomizo to minimum einai 3 me 5 eyro analoga me thn trapeza.Mono kati mikres synetairistikew de xreonoyn

Δημοσ.

Η Eurobank εχει προπληρωμενη VISA (κανονικοτατη, οχι ELECTRON). Νομιζω αυτη θα ικανοποιουσε τους περισσοτερους εδω μεσα. Ειναι πανευκολο να την αγορασεις, και απλα χρεωνει καποιο ποσο σε καθε επαναφορτιση.

Δημοσ.
Nomizo to minimum einai 3 me 5 eyro analoga me thn trapeza.Mono kati mikres synetairistikew de xreonoyn

αναφερεστε κ οι 2 για τις προπληρωμενες καρτες?δηλ.μονο την attica gift card visa?

γιατι στις υπολοιπες ειναι σαν να εχεις λογαριασμο στην τραπεζα...ε δεν νομιζω να ζητανε καπελο για καταθεσεις

Δημοσ.

Attica Gift Card χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο.

Πλέον ισχύουν τα εξής -

μέχρι 100 ευρώ η προμήθεια της τράπεζας είναι μόλις 3 ευρώ. Η κάρτα ισχύει για 5 χρόνια και πας και την "γεμίζεις" σε όποια Τράπεζα Αττικής θες. Βγαίνει άμεσα σε συγκεκριμένα καταστήματα ( πχ, Πανεπιστημίου ), σε μόλις 15 λεπτάκια και ενεργοποιείται 1 μέρα μετά.

Για κάθε ξαναγέμισμα σε χρεώνουν μόλις 2 ευρώ αν βάλεις στην κάρτα ως 200 ευρώ και 1 ευρώ για ποσά των 200+. Έχω ήδη αγοράσει αρκετά Dvd απο Αγγλία, κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κοινώς, αν δε θέλεις να ανοίγεις λογαριασμούς κλπ, ούτε να χεις πιστωτικές, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ps. Νομίζω οτι μπορείς να βγάλεις τέτοια κάρτα απο 30 ευρώ +. ^^

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κάποια κάρτα να έχει το σήμα Visa Electron αλλά να μην μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για αγορές μέσω internet. Πρέπει στο πίσω μέρος στον χώρο της υπογραφής να έχει τον αριθμό CVV(τρία τελευταία ψηφία)

970330creditcard.jpg

Προσωπικά χρησημοποιώ την χρεωστική της Alpha εδώ και 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. (αγορές μέσω net ~200 ευρώ τον μήνα)

Δημοσ.

@serpantina

η χρεωστικη που λες οτι χρησιμοποιεις ποια ειναι? αυτη που αναφερουν ολοι πιο πανω?

Δημοσ.

Εγω παιζα εδω και 5 χροναι στοιχημα με την καρτα της ALPHA BANK visa electron. Κανει και για καταθεσεις και για αναληψεις. Εχω και web banking και ετσι βλεπω τη με χρεωνουν. Την εχω απο ενα λογαριασμο 123 για νεους (δεν χρειαζονταν καποιο ελαχιστο ποσο για καταθεση).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...