Προς το περιεχόμενο

Η παρακμη των βιντεοκλαμπ και η νεα ανθηση των Dvdαδικων

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα συμφωνήσω και εγώ ότι η αιτία είναι η χαμηλή τιμή των dvdplayers. Όπως τα λέτε. Στο σούπερ μάρκετ να πας, τα δίνεις τα 39ευρώ. Τα 100χιλιάρικα ήταν απόφαση για να τα δώσεις. Σήκωνε συζήτηση το πράγμα.

Από τους φίλους μου (όταν ήμουν παιδί), είχαν βίντεο οι 1/5 περίπου. Τώρα πιστεύω ότι dvd έχουν τουλάχιστον οι 4/5 (ο ένας που δεν έχει, είναι αυτός που έμεινε με το βίντεο ;-) )

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα συμφωνήσω και εγώ ότι η αιτία είναι η χαμηλή τιμή των dvdplayers. Όπως τα λέτε. Στο σούπερ μάρκετ να πας, τα δίνεις τα 39ευρώ. Τα 100χιλιάρικα ήταν απόφαση για να τα δώσεις. Σήκωνε συζήτηση το πράγμα.

Από τους φίλους μου (όταν ήμουν παιδί), είχαν βίντεο οι 1/5 περίπου. Τώρα πιστεύω ότι dvd έχουν τουλάχιστον οι 4/5 (ο ένας που δεν έχει, είναι αυτός που έμεινε με το βίντεο ;-) )

• Super Moderators
Δημοσ.

pantws prepei na anaferoume pws exei akoma alla3ei kai h katara apo "pou na sou kaei to video" se "pou na sou kaei to dvd"!!! :P :p :P :p

• Super Moderators
Δημοσ.

pantws prepei na anaferoume pws exei akoma alla3ei kai h katara apo "pou na sou kaei to video" se "pou na sou kaei to dvd"!!! :P :p :P :p

Δημοσ.

exw tin entypwsi pws to kalokairi oi douleies ton videoclub peftoun.Polloi apo emas siga min klistoume spiti kai den pame se kanena nisi i se kanena clubaki.Aftoi tin entypwsi exw apo pollous filous mou.Oso gia tis xryses douleies pou kanoun se mikres polis ta videoclub symfwnwwwww..............alla anthizoun san manitaria kai ekei.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λετε να επελθει καποτε και παρακμη των dvdαδικων οταν πια τα πιο πολλα σπιτια θα εχουν dsl γραμμη?

Δημοσ.
Λετε να επελθει καποτε και παρακμη των dvdαδικων οταν πια τα πιο πολλα σπιτια θα εχουν dsl γραμμη?

Η απάντηση βρίσκετε εδώ...

Δημοσ.

xaxaxaxa Pragmatika einai theos einai theos o karaflos!!! O bannarismenos mjmj ksethapse ena akomi topic to opoio itan diko tou!!!

Ki allo! ki allo!!!

I sta germanika (pou mou aresei pio poly) Zugabe! Zugabe!!

Kai opos molis eida me tin idia erotisi pou eixe kanei prin apo miso xrono!!!! Kofte ton reeeeeee!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...