MasterX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 @r3b: Ποια είναι τα BLUE και SILVER?? Εννοεις μήπως επιφάνεια με αυτά τα χρώματα?
vjshadow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Πηρα κι εγω προχθες απο το e-shop τα gold αλλα εχω 1 προβλημα. Τα γραφω με το 3540Α το οποιο το πηρα μαζι με τα dvd. Οταν το δισκακι ειναι φουλ περιπου κατι δεν παει καλα. Αποτυγχανει το verification. Αν ειναι λιγο μικοτερο δεν εχω κανενα προβλημα. Ξερει κανεις τπτ;
polaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Χμμμ αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ παλιότερα με τα RITEK, αλλά μόνο στο Nero.. Δοκίμασε να γράψεις στο μέγιστο χόρο ένα δισκάκι με άλλο πρόγραμμα και όχι τον Νέρωνα, να μας πεις τί παίζει.. Εγώ το πρόβλημα αυτό το ειχα με όλα τα DVDRW που είχα δοκιμάσει... (ΝΕC 3520, Plextor 12x, Toshiba 16x) Σημερα θα πάρω τα κανονικά (όχι gold, oυτε ceramic) απο Diskimpex, μια κοπέλα που μου μίλησε ειπε ότι τα ceramic έχουν ΜΟΝΟ καλύτερη προστασία, και ότι κατα τ'άλλα είναι ολόιδιο δισκάκι.. Οπότε για 2 ευρώ διαφορά στην 100άρα, δεν παίρνω τα gold και τελειώνει η υπόθεση!
pcos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Polaki ti ennoeis kanonika? Auta pou vlepo ston katalogo einai ta gold,blue,ceramic kai tis eponimes markes milontas panta gia +R.
vjshadow Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Polaki για πες κανενα αλλο προγραμμα εγγραφης εκτος απο Νερο... Λοιπον εγραψα μια ταινια με decrypter αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Μηπως να βαλω το πιο καινουριο firmware (NEC 1.01 (sixth release) (NEW 08-08-2005)). Εχω ηδη βαλει μονο αυτο που βγαζει to riplock (NEC 1.01e including Bitsetting, Riplock removed and RPC1 versions (Liggy)). Τα firmaware τα κατεβασα απο δω: http://www.micheldeboer.nl/firmware/3540.html Ακομη να πω οτι το dvd-rw το εχω σαν slave. Να βαλω slave το dvd;
nautilus7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Κάνε PI/PIF test στα δισκάκια που έχουν πρόβλημα και πόσταρε τα screenshots.
vjshadow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον εβαλα μαστερ το dvd-rw. Αλλαξα και το firmware με αυτο: Liggy's And Dee's NEC NEC 1.W5 including Bitsetting, Riplock removed and RPC1. Το αποτελεσμα ηταν να περασει το virification αλλα να μην μπορω να το περασω μετα στο δισκο με το decrypter. Πως μπορω να επισυναψω εικονα; Ειναι πολυ μεγαλη και δεν με αφηνει.
nautilus7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Κάνε αυτό που λέω παραπάνω βρε φίλε μου να δουμε την ποιότητα των εγγραφών σου! Quality scan μόνο σε 5x, ξέχασα να το πω.
vjshadow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια πως να επισυναψω την εικονα; Ειναι καπου 70 ΚΒ και μου λεει οτι ειναι μεγαλη. Δεν μπορω να την κοψω περισσοτερο.
polaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Tην εικόνα βάλτην εδώ σε καλή σχετικά ανάλυση να διαβάζεται.. (μεχρι 1mb δέχεται) http://www.imageshack.us/ Πρόγραμμα άλλο εγω ας πούμε χρησιμοποιούσα το CloneDVD για ταινίες, η απλά φρόντισε να μην ξεπερνάς τα 4gb μέγεθος αν θέλεις το Nero (ή το Shrink που χρησιμοποιεί το nero). Eναλλακτικά δες και το πρόγραμμα της Roxio, είναι και αυτο πάρα πολύ καλό, με άπειρες λειτουργίες. "Κανονικά" δισκάκια εννοώ αυτά που δεν είναι ούτε gold, ούτε ceramic. "Κανονικά" μου τα είπε η κοπέλα που μίλησα στο τηλέφωνο (diskimpex) και κάνουν 31 ? τα 100. Αυτά πήρα, έιναι ασημένια από πάνω (καθρέφτης). Τα ceramic με διαβεβαίωσε ότι είναι ολόιδια από θέμα ποιότητας με μοναδική αλλαγή την ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές κλπ (που στα ceramic είναι καλύτερη). Όταν της είπα ότι θα χρησιμοποιώ labels, από μόνη της μου είπε ότι τότε δεν χρειάζομαι τα ceramic...
polaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Πείτε μου αναλυτικά πώς να κάνω το τεστ... Με το nero? που παω και τί ρυθμίσεις βάζω? Έχω ήδη γράψει 4-5 και θέλω να τα τσεκάρω!
nautilus7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Κατέβασε πρώτα απ' όλα την πιο πρόσφατη έκδοση του CD-DVD speed από εδώ Στην καρτέλα disc quality επίλεξε ταχύτητα 5x και πάτα start. Υ.Γ. Αν έχεις NEC τότε για να σκανάρεις σε 1ECC και όχι σε 8ECC που είναι λιγότερο ακριβές κάνε το εξής: To change the scanning interval with Nero CD-DVD Speed the following registry value can be added: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ahead\Nero Toolkit\CD Speed\CD Quality] "Scanning Interval"=dword:0000001 To compare with other drives following intervals can be used: 8 ECC (to compare with BenQ/Philips/QSI/Pioneer) 1 ECC (to compare with LiteOn/BTC/Plextor) 32 ECC (to compare with AOpen) The colored backgrounds and quality score are changed accordingly.
vjshadow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτα απο τα gold: Και αυτο απο that's αλλα γραμμενο σε ενος φιλου. Αυριο θα δοκιμασω στο δικο μου. Και αυτα απο e-shop. Αυτο το τελειωμα γιατι δεν ειναι καλο; Την ιδια παρτιδα πηραμε με αυτον αλλα αυτος τα γραφει κουτσα στραβα τα gold με το 3520.
talos_2002 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 To τελείωμα δεν είναι καλό επειδή έχεις επιλέξει να σαρώσεις το DVD με την μέγιστη ταχύτητα. Για αυτό, όταν πλησιάζει στη 16πλή ταχύτητα αυξάνουν τα ΡΙΕ. Το δισκάκι είναι πολύ καλογραμμένο κατά την γνώμη μου. Χάλια τα gold, κι ας έγινε το test μόνο με 5πλή. Αν μπορέσεις στο μέλλον, δείξε μας αποτελέσματά σου από τα Blue ή τα Ceramic. Θα ήταν πολύ χρήσιμα για να βγουν συμπεράσματα για την διαφορά στη ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.