tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 http://us.imdb.com/title/tt0397101/ suspense "house" thriller. Exoun bgei papmpola horror movies me stoixeiomena spitia me teleutaia patata to Amityville Horror. Tora oti to amytivile exei 5.9 sto imdb kai to skeleton 6.1 den prepei na lifthei sobara ypopsh kathos to skeleton einai arketa pio kalo. To skeleton katafernei na akolouthei kapia stereotypa autou tou eidous tainion me thn diafora oti exei ena pio fresh approach, kapies eksypnes idees kai plot twists kai arketa isoropimenes kai eparkeis ermhneies. Fernei ligo kai sto The others, kyrios me to skoteino spiti pou exoun krypsei olous tus kathreftes, paromoia sto others eixan kleistes oles tis kourtines. Epishs exei pleon kai to anameno anapantexo ending, pou omos to brhka apolaustiko. shmantiko einai oti DEN exei hapy ending kai h skhnh pou o geros kai h gria koitazontai sto asthenoforo sto telos einai ola ta lefta, san na lene "thn pathsame san mamakes". Otan ftasate sto shmio auto tha katalabte. To story H hudson einai nosokoma kai analambanei na boithisei ena gerako pou exei pathei egkefaliko kai menei se ena periergo spiti me th gynaika tou. Tis dinoun ena kleidi to skeleton key pou anoigei oles tis portes kai auth anakalyptei kati perierga pragmata sth sofita. Mplekontai sthn poreia voodoo, hoodoo, istories fantasmaton kai alla hocus pocus kai h hudson prospathei na sosei ton arosto gerako giati pisteuei oti fobatai to spiti. Arxizei siga siga na pisteuei kai auth sto hoodoo....... Se anitithesi me alla thriller, einai arketa suspenfull kai endiaferon kai se bazei se poles skepseis gia to ti symbainei. Tainia pou thn skeftesai kai otan teleiosei, otan arxizeis na ta deneis ola sto myalo sou. Sikonei kai 2ro viewing kathos anakalyptes pragmata pou den prosekses thn proth fora. 7.5/10
tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 nomizo oti prepei na kane paidi h pantreutike, kati teteio. Gi auto eixe na kanei kairo tainia.
ababapanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 to ida simera... arketa kalo... an kai tha protimousa diaforetiko telos!
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Τρελές επιρροές Lovecraft, μίξη 2-3 ιστοριών με το κλασσικό concept περι.. χμμ, όχι spoiler. Στα συν η ομορφούλα ατμόσφαιρα για αμερικανιά και οι αναμενόμενες μεν, καλοδοσμένες δε "ανατροπές". Στα μείον, η έλλειψη φαντασίας, κ οι παντόφλες της γκόμενας.
strassenmeister Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δεν υποτιθεται οτι επρεπε να σε κραταει και λιγο τρομαγμενο?Στο THE OTHERS,νομιζω πως ημουν πολυ πιο σφυγμενος απ'οτι σ'αυτο.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 kaloutsiki tainia alla den boro na po oti itan poli tromaktiko kai to antisimvatiko anti-hollywood ending den mou arese kai poli. SPOILER: Molis eida oti erxetai i fili tis sto telos leo a ok tha katalavei oti den einai afti kai kati tha ginei.Imoun sigouros mexri pou eida tous tiltous telous (((
paschalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Τα σποιλερ πλζ με διαφορετικο χρωμα , αν θελεις
DhZou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 To eixa dei ki ego kai se genikes grammes den mou arese... Eixa apogoitefthei pliros ap tin tainia (variomoun) mexri pou eftase to telos kai ta anetrepse ola. Proteino na ti deite se dvd. 6/10
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 To ειδα σήμερα . Με αφησε με μια αίσθηση οτι δεν είχε τελειώσει η ιστορία . Οι ρόλοι κ η πλοκή θα'πρεπε να δουλευτούν περισσότερο .
kostelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το ειδα και γω σε dvd αποψε και ειλικρινα εμεινα λαλακας στο τελος. Ηταν κορυφαια η ταινια κατα τη γνωμη μου. Ενω περιμενα να χει καποιο καλο τελος τελικα καμια σχεση. Αργισα να παρω χαμπαρι τι γινεται με τη γρια και το γερο και το συμβολαιογραφο αλλα στο τελος τα επανεφερα ολα στο μυαλο και εδεσε το σεναριο. Ηταν η απολυτη κατα τη γνωμη μου. Παω φουλ για dvd decrypter και στο αρχειο... Κate Hudson = Θεα.
sheik Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Tην ειδα προχθες... ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ταινια κατα την γνωμη μου.Αναπαντεχο φιναλε,και ωραιο σεναριο....
Ceridwen Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Και μένα μου άρεσε. είχα καθήσει να τη δω με την εντύπωση ότι θα είναι άλλη μια βλακειούλα αλλά την βρήκα αξιοπρεπέστατη αν και όχι πολύ τρομακτική. Πωρώθηκα και με την μουσική και τον τρόπο που έδειχνε τη Ν. Ορλεάνη. Αγόρασα cd. Επίσης, πολύ καλά extra features!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μάιστα... Την είδα σήμερα και συμφωνόντας και με κάποια από αυτά που ειπώθηκαν θα πω: 1) Μέτρια η ταινία, σε ανταμοίβει μόνο στο τέλος. Εμένα μου είναι αρκετό συνήθως, αν και προτιμώ να είναι καλή και η υπόλοιπη ταινία, γιατί τώρα νιώθω ότι έφαγα ένα 2ωρο μόνο και μόνο για ένα ωραίο συναίσθημα ανατροπής στο τέλος. Τέλος πάντων, το τέλος δε μου επιτρέπει να πω ότι ήταν κακή. 2) Η Kate Hudson δε μου άρεσε καθόλου. Δεν την είχα ξαναδεί σε άλλη ταινία και όσο έβλεπα την ταινία σκεφτόμουν (κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις) "καλά, αυτήν γιατί την κάνανε ηθοποιό; Ούτε ταλαντούχα είναι αλλά ούτε και καμιά όμορφη!" Απ'ότι φαίνεται όμως, έχει τους θαυμαστές της και αυτή (και μάλιστα φανατικούς). Κολοκυθόπιτα. 3) Κατά μια έννοια SPOILER. Προτείνω εναλλακτικό φινάλε, οπότε μάλλον είναι spoiler το γεγονός ότι μαθαίνεις ότι δεν θα γίνει αυτό που προτείνω (αν μπερδευτήκατε, ξαναδιαβάστε την πρόταση και θα βγάλετε νόημα) Όσο κυλούσε η ταινία, και με όλες τις ατάκες "I don't believe", είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι όλη η ιστορία με το hoodoo είναι φιάσκο, και στην ουσία όλα όσα φοβάται ή βλέπει κανείς είναι στο μυαλό του, και δεν υπάρχει τίποτα στην πραγματικότητα. Όταν σηκώθηκε στο τέλος η Hudson, νόμιζα ότι αυτό είχε γίνει. Λέω "άντε, τίποτα δεν γίνεται τελικά. Μούφα ήταν όλα αυτά τα hoodoo", γιατί αν το σκεφτείς, μέχρι την τελική σκηνή, δεν έχουμε δει κάτι που να επιβεβαιώνει ότι γίνονται πράγματι μάγεια. Θα μπορούσε δηλαδή η ταινία να τελειώνει χωρίς να υπάρχει καθόλου μαγεία. Εκεί όμως που σήκωσε το τσιγάρο, ήταν που έπαθα πλάκα, καθώς και όταν αποκάλεσε τον συμβολαιογράφο "Justify". Μου άρεσε επι σης η σκηνή που μπαίνει μέσα η φίλη, και η Hudson φωνάζει μέσα από το σώμα της γριάς, που μου θύμισε πολύ τον Ένοικο του Πολάνσκι. Και η φυσικά, η σκηνή με τους γέρους που κοιτιούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.