NOMIKOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα έχει κάποιος την δυνατότητα να δώσει λίγη βοήθεια στο παραπάνω παιχνίδι.Έχουμε κολήσει μόλις στην δεύτερη πίστα στο ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ (με τους έλλικες που γυρίζουν) στην σύλληψη του δεύτερου κακοποιού και αφού έχουμε εξωδετερώσει όλους τους περιφεριακούς κακοποιούς μόλις εμφανίζεται ο μεγάλος κακός με τους δύο βοηθούς του,δεν μπορουμε να βρούμε τρόπο να ανεβούμε στην ταράτσα που βρίσκονται εκείνοι για να τους εξωδετερώσουμε.Ευχαριστώ εκ το προτέρω.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 xoris na thimamai kala nomizo oti ton simadeveis xoris na aneveis stin taratsa kai ton skotoneis. an den petixei etsi pes mou na fortoso kana save na do!
NOMIKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ θα κάνω μια προσπάθεια με αυτό τον τρόπο και ότι καταφέρω θα σε ενημερώσω.
NOMIKOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικά κάτι δεν κάνω σωστά εξαντλώ όλα τα πυρομαχικά και αυτό το ιπτάμενο ζουζούνι όλα από μακρία και δεν έχω αποτέλεσμα,μετά από λίγο συνέρχονται οι δύο τελευταίοι φρουροί πάνω στην βεράντα.
NOMIKOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικά κάτι δεν κάνω σωστά εξαντλώ όλα τα πυρομαχικά και αυτό το ιπτάμενο ζουζούνι όλα από μακρία και δεν έχω αποτέλεσμα,μετά από λίγο συνέρχονται οι δύο τελευταίοι φρουροί πάνω στην βεράντα.
NOMIKOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικά βρήκα άκρη σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!
NOMIKOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ πράγματι δεν χρειάζεται να ανέβεις τους σκοτώνεις από κάτω όπως μου είπες.Μόνο που φτανωντας πλέον στην πόλη εισπράτω κανονικά την αμοιβή αλλά δεν μου δίνει καινουρια αποστολή θα κάτσω να το ψάξω και πιστεύω κάτι θα βρω.
NOMIKOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικά όλα λίγη υπομονή θέλουν........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.