Προς το περιεχόμενο

Πληρωμές με χρεωστική κάρτα

Xdanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβγαλα την εθνοcash από την εθνική τράπεζα αλλά δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο internet (streamload, paypal κ.α.)

Έβγαλα λάθος κάρτα?

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H karta prepei na exei to shmataki Electron visa gia na mporeis na thn xrhsimopoihseis sto diktuo.Apo oti 3erw h kartes ths e8nikhs den exoun auto to shmataki alla to maestro kai cirrus.Opote mallon la8os karta ebgales.

Δημοσ.

H ΕθνοCash δεν είναι πιστωτική! Την χρησιμοποιείς στα ΑΤΜ μόνο για να βγάζεις χρήματα από δικό σου λογαριασμό και μόνο γι'αυτό, σε οποιαδήποτε τράπεζα σε όλη την χώρα!

Η mastercard που είναι η ...κλασσική πιστωτική κάρτα της Εθνικής, κάνει για συναλλαγές μέσω διαδικτύου.

Όσο για την ELECTRON που αναφέρθηκε, αυτή την βγάζεις στην AlphaBank, αν σε ενδιαφέρει.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ από παθούσα: Απέφυγε την έκδοση της πιστωτικής, γιατί μετά από την αρχική χρήση ξεφεύγεις πολύ απ'τα όρια και ψάχνεσαι μετά να πληρώσεις τις τεράστιες δόσεις που σου έρχονται! Μακριά από Εθνική γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σου μεγαλώνει το πιστωτικό όριο και τότε είναι που χάνεις τον μπούσουλα! Στην ΑlphaBank δεν σου μεγαλώνουν τον όριο και ευτυχώς μπορείς ανθρώπινα να ξοφλήσεις τις οφειλές σου.

Δημοσ.

ki alles kartes borei na exoun to sima electron panw alla den einai energopoiimenes gia na xrisimopoiountai san visa electron...opws gia paradeigma i cashcard tis eurobank.Autes pou kserw SIGOURA oti doulevoun san electron einai tis alpha kai tis peiraiws....Sigoures sinalages kai xwris provlima...!

Δημοσ.

thnx

Πιστωτικη δεν μπορώ να βγάλω έτσι και αλλιώς

@redkostas φίλε είναι πολύ καλή η επιλογή αλλά στην online αίτηση μου ζηταει ΑΦΜ χωρίς ΑΦΜ μπορώ να βγάλω (μην πάω τσαμπα μέχρι την τράπεζα είναι και λίγο μακριά...)

Δημοσ.

thnx

Πιστωτικη δεν μπορώ να βγάλω έτσι και αλλιώς

@redkostas φίλε είναι πολύ καλή η επιλογή αλλά στην online αίτηση μου ζηταει ΑΦΜ χωρίς ΑΦΜ μπορώ να βγάλω (μην πάω τσαμπα μέχρι την τράπεζα είναι και λίγο μακριά...)

Δημοσ.

Πρόσφατα έβγαλα Electron Visa απο την Τράπεζα Πειραιώς.

Δεν είναι πιστωτική αλλά κάρτα ανάληψης (χρεωστική) κι έκανα την πρώτη μου Online αγορά με αυτήν την προηγούμενη βδομάδα!

Πολύ καλή!

Δημοσ.

Δεν είναι πιστωτική αλλά κάρτα ανάληψης (χρεωστική) κι έκανα την πρώτη μου Online αγορά με αυτήν την προηγούμενη βδομάδα!

Πολύ καλή!

Δημοσ.

Mporeis na vgaleis xrewstikh karta apo trapeza xwris AFM. Mono me tautothta! Mia kalh electron visa pou xrhsimopoiw xronia twra sto internet einai auth ths ALPHA. Exei kai to pleonekthma oti sou stelnei kathe mhna enhmerwtiko gia tis kinhseis sou analytika. Kalh synexeia...

Δημοσ.

Mporeis na vgaleis xrewstikh karta apo trapeza xwris AFM. Mono me tautothta! Mia kalh electron visa pou xrhsimopoiw xronia twra sto internet einai auth ths ALPHA. Exei kai to pleonekthma oti sou stelnei kathe mhna enhmerwtiko gia tis kinhseis sou analytika. Kalh synexeia...

Δημοσ.

Πολύ καλή!

πρεπει να εισαι 18 και ανω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...