Προς το περιεχόμενο

Nokia Nseries!den mprw na perimenw allo!

enovator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara se olous..

anamenw edw kai parapoly kairo to nokia n91 ai den xerw pion na pistepsw!phra thn alpha copy pou pleon exw kantanthsei enoxlhtikos kai mou eipan arxes tou 2006:(

bebaia enas pwlths sthn cosmote mou epe pws se diathesimothta mporei na bgei kai pio prin apo ti leei h Alpha copy.Olh h seira n einai teleia alla opws katalabainete to N91 einai super!!mhpws gnwrizei kaneis pio einai to release date aytou?kai to n70 einai arketa elkystiko alla to mono poiy einai sthn agora aythn thn stigmh einai to N90:(

xeei kaneis ena site h pote tha ginei release se ena apo ta 2?

euxarstw poly!

Δημοσ.

nai ayth tha einai h timh ths syskeuhs...me syndsh pisteuw pws tha einai grw sta 400 me 500...euxomai!!!!to zhthma einai pws den xer pote tha erthei kai to perimenw apo tote pou h nokia akoma hta se periodo sxediashs!!!

eimai toso anypomonos pou lew arxika na parw to N90 kai na to poulisw kai na parw to N91

parepiptwntws exw to nokia 7710 to opio tha to poulisw kai ayto!!kalo einai alla mazyetikan arketa kinhta sto spiti mou teleytaia!

Δημοσ.

Nai giorgio to gnwrizw pws einai megalo...to N90 mou eipan me syndesh gyrw sta 450 euros.den einai asxhma alla ama exei ta idia lefta kai to N91 xerw hdh pio tha parw..

h erwthsh einai:POTE THA BGEI TO N91????????????????????DEN AN TEXW ALLO

kanw san *****a alla exw enthusiastei poly...

h eirwneia einai pws exw alla kinhta sxedon kainourgia sto spiti kai den ta xrhsimopiw..mporei na pei kaneis oti exw to mulo mou allou!!!

NSeries1!!!!!!

Δημοσ.

Nai giorgio to gnwrizw pws einai megalo...to N90 mou eipan me syndesh gyrw sta 450 euros.den einai asxhma alla ama exei ta idia lefta kai to N91 xerw hdh pio tha parw..

h erwthsh einai:POTE THA BGEI TO N91????????????????????DEN AN TEXW ALLO

kanw san *****a alla exw enthusiastei poly...

h eirwneia einai pws exw alla kinhta sxedon kainourgia sto spiti kai den ta xrhsimopiw..mporei na pei kaneis oti exw to mulo mou allou!!!

NSeries1!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...