Προς το περιεχόμενο

Πληρωμές με χρεωστική κάρτα

Xdanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρόσφατα έβγαλα Electron Visa απο την Τράπεζα Πειραιώς.

Δεν είναι πιστωτική αλλά κάρτα ανάληψης (χρεωστική) κι έκανα την πρώτη μου Online αγορά με αυτήν την προηγούμενη βδομάδα!

Πολύ καλή!

πρεπει να εισαι 18 και ανω???

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mporeis na vgaleis xrewstikh karta apo trapeza xwris AFM. Mono me tautothta! Mia kalh electron visa pou xrhsimopoiw xronia twra sto internet einai auth ths ALPHA. Exei kai to pleonekthma oti sou stelnei kathe mhna enhmerwtiko gia tis kinhseis sou analytika. Kalh synexeia...

ΑΦΜ εχω ετσι και αλλιως.Οποτε μπορω να βγαλω ακομα και αν δεν ειμαι ενηλικας.η καρτα θελει υποχρεωτικα και λογαριασμο.μπορω να ανοιξω και λογαριασμο??

Δημοσ.
Mporeis na vgaleis xrewstikh karta apo trapeza xwris AFM. Mono me tautothta! Mia kalh electron visa pou xrhsimopoiw xronia twra sto internet einai auth ths ALPHA. Exei kai to pleonekthma oti sou stelnei kathe mhna enhmerwtiko gia tis kinhseis sou analytika. Kalh synexeia...

ΑΦΜ εχω ετσι και αλλιως.Οποτε μπορω να βγαλω ακομα και αν δεν ειμαι ενηλικας.η καρτα θελει υποχρεωτικα και λογαριασμο.μπορω να ανοιξω και λογαριασμο??

Δημοσ.

Θα πρέπει να έχεις κάποιο ποσό να καταθέσεις στην αρχή.

Επίσης με χρεωστική δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα στο internet. Πχ εγώ με Electron Visa της Alpha Bank δεν μπόρεσα να πάρω εισιτήρια για το Rally Acropolis ούτε να ανανεώσω τη συνδρομή μου στο ΙΕΕΕ. Αντίθετα από το play ψωνίζω κανονικά.

Δημοσ.

Επίσης με χρεωστική δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα στο internet. Πχ εγώ με Electron Visa της Alpha Bank δεν μπόρεσα να πάρω εισιτήρια για το Rally Acropolis ούτε να ανανεώσω τη συνδρομή μου στο ΙΕΕΕ. Αντίθετα από το play ψωνίζω κανονικά.

Δημοσ.

ποσο πρεπει να ειναι το ελαχιστο ποσο που πρεπει να καταθεσω??

Δημοσ.

ποσο πρεπει να ειναι το ελαχιστο ποσο που πρεπει να καταθεσω??

Δημοσ.
εγω την θελω για να παιζω στοιχημα.μπορω ετσι??

Αν ειναι γι αυτο τον λογο μηπως καλυτερα για ολους να μην την βγαλεις η...λεω η...να ..μην εγκριθει...

Φιλικα παντα.. ;-)

Δημοσ.
εγω την θελω για να παιζω στοιχημα.μπορω ετσι??

Αν ειναι γι αυτο τον λογο μηπως καλυτερα για ολους να μην την βγαλεις η...λεω η...να ..μην εγκριθει...

Φιλικα παντα.. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...