polaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Στο eshop βλέπω αυτά τα 2... TAIYO YUDEN DVD-R GOLD 8x SPINDLE 100 http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0014 29? TAIYO YUDEN DVD-R 8x PRINTABLE SPINDLE 100 http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0016 46? Έχουν 17? η κατοστάδα διαφορά, και επειδή δεν έχω ξαναδει τα gold (που ειναι και πιο φθηνα) θελω να μαθω αν καποιος που τα έχει παρει είδε αν ειναι τα ίδια με τα άλλα που υπήρχαν, τα κλασικά δηλαδή Taiyo...
polaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν θελω να τα εκτυπώνω απο πάνω, απλα επειδη η διαφορά ειναι μεγάλη ψιλοανησυχώ μήπως δεν ειναι τόσο καλής ποιότητας τα gold!
vagpap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Τα Gold είναι αυτά που έχουν τη στάμπα της DiskImpex πάνω. Δεν τα έχω δοκιμάσει για να σου πω, έχω δοκιμάσει τα bulk (ασημένια - ματ) και τα That's branded, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα από τα 3 μιας και έχουν λογότυπο. Αν τα φοβάσαι πάρε αυτά: http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0010 Στα άλλα μεγάλα posts περί δίσκων, έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις για τα Gold...
nautilus7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω δοκιμάσει και τα gold και τα ασημένια no logo. Τα gold είναι αρκετά χειρότερα.
matoX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω δοκιμάσει και τα gold και τα ασημένια no logo. Τα gold είναι αρκετά χειρότερα.Κι εγώ έχω δοκιμάσει τα gold και τα ασημένια no logo αλλά εγώ έχω διαφορετική... άποψη: Τα ασημένια no logo είναι αρκετά καλύτερα από τα gold.
haris_ch02019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 1on)giati tote stamatise na fernei ta asimenia to e-shop kai 2on)pou mporoume na broume asimenia no name???
sash Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 από τιμές πως έιναι? φτηνότερα από diskimpex?
nautilus7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Το e-shop ψωνίζει από diskimpex. Η diskimpex θέλει να "προωθήσει' τα gold που τα παίρνει φθηνότερα (=χειρότερα) από την ΤΥ, εκμεταλευόμενη το όνομα-φήμη των ασημένιων no logo, αφού τα πουλάει ως εφάμιλης ποιότητας.
dreaming123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Pαιδιά όταν λέτε χειρότερα εννοείτε πχ ποιότητα princo άσπρα που για έμενα δεν έκαναν ούτε για φρίσμπι(αν και καλά πήγαιναν τώρα το καλοκαίρι που έπαιζα με κάτι φίλους lol)η απλά είναι καλά απλώς είναι χειρότερα απο τα ασημένια no logo?
blackwar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 μια φορα πηρα τα gold σε 100αρα και μπορω να πω οτι δεν εμεινα ικανοποιημενος. ομως τα ματ που εχω γραψει γυρω στα 500 ειναι κορυφη με πολυ λιγες εξαιρεσεις μετρημενες στα δακτυλα που δεν γραφτηκανε και τοσο καλα!!! Aντιθετα με τα that's gold-8χ που ειναι σε κορινα των 10 ειναι ισαξια με αυτα τα ασπρα thats's -8χ στην 50αδα ή στην 10αδα με τα λεπτα κουτακια που ειναι τα ιδια! αλλα απο τι ειδα στο e-shop ακριβυνε την 50αδα κατα 2 ευρω και κατι...στα αλλα ομως προιντα ΤΑΙΥΟ YUDEN ειναι ομως ιδιες τιμες με το περελθον. προφανος να ειναι καινουργια παραλαβη...!!!
Neurotic_Fest Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Me aformi autin tin sizitisi piga sto site tis Diskimpex kai eida oti exoun ferei +R ceramic coat se penintades, exo to Nec 3500 kai eixa akousei oti grafei kalitera se -R alla exo akousei episis oti +R einai neotero kai kalitero format alla kai oti i TY einai kaliteri sta +R.Pio prin +R ceramic coat eixe mono se jewel case k'etsi den to poliskeftika alla tora ti tha mou proteine kapoios na paro ;
matoX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 1on)giati tote stamatise na fernei ta asimenia to e-shop kai 2on)pou mporoume na broume asimenia no name???Ίσως να έχουν τελειώσει στο e-shop. Στον κατάλογο της η Disk Impex έχει τα TAIYO YUDEN -R 8x SPINDLE100 MAT-SILVER W/O Logo JAPAN Made: 0.26 euro το τεμάχιο (στα 100). Προφανώς υπάρχουν, εκτός αν τους έχουν τελειώσει λόγω μεγάλης ζήτησης. Pαιδιά όταν λέτε χειρότερα εννοείτε πχ ποιότητα princo άσπρα που για έμενα δεν έκαναν ούτε για φρίσμπι(αν και καλά πήγαιναν τώρα το καλοκαίρι που έπαιζα με κάτι φίλους lol)η απλά είναι καλά απλώς είναι χειρότερα απο τα ασημένια no logo?Όπως ανέφερα και πιο πάνω: Τα ασημένια no logo είναι αρκετά καλύτερα από τα gold.Γενικά, έχει παρατηρηθεί πως, τα ασημένια no logo και τα κεραμικά (ceramic coat) είναι καλύτερα από τα gold. Όμως σε καμία περίπτωση δε πρέπει να συγκρίνονται τα προϊόντα της Taiyo Yuden (ceramic, gold, ασημένια no logo) με αυτά της Princo και της κάθε Princo (φτου φτου! Μακριά από μας! :-P ). Τα Taiyo Yuden είναι είκοσι φορές καλύτερα από κάθε Princo, δεκαπέντε φορές καλύτερα από κάθε Datawrite/Dataκλάψε /Data-οειδές και γενικά πολλές φορές καλύτερα από όλα τα Ταϊβανέζικα. Έχω δοκιμάσει και τα gold και τα ασημένια no logo. Τα gold είναι αρκετά χειρότερα.Κι εγώ έχω δοκιμάσει τα gold και τα ασημένια no logo αλλά εγώ έχω διαφορετική... άποψη: Τα ασημένια no logo είναι αρκετά καλύτερα από τα gold. Ο τρόπος που χρησιμοποιούνται οι λέξεις δημιουργούν λάθος εντυπώσεις, για αυτό καλό είναι να προσέχουμε τι και πως το γράφουμε για να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρανοήσεις. :wink:
doc1000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά ψάχνοντας στο site της diskimpex (http://www.diskimpex.gr/firstlook.htm ) για taiyo yuden είδα ότι έχει πολλά είδη... Κατ' αρχήν όσα τα λέει σκέτα taiyo yuden είναι με λογότυπο diskimpex όπως τα gold? Γιατί έχει gold, blue και ματ χωρίς λογότυπο (όλα με διαφορετικές τιμές) Επίσης έχει taiyo ceramic coat (όχι that's) Επίσης είδα και plextor με βαφή taiyo yaden σε πολύ καλή τιμή αλλα επειδή είναι 4χ δεν ξέρω αν (και πόσο καλά) θα γράφονται στα 8Χ... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Plz...
doc1000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά ψάχνοντας στο site της diskimpex (http://www.diskimpex.gr/firstlook.htm ) για taiyo yuden είδα ότι έχει πολλά είδη... Κατ' αρχήν όσα τα λέει σκέτα taiyo yuden είναι με λογότυπο diskimpex όπως τα gold? Γιατί έχει gold, blue και ματ χωρίς λογότυπο (όλα με διαφορετικές τιμές) Επίσης έχει taiyo ceramic coat (όχι that's) Επίσης είδα και plextor με βαφή taiyo yaden σε πολύ καλή τιμή αλλα επειδή είναι 4χ δεν ξέρω αν (και πόσο καλά) θα γράφονται στα 8Χ... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Plz...
blackwar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Για τα plextor μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι η κορυφή των κορυφών….. Πρόσφατα πήρα για δοκιμή 30 κομμάτια από το e-shop: http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.PLX0003 γιατί μέχρι τότε δεν είχα δοκιμάσει plextor πάρα μονό cd-r. Γράφονται χάλαρα σε 8απλη ταχύτητα με το plextor px-712 που έχω. Και γενικά είναι τα φθηνότερα και τα καλύτερα πάντα σε σχέση με όλα τα αλλα media που είναι σε Jewel Case. Όποτε και για τα 8χ που έχει η disc impex πιστεύω να είναι ίδια αντίστοιχη ποιότητα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.