Προς το περιεχόμενο

Ποια Taiyo Yuden απτα 2?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλιστα. Μπορείς να μου πεις αν τα ceramic που χρησιμοποιείς έχουν logo επάνω τους και αν ναι, πόσο μεγάλο είναι ?

Τα ceramic φιλε βγαίνουν σε άσπρο χρώμα (μπροστινή επιφάνεια) και έχουν στην μέση αριστερά ένα πολύ μικρό λογότυπο That’s.

και στα δεξια στην ίδια ευθεία γράφουν το φόρματ, την ταχύτητα εγγραφής και το σηματάκι των DVD.

Πάντως είναι φανερά διακριτό!

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα ceramic φιλε βγαίνουν σε άσπρο χρώμα (μπροστινή επιφάνεια) και έχουν στην μέση αριστερά ένα πολύ μικρό λογότυπο That’s.

και στα δεξια στην ίδια ευθεία γράφουν το φόρματ' date=' την ταχύτητα εγγραφής και το σηματάκι των DVD.

Πάντως είναι φανερά διακριτό![/quote']

Είσαι πρώτος φίλε. Thanks για την ενημέρωση... Αν κανείς έχει κι εύκαιρο κανένα screenshot από site, ας κάνει ένα post εδώ για να το δω και ιδίοις όμμασι. Το επίσημο site της TY δεν έχει.

Τhanks.

Δημοσ.
Είσαι πρώτος φίλε. Thanks για την ενημέρωση... Αν κανείς έχει κι εύκαιρο κανένα screenshot από site' date=' ας κάνει ένα post εδώ για να το δω και ιδίοις όμμασι. Το επίσημο site της TY δεν έχει.

Τhanks.[/quote']

Επειδή τώρα έγραψα μια ταινία που κατέβασα :razz:

Τράβηξα μια Φώτο το δισκάκι να το δεις εξωτερικά! ;-)

Δες εδω :-)

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται από χτες η Disk Impex έχει φέρει Taiyo Yuden DVD+R ceramic σε κορίνα και όχι με θήκες (από όσο ξέρω είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό). Δεν είναι That's αλλά σκέτα Taiyo Yuden και παρήγγειλα μερικά.

Δημοσ.

Πάντως στο site της τα έχει από 29 Αυγούστου. Δηλαδή τι λογότυπο έχουν; Για πόσταρε καμιά φωτογραφία όταν τα πάρεις.

Δημοσ.

Εγώ έπαιρνα τόσον καιρό τηλέφωνο και δεν τα είχαν παρόλο που τα έγραφαν στον κατάλογο. Μέχρι την Πέμπτη. Από ότι μου είπαν γράφουν Taiyo Yuden 1-4x. Σε μερικές μέρες τα περιμένω να σας πω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια εγω θα σας πω την δικια μου εμπειρια. Εχω κανει ως τωρα 187 ταινιες backup απο original DVDs.

Στις πρωτες 20, δοκιμαζα διαφορες μαρκες (Verbatim, Maxell, Philips, Creation, κτλ, +R και -R). Τα αποτελεσματα ηταν μετρια, καποια παιζανε, καποια κανανε κολληματα και καποια (σπανια βεβαια, 2 αν θυμαμαι καλα) δεν παιξανε καθολου.

Ωσπου κανω ενα search στο net και στα forums και αποφασιζω να χρησιμοποιω τα That's Tayo Yuden Ceramic Coated DVD -R απο Disk Impex. Εγραψα 2 πενηνταδες απο αυτα, κανενα δεν μου βγηκε σκαρτο, αλλα στα μισα απο αυτα, ολο και καποιο κολληματακι, ολο και καποιο παγωμα παρουσιαζεται στην ταινια. Σε γενικες γραμμες δηλαδη, τα δισκακια ειναι ΟΚ, αλλα οχι τελεια.

Ειπα λοιπον να αλλαξω μαρκα και να δοκιμασω τα TDK 8x (αυτα με την γαλαζια επιφανεια), γιατι ειχα ακουσει πολλα θετικα σχολια. Ε, εως τωρα εχω γραψει ολες τις υπολοιπες ταινιες (συνολο 67), ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ πουθενα, σε ΚΑΝΕΝΑ. Απο τοτε χρησιμοποιω λοιπον μονο τα TDK.

Τα συμπερασματα δικα σας παιδια. Ολα αυτα τα λεω απο δικη μου πειρα.

Σημειωση: Γραφω με το Plextor PX 716A.

Δημοσ.
Λοιπον παιδια εγω θα σας πω την δικια μου εμπειρια. Εχω κανει ως τωρα 187 ταινιες backup απο original DVDs.

Στις πρωτες 20' date=' δοκιμαζα διαφορες μαρκες (Verbatim, Maxell, Philips, Creation, κτλ, +R και -R). Τα αποτελεσματα ηταν μετρια, καποια παιζανε, καποια κανανε κολληματα και καποια (σπανια βεβαια, 2 αν θυμαμαι καλα) δεν παιξανε καθολου.

Ωσπου κανω ενα search στο net και στα forums και αποφασιζω να χρησιμοποιω τα That's Tayo Yuden Ceramic Coated DVD -R απο Disk Impex. Εγραψα 2 πενηνταδες απο αυτα, κανενα δεν μου βγηκε σκαρτο, αλλα στα μισα απο αυτα, ολο και καποιο κολληματακι, ολο και καποιο παγωμα παρουσιαζεται στην ταινια. Σε γενικες γραμμες δηλαδη, τα δισκακια ειναι ΟΚ, αλλα οχι τελεια.

Ειπα λοιπον να αλλαξω μαρκα και να δοκιμασω τα TDK 8x (αυτα με την γαλαζια επιφανεια), γιατι ειχα ακουσει πολλα θετικα σχολια. Ε, εως τωρα εχω γραψει ολες τις υπολοιπες ταινιες (συνολο 67), ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ πουθενα, σε ΚΑΝΕΝΑ. Απο τοτε χρησιμοποιω λοιπον μονο τα TDK.

Τα συμπερασματα δικα σας παιδια. Ολα αυτα τα λεω απο δικη μου πειρα.

Σημειωση: Γραφω με το Plextor PX 716A.[/quote']http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=935944&postcount=222 ;)

Δημοσ.

Kolleen poli kali i analisis sou.Simfono mazi sou.

Oson afora ta TY gold me to NEC 3520 eimai poli euxaristimenos,an ta Blue einai kalitera me tin mikri diafora timis tote eimaste ok.

Oso gia ta ceramic 8elei prosoxi... mipos grafoun epano oti einai 1-4x "dokimasmena" kai 1-8x "compatible"? (sta gold einai 1-8x kai 1-16x antistoixa)

Auto simainei oti i eggrafi sta ceramic pano apo 4x mporei na dimiourgisei kapoia mikroprovlimata...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα χθές That's Ceramic -R 8x και έχω και μερικά απο τα gold με το λογότυπο discimpex που έχει γίνει τόσος ντόρος γι'αυτά...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πως με το nec 3540 τα ceramic μου τα βγάζει μέχρι 12x ενώ τα gold μέχρι 16χ...

Εφόσον όλοι λένε ότι τα ceramic είναι καλύτερα αυτό δεν είναι περίεργο?

Δημοσ.

H ταχύτητα δεν έχει να κάνει με την ποιοτητα εγγραφής -Το σωστό όμως να συνδιαζονται-Δοκίμασε να τα γραψεις και τα 2 στα 12x να δείς τις διαφορές

Δημοσ.
Πήρα χθές That's Ceramic -R 8x και έχω και μερικά απο τα gold με το λογότυπο discimpex που έχει γίνει τόσος ντόρος γι'αυτά...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πως με το nec 3540 τα ceramic μου τα βγάζει μέχρι 12x ενώ τα gold μέχρι 16χ...

Εφόσον όλοι λένε ότι τα ceramic είναι καλύτερα αυτό δεν είναι περίεργο?

Προφανώς τα gold είναι +R, ενώ τα ceramic είναι -R, γι' αυτό και γράφονται σε διαφορετικές ταχύτητες. Αν δοκιμάσεις ceramic +R θα δεις ότι και αυτά υποστηρίζουν μέγιστη ταχύτητα 16x.

Δημοσ.
Προφανώς τα gold είναι +R, ενώ τα ceramic είναι -R, γι' αυτό και γράφονται σε διαφορετικές ταχύτητες. [b']Αν δοκιμάσεις ceramic +R θα δεις ότι και αυτά υποστηρίζουν μέγιστη ταχύτητα 16x.[/b]

Έχω Ceramic +R με Disk Impex Logo. Η μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζουν είναι 8x.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...