Hawk069 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα, αδέρφια! Είμαι σχετικά καινούργιος με τους υπολογιστές (και με νέο μηχάνημα) και δυσκολεύομαι να βρω τι φταίει... Μπαίνω στη σελίδα αναζήτησης του τηλεφωνικού καταλόγου του ΟΤΕ (white pages), είτε με τον Internet Explorer, είτε με τον Firefox & όταν πληκτρολογώ οποιαδήποτε στοιχεία, σε οποιαδήποτε κενή μπάρα και πατάω Αναζήτηση, η σελίδα απλά επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση με κενές όλες τις μπάρες και χωρίς να βγάζει καν "0 αποτελέσματα" ή κάτι άλλο! Σημ: Τις White Pages τις έχω χρησιμοποιήσει άνετα, πολλές φορές από άλλους υπολογιστές, οπότε δεν τίθεται θέμα να πατάω λάθος εντολή! Απλά ρωτάω μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του υπολογιστή μου που πρέπει να αλλάξω! Οπουδήποτε αλλού στο Internet δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα... Αυτά τα πολλά... Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας! Χάρης
9-11 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Αν και πάει αρκετός καιρός απ' την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα την εν λόγω υπηρεσία, θυμάμαι ότι το site ήταν κάπως *εκλεκτικό* όσον αφορά τα firewalls Στην δική μου περίπτωση (ZoneAlarm Pro), χρειάστηκε να κάνω edit στο Privacy Section επιτρέποντας τα 3rd party cookies & Private Headers για το συγκεκριμένο URL Αυτή είναι μια (σχετικά) κοινή πρακτική και αφορά ένα μικρό ποσοστό sites (κάτι παρεμφερές ισχύει και για το cdcovers.cc που βλέπεις στην main page του Insomnia, όπου τα εξώφυλλα δεν εμφανίζονταν αν δεν ρύθμιζες το firewall)
SpectralQ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα κάποτε και τελικά εφταιγε οτι είχα απενεργοποιημένα τα cookies στον browser.
dunevaley Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 tsekare tis rythmiseis tou firewall pou xrisimopieis ki an den to vriskeis steile tous minima. Tha sou poun akrivws ti na kaneis! Diaforetika apenergopoiise gia ligo to firewall kai kane thn douleia sou.
dunevaley Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 tsekare tis rythmiseis tou firewall pou xrisimopieis ki an den to vriskeis steile tous minima. Tha sou poun akrivws ti na kaneis! Diaforetika apenergopoiise gia ligo to firewall kai kane thn douleia sou.
mikaha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Ta 'xoume xanapei ... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108034&highlight=zonealarm
mikaha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Ta 'xoume xanapei ... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108034&highlight=zonealarm
Hawk069 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά, 9-11 & SpectralQ & Dunevaley & Mikaha & όλοι οι υπόλοιποι, σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιερώσατε και για τις απαντήσεις, που μου δώσατε... Μετά από πολύ παίδεμα και πολλές αλλαγές ρυθμίσεων, με βοηθήσατε να λύσω το πρόβλημα! Παρά το ότι επέτρεψα όλων των ειδών τα cookies του site, παρά το ότι έβαλα όσο πιο χαμηλά γινόταν τις ρυθμίσεις του Norton Internet Security και του Firewall, παρά το ότι ακολούθησα κατά γράμμα τις συμβουλές της εν λόγω εταιρίας, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο... η σελίδα απλά ανανεωνόταν χωρίς να βγάζει κανένα αποτέλεσμα!!! Μέχρι που έκανα αυτό που πρότεινε ο Dunevaley, απενεργοποίησα εντελώς το Privacy Control του Norton Internet Security (ακόμη και στο Low, φως δεν έβλεπα) και έκανα τη δουλειά μου!!! Δεν ξέρω αν η εν λόγω σελίδα έχει γίνει πλέον πιο απαιτητική απ' ό,τι στο παρελθόν (και για να λέμε την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω καν γιατί γίνεται όλο αυτό και γιατί χρειαζόταν ολόκληρη διαδικασία), αλλά η ουσία είναι πως όλοι σας με βοηθήσατε να βρούμε τη λύση! Γι' αυτό και σας ευχαριστώ και πάλι & θα με ακούτε (διαβάζετε) πιο συχνά εφεξής, γιατί ποιος τυφλός δε θέλει να βρει το φως του... :grin: Φιλικούς χαιρετισμούς, Χάρης
Hawk069 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά, 9-11 & SpectralQ & Dunevaley & Mikaha & όλοι οι υπόλοιποι, σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιερώσατε και για τις απαντήσεις, που μου δώσατε... Μετά από πολύ παίδεμα και πολλές αλλαγές ρυθμίσεων, με βοηθήσατε να λύσω το πρόβλημα! Παρά το ότι επέτρεψα όλων των ειδών τα cookies του site, παρά το ότι έβαλα όσο πιο χαμηλά γινόταν τις ρυθμίσεις του Norton Internet Security και του Firewall, παρά το ότι ακολούθησα κατά γράμμα τις συμβουλές της εν λόγω εταιρίας, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο... η σελίδα απλά ανανεωνόταν χωρίς να βγάζει κανένα αποτέλεσμα!!! Μέχρι που έκανα αυτό που πρότεινε ο Dunevaley, απενεργοποίησα εντελώς το Privacy Control του Norton Internet Security (ακόμη και στο Low, φως δεν έβλεπα) και έκανα τη δουλειά μου!!! Δεν ξέρω αν η εν λόγω σελίδα έχει γίνει πλέον πιο απαιτητική απ' ό,τι στο παρελθόν (και για να λέμε την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω καν γιατί γίνεται όλο αυτό και γιατί χρειαζόταν ολόκληρη διαδικασία), αλλά η ουσία είναι πως όλοι σας με βοηθήσατε να βρούμε τη λύση! Γι' αυτό και σας ευχαριστώ και πάλι & θα με ακούτε (διαβάζετε) πιο συχνά εφεξής, γιατί ποιος τυφλός δε θέλει να βρει το φως του... :grin: Φιλικούς χαιρετισμούς, Χάρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.