Προς το περιεχόμενο

Η TELEDOME και οι σύγχρονοι μέθοδοι...

Sinnay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας. Θα σας πω με λίγα λόγια αυτό που μου συνέβη με την TELEDOME, με σκοπό να γλιτώσω αν μπορώ κάποιους από παρόμοια περιστατικά, και να δω αν υπάρχουν και άλλα θύματα της TELEDOME για να καταθέσουμε ομαδική αγωγή. Τα γεγονότα έχουν ως εξής και είναι 100% αληθινά χωρίς καμία υπερβολή από μέρους μου.

Στα μέσα Μαϊου μου τηλεφωνεί κάποια κυρία και μου λέει ότι παίρνει εκ μέρους της TELEDOME, και ότι έχει κάποια προσφορά στην σταθερή τηλεφωνία.

Η προσφορά μου είπε είναι για το πρόγραμμα με χρέωση 0,099 ανεξαρτήτως διάρκειας ομιλίας. Μου φάνηκε καλό το πρόγραμμα και της έδωσα το νούμερο του σπιτιού μου και την εντολή να το προχωρήσει. Για το γραφείο της είπα ότι δεν το θέλω γιατί το 99% των κλήσεων μου είναι κάτω από 5 λεπτά. Τότε αυτή μου είπε ότι έχουν και ένα άλλο πρόγραμμα "ειδική προσφορά" με κανονική χρέωση ανά λεπτό και κόστος μόνο 0,019 ανά λεπτό στα αστικά και 0,016 στα κινητά. Επειδή παρακολουθώ συχνά τις τιμές στους εναλλακτικούς φορείς, και στο γραφείο έχω σύνδεση με έναν από αυτούς με χρέωση 0,023 ανά λεπτό, μου φάνηκε πολύ καλή προσφορά οπότε της έδωσα και τους άλλους 2 αριθμούς για να προσωρήσει η σύνδεση με το δεύτερο πρόγραμμα...

Τώρα αρχίζουν τα ωραία : Όντας υποψιασμένος, μπαίνω αμέσως μετά

στο site της εταιρίας και ψάχνω να βρω αυτές τις προσφορές. Βρίσκω το ένα πρόγραμμα (0,099 ανά κλήση) αλλά ΟΧΙ το δεύτερο. Παίρνω το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών που έχει στο site, το 13850. (Απάτη πρώτη : το τηλέφωνο αυτό έχει διπλάσια χρέωση από την αστική χρέωση του ΟΤΕ, και όποτε και να πάρεις, περιμένεις τουλάχιστον 10 λεπτά στην αναμονή γιατί όλοι λέει είναι απασχολήμένοι - μα πόσους δυσαρεστημένους πελάτες έχουν και όλοι την ημέρα όλα τα τμήματα είναι απασχολημένα;) το τηλέφωνο έχει διάφορα εσωτερικά νούμερα, που σε οδηγούν σε διάφορες υπηρεσίες. Όποια και αν δοκίμασα περίμενα 10 λεπτά ακούγοντας τις μαλ......διαφημίσεις τους.)

Μετά από 4-5 κλήσεις που έγιναν στις επόμενες 2-3 ημέρες, με 10 λεπτη αναμονή, κάποια στιγμή έβγαλα γραμμή. Ρώτησα για αυτή την προσφορά που μου είπε η πωλήτρια τους από το τηλέφωνο και ο υπάλληλος μου είπε απλά ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά. Ρώτησε και τους προϊσταμένους του και το επιβεβαίωσε. Του είπα να βρει την αίτηση μου και ποιος την συμπλήρωσε. Παίρνω το τηλέφωνο της "κυρίας" και της τηλεφωνώ. Της λέω ότι μίλησα με TELEDOME και ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, και αυτή επιμένει ότι είναι καινούρια προσφορά και ο υπάλληλος δεν είναι ενημερωμένος! Μην στεναχωριέστε μου λέει εσείς θα πληρώνετε 0,019 και 0,016 στα κινητά είναι ειδική προσφορά από Θεσσαλονίκη.

Επειδή τους έχω φάει στη μάπα τέτοιους απατεώνες τόσα χρόνια, ξαναπαίρνω στην TELEDOME. Πάλι ατελείωτες αναμονές, με διπλή χρέωση. Πετυχαίνω κάποιον υπάλληλο, βρίσκει την αίτηση μου, και του λέω να ακυρώσει την αίτηση για τα 2 τηλέφωνα του γραφείου και να προχωρήσει μόνο αυτή του σπιτιού στο πρόγραμμα με 0,099 ανά κλήση. Μου απαντάει ότι εντάξει , ακυρώνει την αίτηση, και τελειώνει η ιστορία.....

Έτσι νόμιζα!!!

Στις 02/09/2005 μου έρχεται λογαριασμός της TELEDOME στο γραφείο,

107 ?, κου μάλιστα αναφέρει ότι υπάρχει και ληξιπρόθεσμη οφειλή από προηγούμενο λογαριασμό! - τον οποίο εγώ ποτέ δεν πήρα φυσικά - .

Με άλλα λόγια η γαμ....η πωλήτρια τους επειδή προφανώς πληρώνεται με το κομμάτι σαν το φασόν, με έβαλε στο πρόγραμμα παρόλο που εγώ της είπα ότι θέλω το άλλο (το...0,019) , και ο άλλος υπάλληλος που μου είπε ότι ακύρωσε την αίτηση , είπε ψέμματα, και με έβαλαν στο 0,099 ανά κλήση την στιγμή που το 99% των κλήσεων μου είναι κάτω των 5 λεπτών. Ο λογαριασμός που πλήρωνα σε άλλο φορέα ήταν της τάξης των 50 max κάθε μήνα, και ξαφνικά είχα την σπάνια τύχη να μπλεχτώ με μια κ....εταιρία όπου μου ζητάνε 107 ? για κάτι που δεν ζήτησα! Με το που πήρα τον λογαριασμό, ξεκίνησα πάλι τις προσπάθειες για να μιλήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (το τμήμα αφαίμαξης δηλαδή - κάτι σαν τα γνωστά παιχνίδια τύπου - τηλεφωνήστε και πείτε μας ποιος είναι αυτός στην οθόνη ο Κωνσταντάρας ή ή Βουγιουκλάκη και κερδίστε 100.000 ? και τα θύματα παίρνουν και περιμένουν μισή ώρα στην αναμονή). 8 φορές πήρα από το πρωί στο τηλεφωνικό κέντρο, πάντα η ίδια ιστορία. Βρήκα τα τηλέφωνα Θεσσαλονίκης, παίρνω εδώ, μου λένε δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε πρέπει να πάρετε στα κεντρικά, μιλάνε λίγο οι γραμμές αλλά μπορείτε να πάρετε και μέχρι τις 12 το βράδυ ξαναδοκιμάστε...)

Τους έστειλα με fax μία επιστολή όπου αρνούμαι την υποχρέωση μου να πληρώσω, και από εδώ και στο εξής θα αρχίσει το πανηγύρι. ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ, Υπουργείο Ανάπτυξης, και για αυτούς και για τον ΟΤΕ που έδωσε την προεπιλογή φορέα στην TELEDOME χωρίς έγγραφη ή προφορική μου συγκατάθεση...

Αν υπάρχει και άλλη αντίστοιχη εμπειρία, παρακαλώ καταθέστε την εδώ μήπως και κάνουμε κάτι ομαδικά γιατί δεν γίνεται με τους λακαμάδες εδώ στην Ζανζιβάρη που ζούμε να μας δουλεύουν. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να μας σέβονται!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Δημοσ.

kala xeberdemata kai thank gia tin enomerosi... you cant be too careful :/

• Super Moderators
Δημοσ.

Διορθώνω τον τίτλο του topic και παρακαλώ τα μέλη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί/ές στις εκφράσεις τους και στους χαρακτηρισμούς τους!

Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση. Τέτοιες εταιρίες πρέπει να κλείνουν πριν κάν φτάσουν στην πόρτα μας. ΟΥΣΤΤΤΤ! Χαμένα κορμιά......

Αυτή η κ..λοεταιρία δεν είναι που χρώσταγε λεφτά στον ΟΤΕ και της έκοψε τα τηλέφωνα των ..συνδρομητών της? Κάτι μαγειρέψανε και προχθές κάπου (νομίζω στη Ναυτεμπορική) είδα ότι θα φτιάξει και δικό της δίκτυο και ότι θα είναι ο πρώτος ανεξάρτητος φορέας. Λεφτά δεν είχαν να ξοφλήσουν τον ΟΤΕ. Τώρα που τα βρήκαν?

Θα πήραν κανα θαλασσοδάνειο (απο Αγροτική Τράπεζα) και μετά απο χρόνια θα διωχθεί ο Διοικητής της για..πλημέλλημα. Ά ρε μπάτσες που χρειάζονται μερικοί!!Κανας δημοσιογράφος να την ψάξει ρε παιδιά, γιατι τίποτε άλλο δε δουλευει στο μπουρδέλο.

Δημοσ.

Το θέμα με την ενεργοποίηση των προεπιλογών χώρις υπογραφή από τον πελάτη έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και είναι ευθύνη της ΕΕΤΤ. Πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο μπερδεύεται ο συνδρομητής και δεν ξέρει που χρεώνονται τα τηλεφωνήματα του. Από το σημείο που στην αρχή σου έβγαζε το λάδι ο ΟΤΕ για να σου ενεργοποιήσει την προεπιλογή σε κάποιον πάροχο, τώρα έχουμε καταλήξει στο αντίθετο άκρο..

Δημοσ.

An den ipegrapses kapoio xarti mporeis na kaneis PARA POLLA pragmata :-)

Dikastika... minisi apatis eis barous sou ktl ktl..

Pare kai pes tous ta ALLA pote min tous kaneis dilosi se xarti giati simeinei oti exeis lavei gnosi tou thematos.

Δημοσ.

Hmoun kai egw poly epifylaktikh giati einai too good to be true alla mexri stigmhs den exw parapono.

Sto thema tou filou twra.

1. To thl xwris xrewsh einai to 1755 1280. (simera mou irthe o logariasmos kai einai mideniki i xrewsh)

2. Den mas exhghse apo pote arxisan na ton xrewnoune kai afta ta 107 eurw gia posous mines einai?

Egw pantws epeidh milaw poly sto thl, vrika thn ygeia mou. Apo kei kai pera ontws ayth h fash me thn pwlhtria vrwmaei.

Xanagrafw to thl epeidh diavasa kai se allo post na diamartirontai gia to 13850 to opoio me thn proepilogh tous den leitourgei!!! (egw epairna apo kinito!) ase pou exeis perissoteres pithanothtes na piaseis exari sto lotto para na apantisei kapoios!

Anyway, to thl einai

1755 1280 Tilefono epikoinonias Teledome me mhdenikh xrewsh

Δημοσ.

Για να ενεργοποιηθεί ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ επιλογή τρίτου φορέα, θα πρέπει να σε καλέσουν (ή να καλέσεις) το αρμόδιο τμήμα της εκάστοτε εταιρείας (ΚΑΙ της Teledome βεβαίως βεβαίως) και να σε ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ πως η συνομιλία αυτή ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ επειδή αναφέρεις προσωπικά στοιχεία τηλεφωνικώς - και για να διασφαλιστούν επειδή η προεπιλογή για το δίκτυό τους δε γίνεται γραπτώς.

Μπορείς λοιπόν να καλέσεις το 1755 1280 και να ζητήσεις ΓΡΑΠΤΩΣ, αν θες τη γνώμη μου, να σου αποσταλλούν οι συνομιλίες με τον υπεύθυνο πωλητή για την αυτόματης ενεργοποίηση της προεπιλογής (το αίτημα γραπτώς εννοώ ε; :)

Το θέμα είναι να μην φτάσεις σε αποστολή εξωδίκων αγαπητέ φίλε. Κοινοποίησέ τους ΓΡΑΠΤΩΣ τα παράπονά σου και τη δεδομένη θέση σου πως δεν πρόκειται να ικανοποιήσεις την απαίτησή τους για εξόφληση - και την πρόθεσή σου να κοινοποιήσεις το παράπονό σου σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε περίπτωση που επιμένουν, στείλε τους εξώδικο. 50 Ευρώπουλα νομίζω πως κάνει και να ξέρεις πως αν φτάσουν τα πράγματα δικαστικά (το τραβάω πολύ ε;;) θα πάρεις κι όλα τα έξοδα που έχεις κάνει και χρήματα για αποζημίωση - ηθική βλάβη κλπ

Φιλικά,

Κώστας

OFF TOPIC: Γιατί δεν υπάρχουν άραγε τα buttons με τα bold κλπ κι αναγκάζομαι όπου θέλω να δώσω έμφαση να γράφω με κεφαλαία;;

Δημοσ.
Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση. Τέτοιες εταιρίες πρέπει να κλείνουν πριν κάν φτάσουν στην πόρτα μας. ΟΥΣΤΤΤΤ! Χαμένα κορμιά......

Αυτή η κ..λοεταιρία δεν είναι που χρώσταγε λεφτά στον ΟΤΕ και της έκοψε τα τηλέφωνα των ..συνδρομητών της? Κάτι μαγειρέψανε και προχθές κάπου (νομίζω στη Ναυτεμπορική) είδα ότι θα φτιάξει και δικό της δίκτυο και ότι θα είναι ο πρώτος ανεξάρτητος φορέας. Λεφτά δεν είχαν να ξοφλήσουν τον ΟΤΕ. Τώρα που τα βρήκαν?

Θα πήραν κανα θαλασσοδάνειο (απο Αγροτική Τράπεζα) και μετά απο χρόνια θα διωχθεί ο Διοικητής της για..πλημέλλημα. Ά ρε μπάτσες που χρειάζονται μερικοί!!Κανας δημοσιογράφος να την ψάξει ρε παιδιά' date=' γιατι τίποτε άλλο δε δουλευει στο μπουρδέλο.[/quote']

Πέστα χρυσόστομε!

Δημοσ.

2. Den mas exhghse apo pote arxisan na ton xrewnoune kai afta ta 107 eurw gia posous mines einai?

Η χρέωση ξεκίνησε από τα μέσα Ιουλίου στην μία μόνο γραμμή του γραφείου μου και ο λογαριασμό αυτός αφορά διάστημα 1.5 μήνα. Εγώ μέχρι τότε πλήρωνα το πολύ 50 ευρώ τον μήνα για 2 γραμμές.

Δημοσ.

Συνέχεια της ιστορίας : Αργά το βράδυ κατά τις 10 ξαναδοκίμασα να πάρω τηλέφωνο και ω του θαύματος μετά από 5 λεπτά αναμονή το σήκωσαν! Εξηγώ όλο το στόρυ με κάθε λεπτομέρεια σε έναν υπάλληλο τους, και μου λέει ότι θα το ψάξει και θα μου απαντήσει ι την Τρίτη. Σημαντικά στοιχεία : Η κουβέντα με την πρώτη κυρία που μου είχε τηλεφωνήσει, έγινε στα μέσα Μαίου. Η χρέωση στην γραμμή του σπιτιού ξεκίνησε περίπου 10 ημέρες μετά. Η παράνομη σύνδεση και υφαρπαγή της προεπιλογής στο τηλέφωνο του γραφείου, έγινε στα μέσα Ιουλίου ΧΩΡΙΣ εγώ να έχω μιλήσει με κανέναν! Ο υπάλληλος μου είπε ότι ο συνεργάτης που με έγραψε στην εταιρία είναι εξωτερικός συνεργάτης και ως εκ τούτου οι συνομιλίες του δεν καταγράφονται! Καταγράφονται μόνο οι συνομιλίες με τα κεντρικά της TELEDOME. Του είπα λοιπόν να ψάξουν να βρουν την συνομιλία μου με τον υπάλληλο τους στα τέλη Μαίου που αναφέρω ότι θέλω να ακυρωθεί η αίτηση μου ή να μου φέρουν συνομιλία μου ή αίτηση μου που να ζητάω σύνδεση στο τηλέφωνο του γραφείου και εγώ θα τα πληρώσω και με τόκους. Η συνέχεια την Τρίτη ! Δεν φαντάζονται μέχρι που θα το τραβήξω!

Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει.

Δημοσ.

Εμένα μία Παρασκευή με πήρε τηλέφωνο μία από την tellas και μου είπε για κάποια προσφορά για το σταθερό μου, τις είπα ότι ενδιαφέρομαι αλλά να μην προχωρήσει ακόμα διότι διέθετα μία υπάρχουσα διαφορετική σύνδεση και ήθελα να το σκεφτώ και ζήτησα να με πάρουν τηλέφωνο την Δευτέρα, το Σάββατο την είχαν βάλει χώρις να τους πω εγώ και σαν να μην φτάνουν όλα αυτα δεν μπορούσαν να το κόψουν πριν κλέισει μήνα με αποτέλεσμα όλα τα τηλεφωνήματα μου να χρεώνονται σε αυτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...