Προς το περιεχόμενο

Erotisi kriseos

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re pedia exo erthi edo kai 2 meres stin germania gia spoudes kai exo trelathi me tin taxitiita tou internet!!exo pethani sto downloading!exo mia aporia kai rotao esas tous palious!iparxei kindinos gia to laptopaki mou ama to afino oli mera anoixto.......??fobame,giati to pira prin liges meres.....:)))

Δημοσ.

Logika den exeis problima.

Prepei na prosexeis na min kliseis tin eisodo tou aera kai min to exeis panw se krevati gia polles wres i se sentonia-kouvertes ktl. Tha exei ws apotelesma na min aerizete swsta kai na anevei i thermokrasia

Δημοσ.

Αφού ασχολήσε με κατεβάσματα ρύθμισε το στις ελάχιστες απαιτήσεις ενέργειας να κλείνει και η οθόνη του μετά από κανα 2,3 λεπτά απραξίας και είσαι οκ.Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιώ και εγώ τον φορητό μου

Δημοσ.

Αφού ασχολήσε με κατεβάσματα ρύθμισε το στις ελάχιστες απαιτήσεις ενέργειας να κλείνει και η οθόνη του μετά από κανα 2,3 λεπτά απραξίας και είσαι οκ.Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιώ και εγώ τον φορητό μου

Δημοσ.
Βαλε ενα καλο αντι-βιοτικο και βαλ'του απο τις ρυθμισεις να κανει auto-update..

Το αντιβιωτικό δεν θα σε σώσει από φθορές ούτε οι αναβαθμίσεις.

kai agorase episis kai ena notebook cooler gia vasi gia na min exeis kai problems iperthermansis kai eisai komple!

Δεν χρειάζεται τίποτα pentium M είναι.Δεν σηκώνει θερμοκρασίες.Άμα ρίξει την συχνότητα αστο μέρες ανοιχτό.....

Δημοσ.
Βαλε ενα καλο αντι-βιοτικο και βαλ'του απο τις ρυθμισεις να κανει auto-update..

Το αντιβιωτικό δεν θα σε σώσει από φθορές ούτε οι αναβαθμίσεις.

kai agorase episis kai ena notebook cooler gia vasi gia na min exeis kai problems iperthermansis kai eisai komple!

Δεν χρειάζεται τίποτα pentium M είναι.Δεν σηκώνει θερμοκρασίες.Άμα ρίξει την συχνότητα αστο μέρες ανοιχτό.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...