APEKEPEOY Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ στο Dreamweaver 4.0 να γράφω κείμενο στα ελληνικά αλλά να φαίνονται και στον Explorer.<BR>Καποιά στιγμή κατάφερα να έχω ελλήνικα στο Dreamweaver αλλά στον explorer δεν μου τα έβγαζε.
mentor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Ανοίγοντας το πρόγραμμα σου ανοίγει μια λευκή σελίδα. Κάνοντας δεξί κλικ πάνω της επιλέγεις "Page Properties". Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στην επιλογή "Document encoding" και θα επιλεξεις "Greek ISO". Πατάς ΟΚ και είσαι έτοιμος. Γράφεις στα ελληνικά και αφού αποθηκεύσεις τη δουλειά σου πατάς F12 βλέπεις σε προεπισκόπηση του δουλειά σου στον εξπλόρερ.<BR>Δουλεύει δοκιμασμένα χωρίς πρόβλημα. Αν δεν σου πετύχει δες μήπως παίζει κάτι άλλο...
ladhm Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Asxeto ala mipos 3eri kanis pou mporo na vro to AKATANOMASTO tou Dreamweaver UltraDev 4???
Gary Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 ti sindesi exeis ??<P>------------------<BR>Gary Hobson ( tixeri ekdosi )
Anonymous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2001 <A HREF="http://www.macromedia.com" TARGET=_blank>www.macromedia.com</A> kai bres to crak\serial apo astalavista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.